Tallinna II Rattamaraton, Tallinna GP, Karksi GP
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Tallinna II Rattamaraton, Tallinna GP, Karksi GP
Kas kellelgi on midagi teada ka nende võistluste kohta:
1. Tallinna II Rattamaraton 07,06,03
2. Tallinna GP 08,06,03
3. Karksi GP 21,06,03
EJL lehel on nad kirjas, UCI lehel kah. Täpsemaid kohti ja aegu aga ei kusagil.
1. Tallinna II Rattamaraton 07,06,03
2. Tallinna GP 08,06,03
3. Karksi GP 21,06,03
EJL lehel on nad kirjas, UCI lehel kah. Täpsemaid kohti ja aegu aga ei kusagil.
aga mida sa teada tahad? ma olen neil kõigil sõitnud. tallinna rattamaraton algab ja lõpeb nõmme suusakeskuses, tallinna gp on endine maximuse vanalinna etapp stardi ja finishiga nunne tänaval ning karksi on teada tuntud xc paradiis karksi nuias. küll need kellaajad ka pannakse varsti välja. kas sa pole tõesti ühelgi nendest üritustest sõitnud?
Olen sõitnud küll ja kaifinud ka , aga need võistlused lähenevad nii vaikselt, keegi neist ei räägi (ometi UCI kalendris), hirm tekkis, et äkki jäävad ära. Tallinna II Maratonist väga kahju ei oleks, Vanalinna ja Karksi GP-dest küll.
Aga asjast- täpset aega tahaks teada küll, kuna pean seoses tööga Vanalinna ja Karksi sõite kombineerima hakkama ja on oht, et võivad sõitmata jääda .
Aga asjast- täpset aega tahaks teada küll, kuna pean seoses tööga Vanalinna ja Karksi sõite kombineerima hakkama ja on oht, et võivad sõitmata jääda .
Kust see maratoni rada käis? Praeguseks oli ainult 12 inimest registreerunud. Talvel kalendrit vaadates olin kindel, et kui start päris kodu ukse eest, siis kindlasti osalen, aga praegu hakkan kahtlema. Kas sellele üritusele registreeritakse kuskil poodides ka või see ongi u 30-ne osavõtjaga üritus?tarmo kirjutas:aga mida sa teada tahad? ma olen neil kõigil sõitnud. tallinna rattamaraton algab ja lõpeb nõmme suusakeskuses
tahaks ka teada trassi,palju maksab ja muud sellist staffi. Netis ple s...i olemas.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Re: Tallinna II Rattamaraton, Tallinna GP, Karksi GP
Kus selle sõidukohta rohkem infi saaks? Palju maksab & mis kell jne... ehk isegi võtaks osa.opa kirjutas:1. Tallinna II Rattamaraton 07,06,03