Parim jooksuladuja?

Remont ja hooldus
Vasta
Külaline

Parim jooksuladuja?

Postitus Postitas Külaline » 06. 02. 2006. 12:14

Kas keegi teab, kes on Eesti parim jookuladuja? Ehk kelle laotud jooksud on jäigad ning vastupidavad ehk püsivad kaua sirged ja ei loobi kodaraid välja. Kas mõnes rattapoes üldse leidub sellist vidinat, millega kodarate pinget mõõta?

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Re: Parim jooksuladuja?

Postitus Postitas erikr » 06. 02. 2006. 13:26

grt kirjutas:Kas keegi teab, kes on Eesti parim jookuladuja? Ehk kelle laotud jooksud on jäigad ning vastupidavad ehk püsivad kaua sirged ja ei loobi kodaraid välja. Kas mõnes rattapoes üldse leidub sellist vidinat, millega kodarate pinget mõõta?
See pinge mõõtmine on üks paras alkeemia. loe sheldoni arvamusavaldusi selle kohta. ega jooksu headus ainult ladujast ka sõltu. s***t saia ei tee ka parim laduja. kuigi samas saiast s***a teevad paljud.
mulle on enda laotud jooksud siiani kõlvanud.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Re: Parim jooksuladuja?

Postitus Postitas mart » 06. 02. 2006. 16:39

grt kirjutas: Kas mõnes rattapoes üldse leidub sellist vidinat, millega kodarate pinget mõõta?
2005 kevad-suvel oli vist Park-Tool-i mõõdik Tallinnas laki-tn Rademaris. Helista ja küsi üle.
erikr kirjutas:See pinge mõõtmine on üks paras alkeemia..
Mu meelest aitab just mõõdik selle alkeemia vastu. Vanakooli mehed, kes aastakümneid on 32 ja 36 kodaraga jookse, kinnisilmi ja tunde järgi, kokku lapanud, on 24 ja vähem kodaraga (tehasejooksudega) tiba abitud. Loevad küll jooksu passist etteantud numbreid,aga kontrollida/rakendada neid ei saa - pole riistapuud. Sügisel vaatasin, kuidas saksas mehann FSA kodarapinge mõõdikuga poes müüdavaid jookse kontrollis ja tõdesin, et meil on veel poodidel kõvasti arenguruumi.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Vasta

Mine “Hooldus”