Elva EMV 4 märts
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Elva EMV 4 märts
Tallinn - Elva ja tagasi. kas kellegil on vaba kohta autos koos rattaga muidugi või võtan mina kellegi enda autole . Point selles ,et üksinda tiba kallis . magnus 5127013.
- kristjan07
- Rattur
minu ja sõbra tehtud pildid...muidu oli igati kena võistlus...ilm ka soosis...ise küll ei sõitnud aga rada tundus täitsa olema...kes sõitsid võiks muljetada
niii....sai siis sõidetud ja üritusega võib igati rahule jääda. Korralduse kohapealt ei ole midagi halba öelda. Rada aga oli ikka päris vahva. Meeldejäävamad kohad on kindlasti laskumised eesotsas laululava kõrval oleva laskumisega(ma ei tegi kas talle on omistatud ka mõni hellitusnimi) Ise sai siis ka korralik nippel maha pandud tollel laskumisel. Kahju on aga sellest et pildile ei jäänud too nippel, sest fotogtraaf pidi eest ära hüppama Teine huvitav koht oli kindlasti hüppetorni all olev laskumine kus mina nägin mitut väga "huvitava" sõidustiiliga ratturit Laskumised tegi huvitavaks just kitsas sissesõidetud rööbas, millelt eksinuid tabas tihti üllatus . Üldiselt oli rada tehniline ja hea rattavalitsemisoskus tuli väga kasuks. Oli jääd, pehmet lund, rööpaid ja jooksukaid, ühesõnaga kõike mida hing oskab ihata. Enda sõiduga võiks rahule jääda, samas jäi ka kõvasti arenguruumi veel.
Kaastunne siis mitteosalejatele
Kaastunne siis mitteosalejatele
Mis jutt see nüüd on?? Et kui on tuttav rada, peab kohe lõikama? Samamoodi paneb silmi pööritama see naatriumfosfaadi teema. Milles point on, mehed? Keda petate?k0htunik kirjutas:Kodu metsad, mis teham2hKa kirjutas: Sest Gabriel Lõikas
http://www.ejl.ee/index.php?page=131
Protokollides viidud sisse muudatused Sen 0 klassi ning N-Eliiti
Protokollides viidud sisse muudatused Sen 0 klassi ning N-Eliiti
- kristjan07
- Rattur
ma seda nipplit nägin et jah kuidas oli? tundus et valus, oli see see nippel millest sa rääkisid: http://galerii.jrk.ee/displayimage.php? ... at=0&pos=0soosaar kirjutas:Ise sai siis ka korralik nippel maha pandud tollel laskumisel. Kahju on aga sellest et pildile ei jäänud too nippel, sest fotogtraaf pidi eest ära hüppama
kui tagantjärgi mõelda, siis enda imestuseks ka nagu ei olnud mul valus kuskilt. Lumi vist oli õiges kohas vms. Kussjuures ma sain ülikiiresti rajale uuesti (Vähemalt endaarust )
Selles suhtes läks õnneks, et mul õnnestus ennast viimasel hetkel sealt metallkäsipuust mööda saada, seal otsas oleks kindlasti maru valus olnud. Hästi on meeles veel kellegi kommentaar hetkel kui ma sama hästi kui lendasin juba: "mis teed nüüd" ,seda siis ütles üks neist eesseisjatest
Selles suhtes läks õnneks, et mul õnnestus ennast viimasel hetkel sealt metallkäsipuust mööda saada, seal otsas oleks kindlasti maru valus olnud. Hästi on meeles veel kellegi kommentaar hetkel kui ma sama hästi kui lendasin juba: "mis teed nüüd" ,seda siis ütles üks neist eesseisjatest
sa lootsid saada medaleid selliel tasemel nagu MM'il, OM'il või EM'il? Mõtle nüüd natuke. Sa käid aint medalite pärast võistlemas?GaB kirjutas:Aga jah ÜLIKÕVAD emv medalid olid see aasta, isegi kokkuvõtte medal oli suutem ja ilusam. ei tea kas rahast j2i medalimeisterdajatel puudu ve?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Aga üleeelmine aasta sain 4 kulda ja kõik olid sellised naq sellel aastal said m-eliit , ehk siis suured, rasked ja ilusad.Hanno kirjutas:Lastel ja noortel ongi väiksemad medalid, Eesti Meistril, mis nimetus antakse eliitklassi võitjale, on kõige suurem ja ilusam. On, kuhu poole püüelda...GaB kirjutas:Aga jah ÜLIKÕVAD emv medalid olid see aasta. ei tea kas rahast j2i medalimeisterdajatel puudu ve?