kingad + cliplessid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
kingad + cliplessid
Kuidas on nendega lood ytleme ma ostan praegu specialized kingad ja mingid kasutatud clipid kas on voimalus et nad ei sobi kokku?
pff
Oleneb süsteemist. Kui klippidega tulevad klotsid kaasa, siis pole probleemi. Muidu ntx Time ei sobi SPD-ga.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
ot, mis jutt?!Mati kirjutas:Oleneb süsteemist. Kui klippidega tulevad klotsid kaasa, siis pole probleemi. Muidu ntx Time ei sobi SPD-ga.
Time pedaalid on täiesti SPD kompatiiblid.
Selge see, et Time klots ei sobi Shimano pedaalile. Klotsid käivad ikka pedaaliga kaasa, mitte kingaga.
vaata ka http://www.timesportusa.com/offroad.html
Said täpselt mu mõttest aru, kuigi oli segane teine. Klotsid võivad ka kingaga tulla kui on ntx kasutatud ja pedlad ostad mujalt ntx.red kirjutas:Time pedaalid on täiesti SPD kompatiiblid.
Selge see, et Time klots ei sobi Shimano pedaalile. Klotsid käivad ikka pedaaliga kaasa, mitte kingaga.
velo clubbers
http://www.veloplus.ee/index.php?show=t ... 8,96&id=60 + http://www.veloplus.ee/index.php?show=t ... 2,25&id=74 tahaks peale saada, aga kuulsin et sõidu selgeks saamine nendega on suht valuline mõnel juhul. ntx kui ma ronin metsas ei jaksa enam voi mis iganes ja lendan siis nad piisavlat kiirelt lahti ei tule ju?
pff
Ära pabla Mul sõber sõidab just sama komplektiga. Kliplessile üle minnes paar kukkumist tuleb niiehkteisiti üle elada aga tavaliselt on hirm asja ees suurem kui asi ise väärt.fwdfreak kirjutas:http://www.veloplus.ee/index.php?show=t ... 8,96&id=60 + http://www.veloplus.ee/index.php?show=t ... 2,25&id=74 tahaks peale saada, aga kuulsin et sõidu selgeks saamine nendega on suht valuline mõnel juhul. ntx kui ma ronin metsas ei jaksa enam voi mis iganes ja lendan siis nad piisavlat kiirelt lahti ei tule ju?
SPD=Shimano PeDalfwdfreak kirjutas:misasi on spd? specialized?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
nope. SPD=Shimano Pedaling Dynamicsveloman32 kirjutas:SPD=Shimano PeDalfwdfreak kirjutas:misasi on spd? specialized?
http://www.shimano-europe.com/cycling/f ... l?page=spd
Tänx saingi jälle targemaxerikr kirjutas:nope. SPD=Shimano Pedaling Dynamicsveloman32 kirjutas:SPD=Shimano PeDalfwdfreak kirjutas:misasi on spd? specialized?
http://www.shimano-europe.com/cycling/f ... l?page=spd
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
Ma pidasin seda silmas: ATAC pedals and cleats are compatible with all SPD® shoes --> st. et kõik SPD kompatiiblid kingad sobivad ka Time pedaali tarvisvaikija kirjutas:Time ja SPD EI ole omavahel kuidagimoodi kompatiiblid
Seda karta, et piisavalt kiiresti lahti ei tule, pole mõtet. Mina sõidan nende samade pedaalidega teist hooaega, väga rahul igal-juhul.fwdfreak kirjutas:http://www.veloplus.ee/index.php?show=t ... 8,96&id=60 + http://www.veloplus.ee/index.php?show=t ... 2,25&id=74 tahaks peale saada, aga kuulsin et sõidu selgeks saamine nendega on suht valuline mõnel juhul. ntx kui ma ronin metsas ei jaksa enam voi mis iganes ja lendan siis nad piisavlat kiirelt lahti ei tule ju?
Kusjuures, loomulikult ei tohi sõbraga hoovi peal juttu ajades kogemata kinga kinni klõpsata, asfaldile on valus kukkuda
Õige märkus. Ma olen nii mitu korda kogemata küllili vajunudred kirjutas: Kusjuures, loomulikult ei tohi sõbraga hoovi peal juttu ajades kogemata kinga kinni klõpsata, asfaldile on valus kukkuda
Aga kui sõidu ajal olen kukkunud ja pärast mõelnud et kuidas jalad lahti tulid siis ei mäletagi. Kõik käib nii kiiresti - käib mats ja jalad nagu ise-enesest lahti. Ainult mu 100 kg kaaluval sõbral oli nii et kui käis käpuli ja jalg ei tulnud pedaalist lahti siis tõmbas hoopis kinga pooleks
seda kui kergelt jalg pedaali küljest lahti tuleb on imelihtne regullida kuuskantvõtmega. ainult, et liiga lõdvaks ei soovita regullida, paigal proovides võib tunduda ok, aga võistlustingimustes on koormused nati suuremad ja siis on jama kui valel ajal jalg lahti tuleb.fwdfreak kirjutas:...tahaks peale saada, aga kuulsin et sõidu selgeks saamine nendega on suht valuline mõnel juhul. ntx kui ma ronin metsas ei jaksa enam voi mis iganes ja lendan siis nad piisavlat kiirelt lahti ei tule ju?
velo clubbers
kusjuures nii minu kui tiimo spd-d on nii väsinud, et enam regullida ei anna. kruvi on põhja keeratud, aga ikka käib jalg kergelt välja. võib-olla on põhjus ka selles et cleat on vana ja kulunud. süveneda sellese ei plaani, sest olen aru saanud et spd imeb xc võistlustel, kui ta on juba vähemalt aasta või 2 vana. ja mida raskemad tingimused seda rohkem imeb. kogemusi on kuhjaga ja väide "aga mul küll pole probleem olnud" ei pea minu puhul paika. juuni lõpuks kuulun ise juba time vennaskonda.Mati kirjutas: seda kui kergelt jalg pedaali küljest lahti tuleb on imelihtne regullida kuuskantvõtmega. ainult, et liiga lõdvaks ei soovita regullida, paigal proovides võib tunduda ok, aga võistlustingimustes on koormused nati suuremad ja siis on jama kui valel ajal jalg lahti tuleb.
seda olen ka ise mõelnud, et peaks time vennaskonda kolima, eriti peale mõnda lahedalt mudast sõitu.tarmo kirjutas:... juuni lõpuks kuulun ise juba time vennaskonda.
aga mida siinsed arvavad eggbeateritest, eestis vist saada pole ja hind ka muidu päris krõbe. aga toimivus?
velo clubbers
Shimanol on kaks erinevat pedaali klammerdust:red kirjutas:Ma pidasin seda silmas: ATAC pedals and cleats are compatible with all SPD® shoes --> st. et kõik SPD kompatiiblid kingad sobivad ka Time pedaali tarvisvaikija kirjutas:Time ja SPD EI ole omavahel kuidagimoodi kompatiiblid
vaba-aeg ja MTB: kannab nimetust SPD
maantee: kannab nimetust SPD®, kusjuures R tähendabki road-i.
Jälgides SPD arengut paistabki silma liikumine "õhulisuse" poole. Eesmärk vähendada kitsast ruumi kuhu muda ilusti tihedalt pakiks võiks sõtkuda. Uued ritchey'd ntx on juba päris ahvatlevad.Ermo kirjutas:...Time-st veel nii palju, et kõik mäletavad seda Keila fiaskot, millisel start anti staadionilt - seal punasel kruusal oli enamikesl SPD kinniklippimisega probleeme - Taim töötas aga laitmatult .
Veel üks näide Taimi headusest on see, et SPDl on juba tea mitmes mudel, Taim on püsinud muutmatuna juba N aastat.
Time'dest veel. Ei oma, aga on jäänud nagu mulje, et korpus on plastmassist ? Kui nii, siis kuidas see löökidele (kivid, kännud jne) vastu peab?
velo clubbers
Istun siin Shimano 2003 kataloog käes...mart kirjutas: Shimanol on kaks erinevat pedaali klammerdust:
vaba-aeg ja MTB: kannab nimetust SPD
maantee: kannab nimetust SPD®, kusjuures R tähendabki road-i.
Leian sellised:
SPD
SPD-R
SPD-SL
SPD-SL on tänavune uuendus maantee "maailmameistritele" ja meenutab välimuselt veitsa Look'i klippe. Look'il lõppes patendikaitse klippidele (või mis iganes see oli) tänavu kevadel ja ennäe, Shimano tegi enam-vähem samasugused.
Lance Armstrong igatahes kasutab SPD-SL pedaale.
Viimati muutis huko, 04. 06. 2003. 13:59, muudetud 1 kord.
Signature sucks!
Offtopic: Sa vähemalt viitsid shimi kataloogi lehitseda Mul on eesti poodides kogemusi, et kui millestki shimi vidinast tahan rääkida, siis pean müüjale ise Tema kataloogist õige lehekülje ja indeksi ette otsima/näitama . Jääb mulje, et mõned müügivennad ei suvatse kataloogidesse süüvida ja jahuvad niisama.huko kirjutas: Istun siin Shimano 2003 kataloog käes...
Positiivset kah: NRP andis mulle niisama shimi kataloogi, kuna neile oli new version saabunud.
Time'i ei peaks olema ainuke võimalus - tasuks vaadata ka uusi Shimano disaine. PD-M959 on väga lahtise disainiga, mudaga probleeme ei teki. Kaalub 50 grammi vähem kui Time millele Ergo viitas. Lisaks on võimalus pedaali tugevust reguleerida (v.kasulik, kui Cleat kulunud). See peaks kingale ka sõbralikum olema. Erinev on ka avanemis nurk. Kas time'i biofloat mingit efekti omab , ei oska öelda.tarmo kirjutas: kusjuures nii minu kui tiimo spd-d on nii väsinud, et enam regullida ei anna. kruvi on põhja keeratud, aga ikka käib jalg kergelt välja. võib-olla on põhjus ka selles et cleat on vana ja kulunud. süveneda sellese ei plaani, sest olen aru saanud et spd imeb xc võistlustel, kui ta on juba vähemalt aasta või 2 vana. ja mida raskemad tingimused seda rohkem imeb. kogemusi on kuhjaga ja väide "aga mul küll pole probleem olnud" ei pea minu puhul paika. juuni lõpuks kuulun ise juba time vennaskonda.
Mul seisab pedaali ost kohe kohe ees, kuid ma pole veel millegi kasuks otsustanud.
ma vist lähen Shimano peale senise mõttekäigu kohaselt. Ma nägin 109$ oli jenson usas..tarmo kirjutas:ma vaatasin ka 959-t, on tõesti hea disainiga. aga eestis on ta kallis, usast saaks 100 taalaga, aga ei viitsi oodata. ning kui meelde tulevad need minutid mida ma tänu spd-le kaotanud olen rajal, siis arvan et tahan ikkagi time?i.
Kas eestlased on poe tühjaks ostnudhuko kirjutas:
Bike-discount'is84,90 ?
Hakkasin just adapteri teemat mõlgutama
Shop - Zubehör - Schuhe Zubehör -Adapter SPD:
Adaptiert das Look-System auf das nötige Shimano-System
Pood kirjutab endast:
Dear customers
Many thanks for such large interest shown in our Radon bikes - your enquiries and orders are numerous. As a result of this we are unfortunately experiencing delivery problems with Shimano components. The demand exceeded our provisions and expectations, furthermore the season is reaching its climax and the demand for Shimano components has increased dramatically. So much so that nearly all the suppliers have none!
850eurot=13300 krooni.huko kirjutas:Mart!
Pigem küll sakslased, siin Soome lahe põhjakaldal neid MTB - Radoneid sõitmas pole näind. Mõningad tüübid maanteratta on küll tellinud.
Aga muid juppe tellitakse küll agaralt, endalgi lähipäevil 850 ? eest tavaari tulemas...
ostad uue XTR sarja või
Velo Clubbers
Velo Clubbers
Uue xtr'i eest peab ikka üle tonni juuro maksma...
Ostsin endale Trek Fuel 80 raami ja kõiki juppe ei saanud ümber tõsta - torud paksemad ja ümbrmõõdud teised. Ja ketaspiduritele (XT 03) oli kah nagu vajadust
Siis veel ühte-teist kribu kui odavamalt saab, sõbrale esi-ja tagavahetaja ja nii se summa kasvas...
Ostsin endale Trek Fuel 80 raami ja kõiki juppe ei saanud ümber tõsta - torud paksemad ja ümbrmõõdud teised. Ja ketaspiduritele (XT 03) oli kah nagu vajadust
Siis veel ühte-teist kribu kui odavamalt saab, sõbrale esi-ja tagavahetaja ja nii se summa kasvas...
Signature sucks!
Nojah, eks see fillari artikkel tekitab ikka huvi küll Lugesin kah mõnuga.huko kirjutas: Ostsin endale Trek Fuel 80 raami x
http://www.fillari-lehti.fi/perus/jutut ... 0Fuell.pdf
Ja sommidel on üldse igatsugu põnevaid isendeid. Vaatan pilte ja tunnen kadedust :
http://forum.sanet.fi/bb/fillari/cgi/ul ... =14#000556
selge pilt. ega sinu kandis vist hardtailiga enam ellu ei jää. peaks ikka sügisel tour de tre üle vaatamahuko kirjutas:Uue xtr'i eest peab ikka üle tonni juuro maksma...
No Velospets tuleb abix.Kui ei exi siis adre oli Rohu 13 Tallinnas.allen kirjutas:kas keegi oskab öelda kust võiks tallinnast saad kõige odavamalt(aga samas ka ikkagi kvaliteetset) clippe ja susse...mõni pood või mingi hinna näide ja üldse mingi näide sobiks hästi kuna ise alles nii algaja ve nii
Velo Clubbers
Velo Clubbers
clipless pedaale soovitan vaadata Authori poest. Authori clipsid on minu kogemuse põhjal odavaimad eestis ja toimivad (mul läheb neljas hooeg).allen kirjutas:kas keegi oskab öelda kust võiks tallinnast saad kõige odavamalt(aga samas ka ikkagi kvaliteetset) clippe ja susse...mõni pood või mingi hinna näide ja üldse mingi näide sobiks hästi kuna ise alles nii algaja ve nii
sussi osas aga kammi poode, alla 1000 naljalt normulli ei saa.
velo clubbers
-
- Rattur
Palun räägi täpsemalt kust ja mis hinnaga sa siis seda V3 Compi saad?indrek kirjutas:mis nendesse shimano 959satesse puutub, siis kui raha vähe, kannatab ritchey V3i vaadata. Lukusüsteem on sama (litsensitud shimanolt) ja ka väliselt peaaegu identsed. Comp mudel siis u 3x odavam kui 959 Tõsi Bike ajakiri saksas leidis, et laagrid pole küll kõige paremad, aga hind on ka vastav.
Cambriabike's Ritchey V3 (küll mitte Comp vaid Pro mudel) aga hind $99 http://www.cambriabike.com/pedals/pedals.htm samas kohas PD-M959 $124, aga bicycles.de's on PD-M959 juba 84EURi vaata siia
Seda siis võrgust tellides ja Cambriabike'ga oli vist mingi krediitkaardi jama ka ?. Aga 28 (84/3) EURiga ostaks isegi Ritchey V3 Compi.
Kõik mis teed, teed iseendale.
pean preagu häbiga tunnistama, et ei tea, kus selline hind oli (naised saunas...) Ise leidsin pisut kallima variandi
-
- Rattur
Megaindrek kirjutas:hahaa siiski on selline koht olemas @ 29.90 euri
Kas keegi liitub tellimusega? Kirsa? Olid huvitatud, oled endiselt?
Kõik mis teed, teed iseendale.
sellise hinnaga võtaks küllRaul Tammesoo kirjutas:Megaindrek kirjutas:hahaa siiski on selline koht olemas @ 29.90 euri
Selle raha eest olen kindlasti käsi. :)Raul Tammesoo kirjutas:Mega ;)indrek kirjutas:hahaa siiski on selline koht olemas @ 29.90 euri