spidoka alus
spidoka alus
ega spidoka aluseid kusagilt eraldi saada pole lootust? murdsin just selle klõpatsi ära (mille taha spidokas kinni jääb ja mida vajutades lahti tuleb) tegemist küll kõige odavama spidoga, mis eelmine aasta hawaiis oli, classicu kiri peal, kaks nuppu, kiirus, distants (sõit ja kogu), sõiduaeg, aga uut kah kohe ei taha osta, teibiga kinni ja esialgu käib
Re: spidoka alus
siis küsi hawaiist. vähemalt cateye spido aluse koos anduriga olen sealt saanud osta.taavid kirjutas:ega spidoka aluseid kusagilt eraldi saada pole lootust? murdsin just selle klõpatsi ära (mille taha spidokas kinni jääb ja mida vajutades lahti tuleb) tegemist küll kõige odavama spidoga, mis eelmine aasta hawaiis oli, classicu kiri peal, kaks nuppu, kiirus, distants (sõit ja kogu), sõiduaeg, aga uut kah kohe ei taha osta, teibiga kinni ja esialgu käib
neil on vahest katkise kompuutriga komplekte.......isegi sain enda cateyele aluse.erikr kirjutas:siis küsi hawaiist. vähemalt cateye spido aluse koos anduriga olen sealt saanud osta.taavid kirjutas:ega spidoka aluseid kusagilt eraldi saada pole lootust? murdsin just selle klõpatsi ära (mille taha spidokas kinni jääb ja mida vajutades lahti tuleb) tegemist küll kõige odavama spidoga, mis eelmine aasta hawaiis oli, classicu kiri peal, kaks nuppu, kiirus, distants (sõit ja kogu), sõiduaeg, aga uut kah kohe ei taha osta, teibiga kinni ja esialgu käib
Sellele ilmselt odavalt alust pole. Cateye alus maksis Hawaiis 150 eek. Sinu kompu on ilmselt kogu täiega odavam....taavid kirjutas: tegemist küll kõige odavama spidoga, mis eelmine aasta hawaiis oli, classicu kiri peal, kaks nuppu, kiirus, distants (sõit ja kogu), sõiduaeg, aga uut kah kohe ei taha osta, teibiga kinni ja esialgu käib
Ma ostsin just lapse rattale Hawaiist odava Classic kompuutri. Kliendikaardiga hind oli veits üle 100 eek.
VDO compuutri aluseid lausa myyaxe eraldi pakendutes-hind Velospetsis 130.-
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
küsi jah. Mu vdo oli praak, vahetati välja, üks alus peaks neil üle olema, seda küll kuu aega tagasi muidugi. Ehk annavad odavamalt ära kui 130.-charlie kirjutas:olen oma VDO kompu alust 2 korda käinud parandamas, sest pole kuskil eraldi neid müügil näinud, järgmine kord tean, lähen velospetsist uurima.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!