vändal vint maas
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
vändal vint maas
proovin siis lühidalt seletada mis kus kuidas...vasak poolsel vändal(crankset) siis vint maas...klipil vint olemas siis...on keegi küldsete kätega mees sellist asja kunagi ise korda teinud...või ehk oskab mõnd vahvat näpunäidet anda...või on ainus võimalus uus vänt osta?
keermelõikuriga (on vist õige nimi) üle lasta keere. vaata et oleks keermevahe õige. tööriistu müüakse igas hästivarustatud tööriista/ehituspoes. rattapoed ka vast seda teenust pakuvad.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Ma seda "iga treialit" teda isiklikult tundmata väga ei kiidaks. Spetshülss on imeõhuke - väga vähe on puudu, et tema kohta saaks vedru öelda, ilmselt ka väga kõva (suure kõvadusega), "iga treial" ei pruugi omada võimalust teda karastada, ja teda on spetsialistidel mõlemat pidi keermega.
Ma arvan, et veidi tel teel tegudele kallutamist, pangaülekanne ja ELS peaksid tooma su vända Tallinna ja tohterdatuna tagasi.
Külasepad parandasid küll TDF-i rattaid aga sellest on päris palju aega möödas...
Ma arvan, et veidi tel teel tegudele kallutamist, pangaülekanne ja ELS peaksid tooma su vända Tallinna ja tohterdatuna tagasi.
Külasepad parandasid küll TDF-i rattaid aga sellest on päris palju aega möödas...
Üks võimalus on muidugi veel, nimelt keemiline metall. Kui keere nii kapitaalselt maas ei ole, et pedaal üldse otsas ei püsi, siis teed pedaali keerme keemilise metalliga kokku ning keerad vända külge. Sellist varjanti võib kasutada ainult viimases hädas, kuna ilmselt pedaali vändaküljest enam naljalt lahti ei keera
Tervitades,
Tarzic
Tarzic
njah, selle külaseppade jutuga nõus...juhtus kunagi nii, et kodus oli vaja puid lõhkuda, isa siis otsis oma külasepa tehtud kirve välja ja ütles, et paremat kirvest pole olemas...samas sai poest korralik fiskarsi kirves ostetud...no ja arvata on, et see sepa kirves nüüd kuskil nurgas roostetab ja poest teinegi fiskars toodud...ok, mölaks läks
aga se keemiline metall ei mängi välja...vint täiesti maas, tuli sellise spiraalina välja...peab äkki tõesti mõtlema selle tln variandi peale, aga seda viimases hädas..taru variant sobiks ikka paremini
aga se keemiline metall ei mängi välja...vint täiesti maas, tuli sellise spiraalina välja...peab äkki tõesti mõtlema selle tln variandi peale, aga seda viimases hädas..taru variant sobiks ikka paremini
[quote="konakona"]Spetshülss on imeõhuke - väga vähe on puudu, et tema kohta saaks vedru öelda, ilmselt ka väga kõva (suure kõvadusega), "iga treial" ei pruugi omada võimalust teda karastada
Miks peab kasutama spetshülssi??? Miks peaks olema alumiiniumist vända sees ülikõva ja üliõhuke karastatud hülss? 2mm seinapaksusega keermega puks peaks piisavalt hea olema. Jätkuvalt võrdlus autoga. Ükski keermega pronks puksiga küünal pole minema lennanud. Lihtsalt arutlen tehnoloogiliste põhjuste/vajaduste üle.
Miks peab kasutama spetshülssi??? Miks peaks olema alumiiniumist vända sees ülikõva ja üliõhuke karastatud hülss? 2mm seinapaksusega keermega puks peaks piisavalt hea olema. Jätkuvalt võrdlus autoga. Ükski keermega pronks puksiga küünal pole minema lennanud. Lihtsalt arutlen tehnoloogiliste põhjuste/vajaduste üle.
Re: vändal vint maas
ära pane pahaks minu OT-d ja nõuannet ma ka ei anna, aga antud juhul on tegemist keermega. vint on metsas lepapuu otsas.s47 kirjutas:vasak poolsel vändal(crankset) siis vint maas...
ei taha küll ära sõnada, aga edevus ei anna häbeneda.s47 kirjutas: Läks niivõrd hästi, sain ühe kasutatud pedaali odavalt sinna:D alguses oli plaan küll, et küldsete kätega mees teeb hülsi sinna vahele, kuid ei olnud mõtet jamada, kasutatud vänt lihtsalt liiga soodne oli, kuid edu sulle
leidsin kuldsete kätega mehe kes selle hülsi mulle ära teeb. kui reedel tulemus käes, räägin hinnast ja kvaliteedist siin kah