Kuidas ise jalgrattal värv maha saada ja kuidas värvida algusest lõpuni?
- christianturner
- Rattur
Kuidas ise jalgrattal värv maha saada ja kuidas värvida algusest lõpuni?
Hey!
Mind painab soov sel suvel oma jalgrattas üleni ära värvida aga ei tea kuidas seda teha ja selleks on mitu küsimust:
1.Kuidas jalgrattal värv maha saada(kas selleks on mingi lihvpaber) siis milline oleks sobiv?
2. Milline peab olema krunt värv ja kas seda kantakse ükskord peale?
3.Ja lõplik värv, mittu korda peale kanda ja mittu pudelit osta...pean silmas aerosool värve.Need on vist mingi 0.5 L
Ja mis asju peab seal veel tegema, et lõpp tulemus oleks rahuldav.
Ise elan korter majas ja ainuke koht värvimiseks oleks kusagil väljas värvida?
Nt kui värvin suvel ja temp oleks mingi 25 kraadi ja päikseline siis palju kuivamine aega võtaks?
Katsetamiseks mõtleks alguses ära värvida ainult kahvli siis näeb milline tulemus oleks.
Palun andke mulle nõu
Mind painab soov sel suvel oma jalgrattas üleni ära värvida aga ei tea kuidas seda teha ja selleks on mitu küsimust:
1.Kuidas jalgrattal värv maha saada(kas selleks on mingi lihvpaber) siis milline oleks sobiv?
2. Milline peab olema krunt värv ja kas seda kantakse ükskord peale?
3.Ja lõplik värv, mittu korda peale kanda ja mittu pudelit osta...pean silmas aerosool värve.Need on vist mingi 0.5 L
Ja mis asju peab seal veel tegema, et lõpp tulemus oleks rahuldav.
Ise elan korter majas ja ainuke koht värvimiseks oleks kusagil väljas värvida?
Nt kui värvin suvel ja temp oleks mingi 25 kraadi ja päikseline siis palju kuivamine aega võtaks?
Katsetamiseks mõtleks alguses ära värvida ainult kahvli siis näeb milline tulemus oleks.
Palun andke mulle nõu
Re: Kuidas ise jalgrattal värv maha saada ja kuidas värvida algusest lõpuni?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
- christianturner
- Rattur
Ikka leidub siin ülbeid inimesi...avastasin foorumi ja postitasin esimese postituse ja mulje pole kuigi hea mõni arvab endast ikka päris hästiJõnks käib kohe südame alt läbi kui näed et kellegi nimi on christian ja ta kirjutab vigadega...
Seal ei ole eriti abi minu probleemile...Alusta siit:
viewtopic.php?t=8031
Ma ei tahaks seda teeninduses lasta teha vaid tahaks väga sellega hakkama saada.
Kui keegi on seda ise teinud siis võiks anda nõu kuidas ta seda täpselt tegi
Oleks ülimalt tänulik
http://www.biketrials.ee/foorum/viewtop ... =v%E4rv%2Achristianturner kirjutas: võiks anda nõu kuidas ta seda täpselt tegi
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
no kuulge, miks nii õelalt. Võiks küsijat vähemalt http://www.google.com'i suunata
Christian, vaata seda linki http://www.bikewebsite.com/paint.htm Üldiselt on nii, et ilma spetsiaalvahenditeta ja kodustes tingimustes värvitud raamid on KOLEDAD
Christian, vaata seda linki http://www.bikewebsite.com/paint.htm Üldiselt on nii, et ilma spetsiaalvahenditeta ja kodustes tingimustes värvitud raamid on KOLEDAD
- christianturner
- Rattur
härrased, rahu
noormehe küsimuse peale, vastas kõige karmima ( village people) avatariga vend, et tal "käis jõnks läbi"...
mõelge, mida peab tundma sellepeale noor ja puhas hing...
ok. minu nõuanne on:
- värvi päris maha pole vaja võtta, piisab peene lihvpaberiga karestamisest
- aerosoolvärvid kuivavad päris kähku, rattale pakun, et läheb 1-2 pudelit
( tegelikult on see ilge raiskamine ja tulemus jääb ettearvamatu)
soovitan rääkida mõne autovärvaliga- saad vähemalt head nõu ja vedamise korral soodsa värvimise ( mõni ülejääk läheks käiku)
edu
noormehe küsimuse peale, vastas kõige karmima ( village people) avatariga vend, et tal "käis jõnks läbi"...
ok. minu nõuanne on:
soovitan rääkida mõne autovärvaliga- saad vähemalt head nõu ja vedamise korral soodsa värvimise ( mõni ülejääk läheks käiku)
edu
- christianturner
- Rattur
Selge pilt!tsainik kirjutas:härrased, rahu
ok. minu nõuanne on:
edu
Ma arvan, et kui ratta värvimisega hakkama saan ilusti siis ehk näitan ka paari pilti
Mul on juba on asi silme ees kuidas peab tegema ja loodan, et õnnestub. Sest mul ei ole midagi kaotada kuna pragune värv on äärmiselt kole ja kulunud.