Marin Northside Trail
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Marin Northside Trail
... sellise rattaga nagu Marin Northside Trail .... eelmise aasta mudel (arvan nii) ... manitou amort ees, nexave esivaheti, deore tagavaheti, 24 käiku ... pakkumine on ca 6,5 k
kas on hea hind ja ratas seda väärt ?! sõidan rattarallit ja elioni etappe valikuliselt ... tänud ette !
kas on hea hind ja ratas seda väärt ?! sõidan rattarallit ja elioni etappe valikuliselt ... tänud ette !
Life's the b..ch and then you die ... f..k the world and let's get high ! On the -bike-
kisub küll teemast välja kuid see oli mõeldud vastusena teema algataja väitele, et scott on ikkagi scott. marin ei ole mtb-s kunagi kehvem nimi olnud kui scott. küsimus on selles, et milline imago on mingile brändile mingil turul marketingitegevusega ja reaalse saadavusega loodud.folkman kirjutas:no aga Marin on Marin ikkagi
Mis sa sellega täpsemalt mõtled?
ei tahaks nüüd marini millegagi solvata(isegi kunagi sellist ratast omanud ja hea ratas oli)aga viimase paari aastaga on see firma kõvasti alla käinud.vaadake näiteks disaini jube.ja värvid vel jubedamad.värvi nagu ei olegi.
geomeetrast on ka asi väljas.seal seljas tunneks quasimodo ainult ennast hästi.
jupid lähevad ka järjest nigelemaks.toppitakse aga rohkem kollast toodangut peale.
aga maitse asi.loodan et marin annab mulle mu kriitika andeks.
geomeetrast on ka asi väljas.seal seljas tunneks quasimodo ainult ennast hästi.
jupid lähevad ka järjest nigelemaks.toppitakse aga rohkem kollast toodangut peale.
aga maitse asi.loodan et marin annab mulle mu kriitika andeks.
... pakun, et enamus rattaid on tänapäeval "kollast" toodangu täis ja mitte ainult jupid vaid ka enamus rattaid sealt. OT lõpp.metslane kirjutas:...jupid lähevad ka järjest nigelemaks.toppitakse aga rohkem kollast toodangut peale....
Marin on tõenäoliselt täiesti norm ratas. Pole veel kuulnud, et keegi sellega sõites haigeks oleks jäänud või tagurpidi liikunud.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
mina olen kuulnud.Mati kirjutas:... pakun, et enamus rattaid on tänapäeval "kollast" toodangu täis ja mitte ainult jupid vaid ka enamus rattaid sealt. OT lõpp.metslane kirjutas:...jupid lähevad ka järjest nigelemaks.toppitakse aga rohkem kollast toodangut peale....
Marin on tõenäoliselt täiesti norm ratas. Pole veel kuulnud, et keegi sellega sõites haigeks oleks jäänud või tagurpidi liikunud.