![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
3000 - 6000
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
6000 - 9000
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
9000 - 12000
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
12000 - 15000
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
15000 - 20000
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
20000 - 30000
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
30000 - 50000
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
50000 - 70000
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
70000 - 100000
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
yle 100000
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Mis vahe neil peaks olemaeek05 kirjutas: 15000 - 20000![]()
20000 - 30000![]()
m6mm kirjutas:Ratta väärtus on sama suhteline kui juba jutuks tulnud "letihind". Olen sel aastal rattasse pannudraha, ratas ise maksis
ja järgmine aasta prooviks
hakkama saada. Müües ma saaks selle eest ilmselt
, uue ratta hindamisel rakendaksin valemit olemasoleva müügihind + aasta amortisatsioonikulu + uue asja hind ehk siis minu puhul
Ratta hind =+
+ (
:3)
valemist selgub, et kui uue ratta hind on üleent tema konfiguratsioon on alla olemasoleva (2/3
+
) :, on lõpptulemus O.
Selle saaks vist magistritöösse lisada küll
8k XTR cranki ja 15k Mavicu jooksude eest küsivad kahjuks eesti kaupmehed. Eestlastele viimasel ajal vägagi kättesaadavad netipoed müüvad samu asju vähemalt poole odavamalt. Enamus siinkirjutajaid peavad rattasõitu oma hobiks ja siin ei kehti alati ratsionaalsed põhimõttedRitsikas kirjutas:ogarad...![]()
nüüd ma saan aru, kes ostavad neid 8 tonniseid XTR väntasid ja hammakaid ning mavicu 15 tonniseid jookse, poes on pannud need mind siiani pead vangutama.
Ei midagi isiklikku , aga on kõnekäänd, et on rumalus jätta lollidele nende raha..
Ma oma 10k rattaga saan ka piisva naudingu kätte, aga prooviks siis kellegi 50 000 st kui saaks
Kas seda oled lugenud?mono-cyclist kirjutas:ei saa küll aru, et sellel küsitlusel midagi viga oleks...
et nüüdsest on kõik teemad mõttetud ja igasugused arutelud juba arutatud
et nagu Scalpel 4000SL'ist kuulen esimest korda elus...või olen ma miski totu?$au$er kirjutas:Uued Mis Kohe jõuavad Bike-Cannondale Scalpel 4000SL
seattoledo kirjutas:Võib-olla noormees viskab silma sellele:
http://www.epinions.com/bike-Bicycles-A ... full_specs
Sõna,Cannondale ja 4000SL on juba olemas!
$au$er kirjutas:veloman32 kirjutas:et nagu Scalpel 4000SL'ist kuulen esimest korda elus...või olen ma miski totu?![]()
![]()
oled jah vähe totu![]()