päevitus
Re: päevitus
[quote="Ermo
... Juba esimene nahkki kätelt narmendamas
[/quote]
Sama siin
... Juba esimene nahkki kätelt narmendamas

Sama siin
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Re: päevitus
Jah, paljaks koorides jääb heledaks keskosa, prillijoon ja kiivrikuppel. Ühtlustuse mõttes peab millalgi randa peesitama minematarmo kirjutas:ratturi päevitus

Jep, särk seljas, kindad käes, püksid jalas ja sokid kah. Prille ja kiivririhmu veel ei ole. 
Nahavahetus on hetkel pooleli.

Nahavahetus on hetkel pooleli.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Oleks pidand Tartu RR'le võrksärgiga minema.

velo clubbers
Sa laena endale 26x2,5 kummidega cruiser ja sõida pikkamisi/soliidselt piki veeäärt. Saad pruuniks ja tähelepanutarmo kirjutas:ma mõni aasta tagasi üritasinka ikka rannas keha ühtlaseks päevitada, aga nüüdseks olen ammu loobunud sellest. lihtsalt ei suuda rannas olla - päevitamine on ikka meeletu aja surnuks löömine. parem lähen teen metsa all ühe tiiru. või kaks.

kas sul on laenata?mart kirjutas:Sa laena endale 26x2,5 kummidega cruiser ja sõida pikkamisi/soliidselt piki veeäärt. Saad pruuniks ja tähelepanutarmo kirjutas:ma mõni aasta tagasi üritasinka ikka rannas keha ühtlaseks päevitada, aga nüüdseks olen ammu loobunud sellest. lihtsalt ei suuda rannas olla - päevitamine on ikka meeletu aja surnuks löömine. parem lähen teen metsa all ühe tiiru. või kaks.
asjakohane pilt:priidik kirjutas:Ratturi päevitus=joodiku päevitus (kes ennast päikese kätte magama on unustanud).
album_page.php?pic_id=224
Alustuseks, pead poodi minema ja ca 224 kodarat ostmaErmo kirjutas:mart kirjutas:COOL - tahaks kah sellist ratasttarmo kirjutas:26x2,5 kummidega cruiser ja sõida pikkamisi/soliidselt piki veeäärt. Saad pruuniks ja tähelepanu![]()
![]()

26" 144 SPOKE CUSTOM WHEEL
http://www.aztlanbicycle.com/fenders_forks.htm
Ja kett PEAB olema kuldne