Kuna sain ühel ühissõidult Kuldari käest (õigustatult) noomida, et ma pole oma kumme talgitanud, siis hakkasin foorumis sobrama ja uurima, et mis talki ja kuidas ja miks kasutada. Rohkem ma mingeid postitusi sel teemal ei leidnud kui ülaltoodu. Küsimus siis, et mida sinna kummi sisse siis panna ja kui tihti? Peebipulber oleks 1 lahendus aga veel? Tärklis, koronalaua pulber? või on ka mingid spetspulbrid? Ja paljud seda üldse teevad? Võibolla oleks väliskummi pulberdamise asemel mõistlik hoopis sisekummi "paneerida"erikr kirjutas:loodusseaduste järgi peab veerema kergemini kuna ei ole hõõrdumist sise- ja väliskummi vahel. väils- ja sisekumm on ju väga erineva elastsusega. on ju aastaid soovitatud panna väliskummi pealemonteerimise ajal sinna talki (ka beebipulber sobib kuna põhineb talgil) panna ja niivõrd-kuivõrd ühtlaselt laiali sokutada.indrek kirjutas:Veerevusest ei oska muidugi rääkida, kuna tubelessi kogemus puudub, aga millegipärast kahtlen, et seal nii suur vahe on.
PS. tegelikult olen ise nüüdseks oma kummid juba ära talgitanud ja teema tegin teiste pimeduses kobanute "valgustamiseks". Muude käepäraste vahendite puudumisel kasutasin ma mingit jalapulbrit