ketiga jama
-
- Rattur
ketiga jama
Asi selles et täna panin rattale keti peale,kett on needi varjandiga et lööd kokku aga algul ei saanud aru et lõvva aga nüüd tuleb välja et ikka vist on sest viskab üle.Asi ei saa olla ka kassetis või keskjooksus kuna need uued!
aga ma ei saa ju lüli ise ara võtta siit ka küsimus et kas ratta poes saaks lasta neil ühe või kaks lüli vahelt ara võtta??
ette tänades Janar
aga ma ei saa ju lüli ise ara võtta siit ka küsimus et kas ratta poes saaks lasta neil ühe või kaks lüli vahelt ara võtta??
ette tänades Janar
Nii väikese asja pärast poodi minna küll ei maksa. Olen ketti maha võtnud ja lülisid vahelt välja võtnud korduvalt järgmist tehnoloogiat kasutades:
1) Mingile kõvale ja tasasele alusele (nt telliskivile) tuleb panna mutter.
2) Mutri peale keti vastav lüli.
3) Kärn panna vastu keti hülssi (või kuidas seda asja nimetatakse, mis lülisid koos hoiab).
4) Paar korda haamriga lüüa.
5) Seejärel keti hülss välja keerata. Selleks on vaja spetsiaalset instrumenti, mille ostsin mõne aasta eest Rademarist - maksis alla 200 kr.
3) Kärn panna vastu keti hülssi (või kuidas seda asja nimetatakse, mis lülisid koos hoiab).
5) Seejärel keti hülss välja keerata. Selleks on vaja spetsiaalset instrumenti, mille ostsin mõne aasta eest Rademarist - maksis alla 200 kr.
-
- Rattur
ma ei tea ma ei julge ise jamama haktata viin homme poodi loodan et neil on keti võti aga jh tänx ikka abi eestAndri kirjutas:Nii väikese asja pärast poodi minna küll ei maksa. Olen ketti maha võtnud ja lülisid vahelt välja võtnud korduvalt järgmist tehnoloogiat kasutades:
-
- Rattur
Sul on kas:
a) pidur pukside külge "kinni kuivanud" - abiks on pukside õlitamise operatsioon (ketiõli on hea küll);
b) trossikõrid hapuks läinud ja siin aitab jälle kas ketiõli või kõride vahetus;
c) pidurid loksuvad loomuliku kulumise tõttu kõvasti pukside küljes nii, et õlitamisest enam tolku ei ole - abiks on jälle lihtsalt nende vahetamine värske kraami vastu.
a) pidur pukside külge "kinni kuivanud" - abiks on pukside õlitamise operatsioon (ketiõli on hea küll);
b) trossikõrid hapuks läinud ja siin aitab jälle kas ketiõli või kõride vahetus;
c) pidurid loksuvad loomuliku kulumise tõttu kõvasti pukside küljes nii, et õlitamisest enam tolku ei ole - abiks on jälle lihtsalt nende vahetamine värske kraami vastu.
Viimati muutis tarts, 12. 05. 2006. 19:22, muudetud 1 kord.
-
- Rattur
Ma loodan, et sa õmblusmasina- või mootoriõli ei pane..
Kui trossidele õli paned siis peale õlitamist tõmba nad kaltsuga puhtaks, et õli prahti haakima ei hakkaks.
Piduriõlgade/hoobade määrimiseks siis loomulikult miski paksem määre, v.a. piduriklotsi ja pöia vahele jääv pind
Kui trossidele õli paned siis peale õlitamist tõmba nad kaltsuga puhtaks, et õli prahti haakima ei hakkaks.
Piduriõlgade/hoobade määrimiseks siis loomulikult miski paksem määre, v.a. piduriklotsi ja pöia vahele jääv pind
Kui te olete saanud täna hommikul hakkama 6 võimatu asjaga, miks siis mitte lisada sellele veel jalgrattasõit ?
d) trossil mõni kiud puru ja turritabtarts kirjutas:Sul on kas: