Kuna ei tegele "ekstreemsustega" ja läbisõit jääb ka arvatavasti ca 500 km kuus kanti, siis ei ole vist mõtet 5k ratta eest välja käia? Kuna pole varem ratast omanud, siis ei oska ka midagi tarka selle Classicu kohta öelda
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
vot.ja siit algabki see lõputu reaktsioon kus lõpuks ei jää rattast enam mitte midagi alles vaid on juba uus ehitatud.miks mitte siis topeltpöiaga ratas kohe osta?Hiljem läheb sul asi kulukamaks:uus pöid+ladumine ei ole odav.bbad kirjutas:Tugevdatud veljed on mul kavas hiljem juurde osta ja mis see tirr veel on?
netis ongi HE lehel niipalju väljas kui neid sel aastal on, minu meelestHans kirjutas:ei hakka uut teemat tegema aga siiski... kas netis kuskil classic'u rattaid näha ka saab? hawaii lehel ainult paar mudelit ja http://www.classic-bicycles.cm tahab saada kasutajanimesi jms...
vaatan et SRAM hakkab maailma vallutama ja juba selle aasta Bianchi rattad kasutavad enamuses SRAM juppe kuigu veel paar aastat tgsi kasutasid ainult Shimano juppeaivar06 kirjutas:Kui mu mälu ei peta, siis vähemalt osad mudelid olid hoopis SRAM'igaKirsa kirjutas:...aga shimani juppe ei jaugunud lihtsalt piisavalt.