Pähklimäe singletrack

Infot ja muljeid võistluste kohta
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Kasutaja avatar
jaan
Rattur

Postitus Postitas jaan » 12. 06. 2003. 09:36

N kirjutas: Kahju muidugi, et kaassõitjad, kes üks päev varem spionaazi käisid tegemas kohale ei ilmunud, vihmaga oli asi isegi põnevam, mets süngem ja kivid libedamad! :D
Jah, endalgi kahju, kuid tervis oli imelik, pea hakkas tööpäeva lõpuks valutama(minu puhul väga harv nähtus) ja ei raatsinud tulla.

Hommikul natukene kahtlesin minekus aga kui vihma hakkas sadama tuli väga kõva tahtmine minna - proffesionaalne kretinism :)

kba
Testisõitja

Postitus Postitas kba » 12. 06. 2003. 09:38

circus kirjutas:tähistage palun see rada ära, kasvõi tehes puudele mingid märgid. palun.
tahaks seda juulis minna sõitma. varem ei jõua :cry:
Abiks on sellisel juhul, kui keegi sõpradest/tuttavatest läheks lähiajal kohale ja õpiks raja selgeks. Sõidujälje järgi on seda praegu üpris kerge üles leida.
Miks lindid/märgid said kokku korjatud- tegu riigimetsaga ja ei tundunud viisakas sinna kõiksugu plastmassprahti jätta. Suunaviitasid läheb aga vaja, et järgnevaid võistlusradu tähistada. :wink:
Porter lifts your ranking.

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 12. 06. 2003. 09:46

kba kirjutas:...tegu riigimetsaga ja ei tundunud viisakas sinna kõiksugu plastmassprahti jätta...
ons teil käsad RMK-s sees, et raja säilumine tagatud :?: muidu riigimets ju püha paik. paar kohta rajal tegelt oli, kus võin uuesti minnes eksida, neis kohtades oleks abi väiksest värvimärgistusest puul.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
Lauri T
Rattur

Postitus Postitas Lauri T » 12. 06. 2003. 09:49

kba kirjutas:Miks lindid/märgid said kokku korjatud- tegu riigimetsaga ja ei tundunud viisakas sinna kõiksugu plastmassprahti jätta. Suunaviitasid läheb aga vaja, et järgnevaid võistlusradu tähistada. :wink:
aga mingi värviga ei anna natuke mökerdada? või näiteks kui paneks lindid põhilistesse pöördekohtadesse tagasi nii umbes nädalaks või paariks.. oleks suuremal hulgal rahval võimalus rada selgeks õppida.. kuigi jah, kui käbe teha, siis praegu veel jäljed vist ees :)
Ma ise olen ka siiani enam-vähem ainult TEK'i (Toyota Estonian Kruusamaraton) võistlustel käind ja sattusin sellisest singelträkist väga vaimustusse..

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 12. 06. 2003. 09:49

Mati kirjutas:
kba kirjutas:...tegu riigimetsaga ja ei tundunud viisakas sinna kõiksugu plastmassprahti jätta...
ons teil käsad RMK-s sees, et raja säilumine tagatud :?: muidu riigimets ju püha paik. paar kohta rajal tegelt oli, kus võin uuesti minnes eksida, neis kohtades oleks abi väiksest värvimärgistusest puul.
värviga märgistus on asi mida minu käsi ei tõuse enam tegema. ükskord saku metsas tegime, kahetsen siiamaani. ei meeldi mulle puude peale joonistamine.

Kasutaja avatar
Ermo
Rattur

Postitus Postitas Ermo » 12. 06. 2003. 09:51

.
Viimati muutis Ermo, 08. 03. 2011. 15:36, muudetud 1 kord.
Sõida, aga ära mölise :twisted: .

Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 12. 06. 2003. 10:01

pakun, et Porter käib sealt rajalt ikka korra nädala üle terve suvi, seega jäljed peaks näha olema. Probleem jah tallu sissesõiduteede jms-ga, mida ka lõiguti oli - jäljed raskesti tuvastatavad.

Kes siis kohal käisid ja kes kuidas riides oli, et tulevikuks nägu ja ratas fikseerida :?: :D . Mati punasemummulist rattasärki ei paistnud kusagilt, samas Sa nagu väidad, et olid kohal. Tarmoga ja kellegiga Porterist sai siiski paar sõna vahetatud, aga üldiselt ei oldud just suhtlemisaltid :?
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 12. 06. 2003. 10:13

tarmo kirjutas:värviga märgistus on asi mida minu käsi ei tõuse enam tegema. ükskord saku metsas tegime, kahetsen siiamaani. ei meeldi mulle puude peale joonistamine.
kas ei oleks loodussõbralik variant ntx vesiemulsioonvärv, mis ajaga maha kulub, aga mingi aja siiski kestab :?:
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."

N
Testisõitja

Postitus Postitas N » 12. 06. 2003. 10:26

Mati kirjutas:
tarmo kirjutas:värviga märgistus on asi mida minu käsi ei tõuse enam tegema. ükskord saku metsas tegime, kahetsen siiamaani. ei meeldi mulle puude peale joonistamine.
kas ei oleks loodussõbralik variant ntx vesiemulsioonvärv, mis ajaga maha kulub, aga mingi aja siiski kestab :?:
Kõige normaalsem, mis tean on lahemaa matkarajal nähtu, seal oli punane kiudplastik lint mingi ümber puu ja klambriga koore sisse. Minimaalne vigastus, eemaldatav, ülihästi nähtav ja vastupidav. Ideaalne lahendus tulemuse poolest, kuid kindlasti kallim, kui purk värvi ja pintsel.
Porter Lifts Your Ranking

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 12. 06. 2003. 10:26

muaddib kirjutas:Kes siis kohal käisid ja kes kuidas riides oli, et tulevikuks nägu ja ratas fikseerida :?: :D . Mati punasemummulist rattasärki ei paistnud kusagilt, samas Sa nagu väidad, et olid kohal. Tarmoga ja kellegiga Porterist sai siiski paar sõna vahetatud, aga üldiselt ei oldud just suhtlemisaltid :?
Minu mummusärk oli sinise briko jaki all peidus :) . Mind tunneb päris hästi ära ka ratta järgi, milleks on valge (täpsemalt siis vist elevandiluukarva) Author.

Eks nendesse klikkidesse (sh Porter) on raske end sisse süüa küll, ega ei tea ju inimeste olemust kah. Ise tunnen ühte Porteri kutti küll päris hästi läbi tööalaste kontaktide. Ja eks kohati on ka "taseme" tasandilt lähtudes raske sisse süüa. Aga noh kui ei ürita, ega siis ei sa teada kah. Mul ntx tekkis kah vaid prooviringil põgus suhtlus Urmasega ja veel ühe kutiga, keda identifitseerida ei oska (sõbralik oli :D ).
velo clubbers

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 12. 06. 2003. 10:29

muaddib kirjutas: Mati punasemummulist rattasärki ei paistnud kusagilt, samas Sa nagu väidad, et olid kohal.
mu meelest polnud eile eriti mummulise särgi ilm. :D
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 12. 06. 2003. 10:29

N kirjutas:Kõige normaalsem, mis tean on lahemaa matkarajal nähtu, seal oli punane kiudplastik lint mingi ümber puu ja klambriga koore sisse. Minimaalne vigastus, eemaldatav, ülihästi nähtav ja vastupidav. Ideaalne lahendus tulemuse poolest, kuid kindlasti kallim, kui purk värvi ja pintsel.
Näe mõtteid vaikselt tuleb! Omalgi üks veel. Kuskilt on mälu soppi jään sellise helkurpaela moodi asjaga märgistus. Pluss oli see, et paistis väga hästi silma sellises hämaras metsaaluses (Pähkimäe :!: ). teine pluss veel see, et ei häiri niivõrd looduskeskonnas üldist pilti. Miinuseks tõenäoliselt jälle hind.
velo clubbers

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Postitus Postitas mart » 12. 06. 2003. 10:30

N kirjutas: Eks selle raja kirjeldus ja raja asukoha täpne selgitus tuleb ka meie kodukale üles
Ja sellest tehke koopia A3 lehele, leht kilesse ja punkri/varjendi uksele. Pärast ülevaatamist kohe hea selle kõigevägevama tõusuga alustada :P

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 12. 06. 2003. 10:33

Mati kirjutas:Minu mummusärk oli sinise briko jaki all peidus :) . Mind tunneb päris hästi ära ka ratta järgi, milleks on valge (täpsemalt siis vist elevandiluukarva) Author.
Ma sõitsin musta Classicuga. Sinise valgega dressikas ja mustad pikad püksid. Briko sinakas kiiver. Aeg oli 40.49 vist :)

Suhtlemisega on sedasi, et enamus sellest pundist unneb üksteist juba aastaid. Mõned on omavahel sõbrad ka rattaväliselt. Mõned on lausa vennad omavahel (Grünberg bros.) :lol:

Niiet ärge arvake, et keegi uutega suhelda ei taha. Käid üks kord, käid teine kord. Varsti oledki naga oma mees 8)

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 12. 06. 2003. 10:40

Keegi vist klõpsas kohapeal ka pilte? Kus ja millal näitus tuleb?
velo clubbers

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 12. 06. 2003. 12:29

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 12. 06. 2003. 12:34

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 12. 06. 2003. 12:40

Vaata, aga vaata, nagu selgub polnudki palju vaja, käid korra kohal ja oledki Porteri klubi liige :lol:. jube libedalt käis see sulandumine. Porteri mehed muidugi hämmingus, et mis mees :?: :roll: Huvitav ütlesin prouale küll, et pangu klubiks velo.clubbers.ee.
velo clubbers

Kasutaja avatar
Ermo
Rattur

Postitus Postitas Ermo » 12. 06. 2003. 12:49

.
Viimati muutis Ermo, 08. 03. 2011. 15:37, muudetud 1 kord.

Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 12. 06. 2003. 12:54

Mati kirjutas:
Vaata, aga vaata, nagu selgub polnudki palju vaja, käid korra kohal ja oledki Porteri klubi liige :lol:. jube libedalt käis see sulandumine. Porteri mehed muidugi hämmingus, et mis mees :?: :roll: Huvitav ütlesin prouale küll, et pangu klubiks velo.clubbers.ee.
Ja Mati nimelist selli ei hakka ka silma. Kas tõesti nii igav varjunimi nagu Mati :?: :D

Isiklik kompuuter näitab küll ligi 30. sek paremat aega, aga las ta olla.
Ja kui pikk see sõit siis ikkagi oli. 4x2,7=10,8 mul aga 11,52 ??

keskmine kiirus oli 13,62 :oops:
max kiirus 26:76

Allajäämine staaridele 15 minutiga, oh armas taevas, lähen ja nutan ...

Kasutaja avatar
Ermo
Rattur

Postitus Postitas Ermo » 12. 06. 2003. 12:57

.
Viimati muutis Ermo, 08. 03. 2011. 15:38, muudetud 1 kord.

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 12. 06. 2003. 13:02

muaddib kirjutas: Allajäämine staaridele 15 minutiga, oh armas taevas, lähen ja nutan ...
Ära palu nuta :oops: , sa said hea pika sõidu, oli aega rada nautida 8) , minu osaks jäi ainult 37 min :( aga tänan, et kohale viitsisid tulla, see on peamine :D

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 12. 06. 2003. 13:06

tegelt on sul nats põhjust nutta ka, sest ülejäänud sinu klubikaaslased vaatasid jalgpalli vist?

Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 12. 06. 2003. 13:10

sedant küll, saatsi alles eile päeval spämmi laiali Assa-kesoro omadele, et sääsne võistlus tulemas. :? Aga kui meie esisõitja Gavriljuk oleks tulnud, siis prohveti ennustuste järjepidevas tõesuses kahtleksin. :twisted:

Kasutaja avatar
Ermo
Rattur

Postitus Postitas Ermo » 12. 06. 2003. 13:14

.
Viimati muutis Ermo, 08. 03. 2011. 15:38, muudetud 1 kord.

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 12. 06. 2003. 13:16

muaddib kirjutas:sedant küll, saatsi alles eile päeval spämmi laiali Assa-kesoro omadele, et sääsne võistlus tulemas. :? Aga kui meie esisõitja Gavriljuk oleks tulnud, siis prohveti ennustuste järjepidevas tõesuses kahtleksin. :twisted:
kahju, gavriljuki osavõtt oleks kindlasti ka paljude meie meeste motivatsiooni tõstnud. võib-olla kunagi teeme samal rajal eraldiseisva võistluse, kus erinevad klassid ja auhinnad. äkki siis on osavõtt arvukam .

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 12. 06. 2003. 13:20

muaddib kirjutas:Ja Mati nimelist selli ei hakka ka silma. Kas tõesti nii igav varjunimi nagu Mati :?: :D
Ja ega hakka ka selliste "igavate" varjunimedega mehi nagu N ja kba :D . On selline alias mul juba mõnda aega (enne antud foorumi aega juba) lihtsalt kasutusel.

PS! Igavate varjunimede põhjuseks võib ju olla ka see, et kõik ei ole kursis sellise suurepärase kirjandusliku teosega nagu seda on "Düün". :D
velo clubbers

Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 12. 06. 2003. 13:22

Tere Mati, minu nimi on Andrus Kikkas, mis sinu pärisnimi on. :wink:
ehk sii mis koha peale eile sõitsid.

Mati on otsingumootoreid kasutanud, või kas tõesti sama kõrvalharrastus :shock:

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 12. 06. 2003. 13:31

muaddib kirjutas:Tere Mati, minu nimi on Andrus Kikkas, mis sinu pärisnimi on. :wink:
Mati on otsingumootoreid kasutanud, või kas tõesti sama kõrvalharrastus :shock:
Publiku tungival palvel siis MATI = MArgus TInno. Usun et nutikamad ja uudishimulikumad on selle juba avastanud kah. Siit koorub vist jälle vaikselt välja see vajadus kasutajaprofiilide täiustamiseks. Osa seltskonda muidugi nagu selgus tunneb teisi juba aastaid, kui mitte kümneid, mistõttu ka tuvastamisprobleem puudub.

PS! Ega ma suurt muud tüüpi kirjandust loegi.
velo clubbers

kba
Testisõitja

Postitus Postitas kba » 12. 06. 2003. 13:56

Mati kirjutas:Ja ega hakka ka selliste "igavate" varjunimedega mehi nagu N ja kba :D . On selline alias mul juba mõnda aega (enne antud foorumi aega juba) lihtsalt kasutusel.
PS! Igavate varjunimede põhjuseks võib ju olla ka see, et kõik ei ole kursis sellise suurepärase kirjandusliku teosega nagu seda on "Düün". :D
Huvitav teada: 1 düün = 10 astmes -5 N'u (füüsikast) :D :D :D
Hüpotees: Arvestades, et N minust järjepideva püsivusega juba aastaid kiiremini sõidab, siis on suhe Düün vs Kba hoopis nigel :?
MOTT: Õnneks pole selle Düüniga rajal pidanud rinda pistma :lol:
Porter lifts your ranking.

Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 12. 06. 2003. 13:59

ettevaatust, kohe lõigatakse teema pooleks ja ongi mokas :lol: erikr - The Big Eye

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Postitus Postitas mart » 12. 06. 2003. 14:22

muaddib kirjutas: Ja kui pikk see sõit siis ikkagi oli. 4x2,7=10,8 mul aga 11,52 ??

...
Kui sul magnet esiratta küljes, siis asi lihtne - ära rajal vingerda, vaid sõida otse. Tagarattale panduna lähevad kohe kõik nikerdamist nõudvad rajad lühemaks 8) . Lisaks variant - 700 m läbisid teedeta maastikul võsa niites. Kolmas variant - kukkudes jääb esiratas tavaliselt pöörlema st kilometraazh jätkub.

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 12. 06. 2003. 14:52

muaddib kirjutas:ettevaatust, kohe lõigatakse teema pooleks ja ongi mokas :lol: erikr - The Big Eye
OMG, teed vahepeal tööd ka kohe läheb lahti..... eks ma õhtul panen jälle kummikindad kätte ja hakkan koristama....
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 12. 06. 2003. 15:15

erikr kirjutas:
muaddib kirjutas:ettevaatust, kohe lõigatakse teema pooleks ja ongi mokas :lol: erikr - The Big Eye
OMG, teed vahepeal tööd ka kohe läheb lahti..... eks ma õhtul panen jälle kummikindad kätte ja hakkan koristama....
teeks ettepaneku muuta su nimi ümber "sanitariks".

N
Testisõitja

Postitus Postitas N » 12. 06. 2003. 17:03

kba kirjutas:
Mati kirjutas:suurepärase kirjandusliku teosega nagu seda on "Düün". :D
Huvitav teada: 1 düün = 10 astmes -5 N'u (füüsikast) :D :D :D
Hüpotees: Arvestades, et N minust järjepideva püsivusega juba aastaid kiiremini sõidab, siis on suhe Düün vs Kba hoopis nigel :?
MOTT: Õnneks pole selle Düüniga rajal pidanud rinda pistma :lol:
No mitte muhvigi ei saa aru - Ma ei ole kuidagi füüsika põhikursuse terminitest tuletatud newton või veel hullem, tüüni tuletisühiks mingil moel.. :evil: Jutt kisub siin rappa.. :wink:

Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 12. 06. 2003. 17:07

mart kirjutas:
muaddib kirjutas: Ja kui pikk see sõit siis ikkagi oli. 4x2,7=10,8 mul aga 11,52 ??

...
Kui sul magnet esiratta küljes, siis asi lihtne - ära rajal vingerda, vaid sõida otse. Tagarattale panduna lähevad kohe kõik nikerdamist nõudvad rajad lühemaks 8) . Lisaks variant - 700 m läbisid teedeta maastikul võsa niites. Kolmas variant - kukkudes jääb esiratas tavaliselt pöörlema st kilometraazh jätkub.
nüüd tuleb meelde jah. Kukkusin 4. ringil ja jäin 15 min. meelemärkuseta lamama, esiratas samal ajal muudkui liikus. Tõusin siis peale uinakut ülesse ja avastasin, et võidukarikas lännu :evil: :D :D :D

N
Testisõitja

Postitus Postitas N » 12. 06. 2003. 17:11

muaddib kirjutas:sedant küll, saatsi alles eile päeval spämmi laiali Assa-kesoro omadele, et sääsne võistlus tulemas. :? Aga kui meie esisõitja Gavriljuk oleks tulnud, siis prohveti ennustuste järjepidevas tõesuses kahtleksin. :twisted:
Mul haakub ainult Nina Gavriljuk :?

Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 12. 06. 2003. 17:21

N kirjutas:
Mul haakub ainult Nina Gavriljuk :?
vaata e-spordi otsingust (mis küll isiklikult minu puhul näitab vaid pooli võistluseid, kus käidud). Ega väga hirmus mees polegi, kuid Kõrve TEC-il
52. Gavriljuk Aleksei SK Assa-Kesoro vs. Tarmo Tarlap Porterist 56. koht. TEC-i esimesel etapil oli kummi purunemiseni 30 seas. Lihtsalt eile pähklimäel oleks ehk esiotsameestele pinget pakkunud.

Aga jah, nagu Mati mainis, keegi tegi ju eila pilti ka ju ...

Kasutaja avatar
Ereliukas
Testisõitja

Postitus Postitas Ereliukas » 12. 06. 2003. 22:29

Gavriljuk on see noor värviliste juustega bianchiga koll, kes suht hästi kruusarallit (eriti author cup) sõidab. Minu meelest ta nikerdamise peal eriline tegija pole.
TECi tulemused pole XC-l mingid näitajad.

Vasta

Mine “Eesti võistlused”