Kiiver
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Väidetavalt uusi Giro tooteid enam eestisse ei tule, kuna nüüd baltikumis (ka fizik sadulatele ja Rudy prillidele) müügiõigusi omav Taani firma pole sellest huvitatud=nende vahendusel hind ei kannata väidetavalt konkurentsi.
Kui kiivrit soovid, siis möödunud nädalal jäi Mustamäe AT Spordis silma Briko tipust järgmine mudel, mis istus peas v hästi(natuke halvemini küll kui Giro, kuid paremini kui tippmudel Brikol), mille ventilatsioon tundus super ja hindki oli mõistlik( Ca1200).
Kui kiivrit soovid, siis möödunud nädalal jäi Mustamäe AT Spordis silma Briko tipust järgmine mudel, mis istus peas v hästi(natuke halvemini küll kui Giro, kuid paremini kui tippmudel Brikol), mille ventilatsioon tundus super ja hindki oli mõistlik( Ca1200).
400-500 klassis on silma hakanud Prowell kiivrid, millel ka välimus ja istuvus täitsa ok.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
minul on kiiver aastast 97-98 ja siiamaani on kasutusel
maxis omal ajal 700 ja ega siis eriti kallimaid ei näinudki.kaalu on 250 krammi
maxis omal ajal 700 ja ega siis eriti kallimaid ei näinudki.kaalu on 250 krammi
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
mul on Bell'i kiiver. üldiselt olen rahul. ainult, et natuke palju on katmata vahtplastist osa. võibolla on see ainult selle konkreetse mudeli häda, aga kahjuks tuli see siis, kui üle kaela käisin. see vahplast murdus lihtsalt ära kõrva juurest. samas pea on terve ja tüki kleepisin ka tagasi ja läheb jälle
Mul oleks üks tutikas Abus Quict...jne (puna-halli-musta disainiga, ees putukavõrk, 56-62 cm) pakkuda. Ostsin 05.05 NRP-st 580 eek-i (letihind oli 650.-) eest naisele. Kodus selgus, et kiiver liiga suur (või naise pea liiga väike ). Kuna transportimisel suutsin kiivri noka ära lõhkuda(OMG!), siis jäi kiiver poodi tagasi viimata. Annan ära eeeeee, no ütleme 400 eest.charlie kirjutas:mul ka kiivrit vaja. kes oskab midagi head soovitada (hind+kvaliteet+välimus )
No Hawaii pakub lausa sellist varjanti et kui kiivri katki sõidad saad lausa uue kiivriheix kirjutas:kiiver on Met a-tomo..pole küll profikiiver vaid haarastaja oma, aga ei ütle ühtegi halba sõna, peas istub väga hästi, kaal260g, hind 799.-..kõik niikuinii teavad a metil on see hea wärk et kui 3 aasta jooxul katki sõidad saad uue kiivri poole hinnaga...
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
Pagan, ei tulegi kohe kõik meelde, aga oli vist Rocca-al- Mare keskuses vähemalt kahes poes. Üks väike seal säästuka pool ja teine seal spordipoodide suuremas grupis. Ja Kaupsis oli vist kah.HUS kirjutas:Kes neid müüb?Mati kirjutas:400-500 klassis on silma hakanud Prowell kiivrid, millel ka välimus ja istuvus täitsa ok.
velo clubbers
Eelmine aasta tõi neid maale vist Hawaii. Aga ma pole kindel kas HE kauplustes enam saadaval on.Mati kirjutas:Pagan, ei tulegi kohe kõik meelde, aga oli vist Rocca-al- Mare keskuses vähemalt kahes poes. Üks väike seal säästuka pool ja teine seal spordipoodide suuremas grupis. Ja Kaupsis oli vist kah.
Lgp. ratturid. Ma olen korra Tallinnas otsinud seda Rohu tänavat aga mitte ei leidnud. Oli kaart ka aga ikka ei leidnud. Nii palju sain aru et ta vist V+ -st kaugele ei jää. Mis võiks olla selline tuntum koht Tartu inimesele mis sinna lähedusse jääb? Tahaks ta nüüd ikka üles leida kui Tlna tulen.mart kirjutas:Tallinnas Rohu tn. poes on Abus kiivrite valik suurenenud (3 värvi), hind ca 1000.- Peas istuvad nagu valatud.
V+ jääb väga kaugele, ütleks, et isegi teise linna otsa. Ei tea neid eelnevaid juhiseid, kuid üritan siis uuesti.priidik kirjutas:Lgp. ratturid. Ma olen korra Tallinnas otsinud seda Rohu tänavat aga mitte ei leidnud. Oli kaart ka aga ikka ei leidnud. Nii palju sain aru et ta vist V+ -st kaugele ei jää. Mis võiks olla selline tuntum koht Tartu inimesele mis sinna lähedusse jääb? Tahaks ta nüüd ikka üles leida kui Tlna tulen.mart kirjutas:Tallinnas Rohu tn. poes on Abus kiivrite valik suurenenud (3 värvi), hind ca 1000.- Peas istuvad nagu valatud.
Eeldan, et kõik teavad Balti jaama. Balti jaamast liigume edasi (st näoga jaama poole olles vasakule, hotell Tallinn poole) mööda Toompuiesteed, siis esimene fooriga ristmik paremale ühesuunalisele Tehnika tänava jupile (pöördel kodumasinate kauplus), siis Tehnikat mööda edasi kuni esimene võimalus (möödud ka trolli- ja bussipeatusest) paremale ühesuunalisele Rohu tänavale (peale pööret on ca 20 meetri pärast raudtee viadukti alt läbi sõit), siis tuleb muutuda tähelepanelikuks ja võtta vasakusse ritta, sest pood läheneb. Pood paikneb nüüd selle Rohu tänava jupi ja Telliskivi tänava ristmiku (enne on üks väiksema tänava ristmik) nurgal (Telliskivisse ära pööra!). Pood on iseenesest halvasti märgatav, poe ees väiksem asfaltplats. Seega enne Telliskivi ristmikku ja selle ees olevat ülekäigurada keera platsile poe ette. Tihti seisab seal ka Pro Klubi masin ja vahest pole üldse ruumi (siis pööra vasakule Telliskivisse ja jäta auto tänava äärde).
velo clubbers
Lgp. ratturid. Ma olen korra Tallinnas otsinud seda Rohu tänavat aga mitte ei leidnud. Oli kaart ka aga ikka ei leidnud. Nii palju sain aru et ta vist V+ -st kaugele ei jää. Mis võiks olla selline tuntum koht Tartu inimesele mis sinna lähedusse jääb? Tahaks ta nüüd ikka üles leida kui Tlna tulen.
V+ -st on ikka kaugel kyll, k6ige lihtsama sinna minna oleks ilmselt s6le m88blimaja juurest, sealt otse alla ja oledki rohu t2naval.
al.
V+ -st on ikka kaugel kyll, k6ige lihtsama sinna minna oleks ilmselt s6le m88blimaja juurest, sealt otse alla ja oledki rohu t2naval.
al.
No V+ ikka päris kaugel. Velospets on sellel tänaval. Kui tead Mööblimaja. Seal läheduses. Liigud Kristiine keskuse juurest mööda Sõlet kopli poole. Siis Paldiski mnt. paremale. Kui autoga oled, siis tuleb teha ring veel Rongi tee alt vasaule ja siis kohe ca 200 m päeasrt uuesti vasakule rongi tee alla ja siis oledki rohu tn-l. Raske kant seletada. Kaart peaks ikka aitama.priidik kirjutas: Lgp. ratturid. Ma olen korra Tallinnas otsinud seda Rohu tänavat aga mitte ei leidnud. Oli kaart ka aga ikka ei leidnud. Nii palju sain aru et ta vist V+ -st kaugele ei jää. Mis võiks olla selline tuntum koht Tartu inimesele mis sinna lähedusse jääb? Tahaks ta nüüd ikka üles leida kui Tlna tulen.
Seal kandis on palju uhesuunalisi tänavaid ja tänavajuppe, mistõttu on tiirutamine tülikas või garanteeritud.Alfonze kirjutas:Lgp. ratturid. Ma olen korra Tallinnas otsinud seda Rohu tänavat aga mitte ei leidnud. Oli kaart ka aga ikka ei leidnud. Nii palju sain aru et ta vist V+ -st kaugele ei jää. Mis võiks olla selline tuntum koht Tartu inimesele mis sinna lähedusse jääb? Tahaks ta nüüd ikka üles leida kui Tlna tulen.
al.
velo clubbers
Kaardil punane täpp.priidik kirjutas:olen korra Tallinnas otsinud seda Rohu tänavat aga mitte ei leidnud. Oli kaart ka aga ikka ei leidnud.
Paldiski mnt-lt või Toompuiesteelt keerad Tehnika tn-le. Kaardil pruun nimetu tänav. Tehnika tn-lt keerad raudtee alt (tunnel) läbi ja sõidad kuni Telliskivi tn ristmikule. Viimane maja vasakul, enne ristmikku on Velospets. Maja ees on parkla ca 6. autole.
Veloplus Rohu tänaval
kaart
Imelihtne. Paremal ülanurgas on Balti jaam. Sealt mööda Toompuiesteed alla kuni tuleb esimene parempööre (Tehnika tnv). Järgmine parempööre on juba Rohu tnv.
Imelihtne. Paremal ülanurgas on Balti jaam. Sealt mööda Toompuiesteed alla kuni tuleb esimene parempööre (Tehnika tnv). Järgmine parempööre on juba Rohu tnv.
VeloSpets ikka.mart kirjutas:Veloplus Rohu tänaval
Viimati muutis karzum, 22. 07. 2003. 11:18, muudetud 1 kord.
Rattasõit on ajavõit
Ma hakkan pointile pihta saama. Mina vaatasin tol korral kaardilt ja ajasin Paldiski mnt. sassi Pärnu maanteega. Nii ma siis otsisin Velospetsi Kalevi kommivabriku ümbrusest Aga seal on hoopis V+.
Mul on selle Rohu tn. piirkonna kohta kognitiivne kaart, sest lapsepõlves elasin Keilas ja kui mu mälu ei peta siis tõepoolest sõidan Baltast Keilasse u. samu tänavaid pidi et lõpuks jõuda kuskil mööblimaja juures Paldiski maanteele. Tänavaid ei tea aga umbes panen ja kuskil on tõepoolest tunnel. Midagi nagu jookseb silme eest läbi. Kui nüüd keegi veel ütleb et Tehnika tänavale keerates on seal ka vist ühe maja peal suunasilt Keilasse siis leian poe üles?
Tänud kõigile.
Mul on selle Rohu tn. piirkonna kohta kognitiivne kaart, sest lapsepõlves elasin Keilas ja kui mu mälu ei peta siis tõepoolest sõidan Baltast Keilasse u. samu tänavaid pidi et lõpuks jõuda kuskil mööblimaja juures Paldiski maanteele. Tänavaid ei tea aga umbes panen ja kuskil on tõepoolest tunnel. Midagi nagu jookseb silme eest läbi. Kui nüüd keegi veel ütleb et Tehnika tänavale keerates on seal ka vist ühe maja peal suunasilt Keilasse siis leian poe üles?
Tänud kõigile.
10.10.2003 cyclingnews. com
Mainib hardshell (kõvakiivrite!?) kasutuselevõtu kohustuslikkust MNT eraldistardi sõidus:
Hardshell helmets in TT
Following confirmation that the mandatory helmet rule will become fully effective for 2004, the UCI also announced during the opening days of competition at the World Championships in Hamilton that hardshell protective helmets will be required in time trial events as well as on the road. Thus far riders have been permitted to use helmets which serve no purpose other than aerodynamics in time trials, but beginning next year rigid, more functional headgear will become mandatory. This rule will apply to both road time trials and timed events on the track such as the pursuit.
Mainib hardshell (kõvakiivrite!?) kasutuselevõtu kohustuslikkust MNT eraldistardi sõidus:
Hardshell helmets in TT
Following confirmation that the mandatory helmet rule will become fully effective for 2004, the UCI also announced during the opening days of competition at the World Championships in Hamilton that hardshell protective helmets will be required in time trial events as well as on the road. Thus far riders have been permitted to use helmets which serve no purpose other than aerodynamics in time trials, but beginning next year rigid, more functional headgear will become mandatory. This rule will apply to both road time trials and timed events on the track such as the pursuit.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
muuseas aks keegi oskab öelda kus kohas saaks eestis mõnda Full-face kiivrit. Sellis normaalset ja kerget. Ja teine kysimus kas kusagil on olemas eestis Fox i esindus (kaitsmed ja riided) või koht kus selle firma tooteid müüakse.
There is so much adrenaline,
running through my venes,
and it feels so good...
running through my venes,
and it feels so good...
ma vaidleks küll vastu,powelli kiiver näeb hea välja (kui on muidugi hea värv) aga peas ta küll ei istu-----pigem silmadelMati kirjutas:400-500 klassis on silma hakanud Prowell kiivrid, millel ka välimus ja istuvus täitsa ok.
mul üks selle firma kiiver ära anda, täitsa uus(ca viis korda peas käinud)
põletame maanteid.
Motolux müüs meil foxi, a on vist nüüdseks lõpetanud tegevuse? Ilmselt pole keegi selle kaubamärgi esindamist üle võtnud.paf kirjutas:muuseas aks keegi oskab öelda kus kohas saaks eestis mõnda Full-face kiivrit. Sellis normaalset ja kerget. Ja teine kysimus kas kusagil on olemas eestis Fox i esindus (kaitsmed ja riided) või koht kus selle firma tooteid müüakse.
paf kirjutas:muuseas aks keegi oskab öelda kus kohas saaks eestis mõnda Full-face kiivrit. Sellis normaalset ja kerget. Ja teine kysimus kas kusagil on olemas eestis Fox i esindus (kaitsmed ja riided) või koht kus selle firma tooteid müüakse.
http://www.itmoto.ee/
müüb vähemalt oma netilehekülje andmetel Foxi. Ise pole kohal käinud, ei tea täpsemalt öelda kas valik piirdub ainult tsiklimeestele mõelduga, või annab sealt midagi ratturitele ka selga ajada.
Jo siis oleneb kolba kujust, mul istub täitsa viis peas1245 kirjutas:ma vaidleks küll vastu,powelli kiiver näeb hea välja (kui on muidugi hea värv) aga peas ta küll ei istu-----pigem silmadelMati kirjutas:400-500 klassis on silma hakanud Prowell kiivrid, millel ka välimus ja istuvus täitsa ok.
velo clubbers
Endal siis selline ja ei ole veel tundnud, et pea õlgade vahele eriti vajuks , aga kindlasti on kergemaid ja raskemaid. Proovida tasub enne ostu .MargusM kirjutas:Kui ma õigesti mäletan, siis Prowell on igavesti raske. Selles hinnaklassis on kindlalt kergemaid ja ilusamaid.Mati kirjutas:400-500 klassis on silma hakanud Prowell kiivrid, millel ka välimus ja istuvus täitsa ok.
velo clubbers
mul on Bell Solair kaalu ei tea, kuid peas istub hästi hind 2 a tagasi ostes oli 599kr, võib-olla enam ei müüda
Nokaga või nokata
Kas keegi oskab täpselt öelda, mis point on kiivri nokal? Ehk milleks on ta mõeldud siis?
Mis ei tapa, teeb tugevamaks!
Re: Nokaga või nokata
a. nokkimiseksharles kirjutas:Kas keegi oskab täpselt öelda, mis point on kiivri nokal? Ehk milleks on ta mõeldud siis?
b. silmade kaitseks päikese eest
c. ilu pärast
d. et teaks kumbapidi pähe panna
Küsi publikult või helista sõbrale
- nokka kasutatakse maastikusõidus ja peamine eesmärk: silmade kaitse lendava pori eestkonakona kirjutas:a. nokkimiseksharles kirjutas:Kas keegi oskab täpselt öelda, mis point on kiivri nokal? Ehk milleks on ta mõeldud siis?
b. silmade kaitseks päikese eest
c. ilu pärast
d. et teaks kumbapidi pähe panna
Küsi publikult või helista sõbrale
minu meelest ei ole tal mingit pointi. vähemalt nii olen oma tagasihoidliku ratturikarjääri jooksul aru saanud. pasarallide ajal pole tast ka mingit tolku, küll aga aitavad hästi prillid. profid sõidavad ka enamus ilma nokata ja enamus üldse mnt kiivriga(vähemalt MK-l).harles kirjutas:Kas keegi oskab täpselt öelda, mis point on kiivri nokal? Ehk milleks on ta mõeldud siis?
mõned endised motokrossisõitjad kasutavad veel vanast harjumusest
Nokk on tegelikult selle jaoks, et kui lund sajab, siis see hoiab näoesise puhta ning noka ja kiivri vahele tekib voolujooneline lumi, mis lisab veelgi kiirust.harles kirjutas:Kas keegi oskab täpselt öelda, mis point on kiivri nokal? Ehk milleks on ta mõeldud siis?
Mulle nokk meeldib - päike ei paista otse silma. Prillid on küll aga kuidagi lahedam on, kui päike otse otsaette ei sära.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor