Kuidas siis looda on? Mets kuiv? Kannatusterada tuleb sisse?
Juhendist näen, et osavõtutuasu on 50lt 75le tõusnud. Kas on suuremad banaanid ja kangem spordijook selle eest või ?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mets on kuiv, aga Kannatuste rada sisse ei tule. see koht kuivab alles mai lõpuks. selle eest tuleb sisse üks väike singel mis oli ka sügisesel saku kolmikul.Andrus K kirjutas:Vaatan, et polegi veel teemat tehtud.
Juhendist näen, et osavõtutuasu on 50lt 75le tõusnud. Kas on suuremad banaanid ja kangem spordijook selle eest või ?
Elementaarne, Watson, pärast üht juhust 1997 (ilma kiivrita kokkupõrge 40cm läbimõõduga männiga) ei ole mina küll ilma kiivrita ühelegi sõidule (ka treeningsõidule) läinud.mart kirjutas:Juhendis pole märget kiivri kohustuslikkusest
Andrus K kirjutas:Vaatan, et polegi veel teemat tehtud.
Ants1 kirjutas:Kust ma leiaksin saku 100 juhendi?
Ants1 kirjutas: Kust ma leiaksin saku 100 juhendi?
Kas sa tahtsid viidata sellele, et juhendis pole kirjas või sellele, et sul ei sobi kiivrit kanda.mart kirjutas:Juhendis pole märget kiivri kohustuslikkusest
mis sellest plaanist saanud on? Sõidetakse täna?tarmo kirjutas: katsun kolmapäevaks oma võsitlusratta kokku panna ja teha sel päeval ühe rada tutvustava ühissõidu.
kes kardab, et ei oska kohale minna, siis võib koos minuga kohale veereda.tarmo kirjutas:kes tahab tutuvuda Saku 100 rajaga, neid ootan täna, kolmapäeval 20.04., stardikohas kell 19.00. tallinna ringteelt mahakeeramise juurde panen posti külge kollase lindi.
No siis võib rada kuivaks pidada. See lumeke rada vast märjaks selle sõna sisulises mõttes ei tee.N kirjutas:Mis ma oskan öelda, hetkel on Sakus õhuke LUMI maasMati kirjutas:A kuda raja seisukord on muidu? Kuiv või märjavõitu?.
Kui kella viie ajal metsas rada märkisin paistis päike ja oli kuiv nagu suvel. Ühtegi isegi peaaegu märga kohta ei olnud.
Et läbis küll (siga läheb ka läbi aiaaugu, kui kuvaldaga tagant andaAndrus K kirjutas:Mis raja raskusastmesse puutud, siis Mart läbis ringi sellise varustusega
Kui tahad jonnakalt ukerdada liivas (mida laiakummilised vaevalt et märkasid), raielangil puuokstel ja samblasel imeval metsaalusel ning lepid, et kraavikaldal/kurvis kaevad pedaalidega maad, siis võid ju peente slikkidega proovida. Raja läbid kindlasti, aga pool aurust läheb vile peale.holden kirjutas:Et läbis küll (siga läheb ka läbi aiaaugu, kui kuvaldaga tagant anda), aga kas oli raske säärase kummiga läbida, ehk siis, ega probleeme ei tekkinud
![]()
Kas mitte iga ringi lõpus aega kirja ei panda? Et neid vahefinisseid siis ju tervelt 10.Ruve kirjutas:sellel üritusel võiks vahefinisid ka olla :idea: hoitaks tempo kõrgemal, muidu käib puhtalt vastupidavusele sõit.
Kui see stardiraha pole probleem, siis sõida niipalju kui jõuad, 6 tunniga 50km ikka tuleb.janek179 kirjutas:võtaks kah osa aga kilomeetreid on vist ikka selle jaoks veel liiga kogutud :oops:
külmatundlikkus on individuaalne. ma sõitsin kolampäeval saku metsas peaaegu 3 tundi ilma kateteta ja ei hakanud külm. 1-2 kraadi oli sooja. külm hakkab kiiremini mnt-l tuule käes, metsas on õnneks vähe parem. sooja ilma sulle ei garanteeri, küll aga kuuma teed ning samuti luban, et ei vii rada maanteeleRuve kirjutas:tegelikult on ilm veidi külm, 2 h sõidad ja varbad külmetavad vaatamata sellele, et talvised katted kingadel peal![]()
kui homseks sooja ilma lubate hakkaks ka mõtlema
... külmetavatele jalgadeletarmo kirjutas:...külmatundlikkus on individuaalne. ma sõitsin kolampäeval saku metsas peaaegu 3 tundi ilma kateteta ja ei hakanud külm. ...sooja ilma sulle ei garanteeri, küll aga kuuma teed ....
konakona kirjutas:Männiku kaudu linnast välja ja siis enne Sakut paremale?
1. Tiimo Tõnisson PorterracingRuve kirjutas:rääkige asjast mehed, kes võitis![]()
Mati ajas soga jah, sõitis end seebiks vist ja kade hakkasholden kirjutas:... Otsustasin, et üheksa teen. Seitsmenda lõpus ütles Mati, et peale võitja fini?it korjatakse kõik rajalt maha. ...