isiklik postkast
isiklik postkast
avalehe üleval on teiste seas link "sulle pole uusi sõnumeid". kas selle asemel ei võiks olla "postkast" või midagi sarnast? mäletan et kunagi foorumi algusaegadel ma ei leidnud postkasti üles, sest ei taibanud vaadata selle lingi alla. arvasin et see tähendab,et foorumis uusi sõnumeid pole.
Re: isiklik postkast
Teostatav. Pakuks variandi kus kui uusi sõnumeid pole siis on Postkast ja kui seal midagi on siis jääb nagu praegu ehk Sulle on n uut sõnumit.tarmo kirjutas:avalehe üleval on teiste seas link "sulle pole uusi sõnumeid". kas selle asemel ei võiks olla "postkast" või midagi sarnast? mäletan et kunagi foorumi algusaegadel ma ei leidnud postkasti üles, sest ei taibanud vaadata selle lingi alla. arvasin et see tähendab,et foorumis uusi sõnumeid pole.
Lehekülje laius
Mind häirib 1 pisike detail , et kui full-screen pole siis väiksema akna puhul vaja skrollida, ehk laius võiks miski 800 pikselit.
Re: isiklik postkast
Muudatus tehtudtarmo kirjutas:avalehe üleval on teiste seas link "sulle pole uusi sõnumeid". kas selle asemel ei võiks olla "postkast" või midagi sarnast?.
Re: Lehekülje laius
nüüd on asi nagu veelgi hullemaks läinud??sileem kirjutas:Mind häirib 1 pisike detail , et kui full-screen pole siis väiksema akna puhul vaja skrollida, ehk laius võiks miski 800 pikselit.
Re: Lehekülje laius
olen süüdi. 1024x768 on kõik ok. 800x600 tänu menüü ühte ritta lükkamisele (et bannerile ruumi teha) nõuab scrolli. proovime lähiajal parandada.taavid kirjutas:nüüd on asi nagu veelgi hullemaks läinud??sileem kirjutas:Mind häirib 1 pisike detail , et kui full-screen pole siis väiksema akna puhul vaja skrollida, ehk laius võiks miski 800 pikselit.