Hirmus kihk on sel aastal H100 rada selja taha jätta aga on mõned agad
Juhendis on kirjas järgmine lause:
Osaleda võivad kõik 1987.a. ja varem sündinud, kes on piisavalt treenitud distantsi läbimiseks.
Sünniaastaga mul probleeme ei ole aga see treenitus - sel nädalal sai 2000 km täis, H100 toimumise ajaks on kilomeetreid ehk ~3000 (lisaks veel jooksu mõnisada kilti). Vaadates, et mullu lõpetas 196 ratturit, siis tekkib tunne, et seal on tõesti ainult "vihased asjaarmastajad" koos. EEC kogemus on selline, et veidi lihtsamal rajal olen esimese poole sees (Elvas lausa esimene kolmandik) aga nt. Haanja maratonil sel aasta koht kohe 500 alguses (aeg 03h3min). Kui selle info põhjal on nõus keegi (soovitavalt H100 varasemalt läbinu) soovitama, et kas minna või mitte minna, siis oleksin väga tänulik. Ma tean, kui raske on sedasi teisele inimesele midagi soovitada aga ehk keegi püüab
Ahjaa - eesmärk pole ennast pildituks sõita vaid pigem rada ~8 tunniga läbida ... ehk siis sõita
benchmark järgmisteks aastateks
Kuna praegu kaldun ise sinna poole, et ikka osaleda, siis tunnen veel huvi, et kuidas on selle Kubija hotelli eripakkumisega (on eripakkumine või mitte) ja palju siit selle võimaluse kasutajaid on? Kuna enesel transpordivõimalust pole, siis ma võimalusel ühineksin mõne niiöelda ööbiva seltskonnaga, kes mind ka sinna ja tagasi toimetaks. Transat võivad pmst pakkuda ka mitteööbivad minejad.