Talve mõju naastrehvile
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Talve mõju naastrehvile
panin nimelt tähele, et Trek 7400 esiratta Nokia naastrehvile on talv ja soolased tänavad oma jälje jätnud- kaks kõrvutist naastu on hoopis lahkunud, jättes järgi tühja koopa, kolmanda on soolad poole peale söövitanud. Siit siis minu küsimus- kas on ka teistel talv läbi linnas naastrehvidega sõitnutel sarnaseid tähelepanekuid? See oli teine talvehooaeg nendel kummidel
Re: Talve mõju naastrehvile
pole küll nimetatud millise nokia kummiga tegu.nerd04 kirjutas:panin nimelt tähele, et Trek 7400 esiratta Nokia naastrehvile on talv ja soolased tänavad oma jälje jätnud- kaks kõrvutist naastu on hoopis lahkunud, jättes järgi tühja koopa, kolmanda on soolad poole peale söövitanud. Siit siis minu küsimus- kas on ka teistel talv läbi linnas naastrehvidega sõitnutel sarnaseid tähelepanekuid? See oli teine talvehooaeg nendel kummidel
olen oma WXC300-ga sõitnud 4 talve. lahkunud on 1-2 naela. ilmselt kõvemast pidurdamisest asfaldil.
soola söövitavat mõju ei oska kusagilt välja lugeda. naastud on iseterituvad ja näevad välja väga head.
pakun, et su "söövitatud" naast on selline loha tagajärjel.
ma panin tähele et cannondale nii esi kui ka taga naastudega pole midagi juhtunud.talvi vist mingi 4 või 5 juba,kes neid lugeda jõuab.nerd04 kirjutas:panin nimelt tähele, et Trek 7400 esiratta Nokia naastrehvile on talv ja soolased tänavad oma jälje jätnud- kaks kõrvutist naastu on hoopis lahkunud, jättes järgi tühja koopa, kolmanda on soolad poole peale söövitanud. Siit siis minu küsimus- kas on ka teistel talv läbi linnas naastrehvidega sõitnutel sarnaseid tähelepanekuid? See oli teine talvehooaeg nendel kummidel
äkki trek 7400 esirattale läks mingi praak partii?
on sul andmeid, et trek 4700 on tehases komplekteeritud naelkummigedga?metslane kirjutas:ma panin tähele et cannondale nii esi kui ka taga naastudega pole midagi juhtunud.talvi vist mingi 4 või 5 juba,kes neid lugeda jõuab.
alguses oli teema naljanurgas ühe anekdoodi jätkuna (ehkki probleem ise on reaalne), sellest ka veidi (tahtlikult) kohtlane/koomiline sõnastus. siis tuli Metslane ja tegi ka (vist) nalja, arvates et olen sündind loll. siis arvas Erikr sama Metslase kohta (vist). vabandan tekitatud segaduse pärast. tundub, et teema võib tagasi naljanurka tõstaerikr kirjutas:on sul andmeid, et trek 4700 on tehases komplekteeritud naelkummigedga?metslane kirjutas:ma panin tähele et cannondale nii esi kui ka taga naastudega pole midagi juhtunud.talvi vist mingi 4 või 5 juba,kes neid lugeda jõuab.
PS tõe huvides tuleb veel märkida, et Metslase jutust ei loe seda välja , nagu pandaks naastrehvid rattale just tehases
eksite kallid foorumlased, mina olen sündinud loll ma ei vaadanud üldse, mis rattaga ja mis asjaoludel käsitletakse naastrehvi temaatikat. samas võidakse ka kaupluses omaalgatuslikult panna talveprioodil rattale naastrehvid, et oleks atraktiivsem müüa. peaks vist hoopis sööma "lõuna kandi maasikaid"nerd04 kirjutas: siis tuli Metslane ja tegi ka (vist) nalja, arvates et olen sündind loll. siis arvas Erikr sama Metslase kohta (vist). nagu pandaks naastrehvid rattale just tehases