Endal läks kehvalt hoolimata raja lihtsusest. Alguse tempo liiga kõva ja üsna algusest sai enamus maad eraldistarti pandud. nagu märg pesu lenksul
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Ma jäin enda sõiduga kokkuvõttes rahule, kuigi alguses oli "tõsine" löök allapoole vööd, sest ma ei saanud polarit käima.erikr kirjutas:Tänase kruusaralli tulemused siin http://sport.spin.ee/
Endal läks kehvalt hoolimata raja lihtsusest. Alguse tempo liiga kõva ja üsna algusest sai enamus maad eraldistarti pandud. nagu märg pesu lenksul
rsk see oli siis sinu polarAmatöör kirjutas: Ma jäin enda sõiduga kokkuvõttes rahule, kuigi alguses oli "tõsine" löök allapoole vööd, sest ma ei saanud polarit käima.Niisutasin püüdlikult vööanduri klemme viimase viie minuti jooksul aga ei midagi. (OwnCode-ga polar ei taha, et sisselülitamisel teisi samal sagedusel olevaid saatjaid oleks lähemal kui 1m)
See võis ka kellegi teise oma olla, ma olin esimeses reas, otse Tarmo ees. Ma proovisin ka ettekummardamisega, kuid võib-olla ei pannud piisavalt lähedale - sai seekord ilma pulsita sõidetud.erikr kirjutas:rsk see oli siis sinu polarmis minu omal ei lasknud käivituda
mõtlesin, et wtf, no ei võta pulssi ekraanile. ja ei võtnudki.