POLAR pulsikell eBAY'st

Rattapoed Eestis ja planeedil Maa. Kust osta, kuidas osta. Ja mida neist üldse arvata.
Vasta
ristol1
Rattur

POLAR pulsikell eBAY'st

Postitus Postitas ristol1 » 18. 05. 2006. 11:10

Tere

Selline küsimus, uurisin siin erinevaid pulsikellasid ning leidisin et ebay'st oleks tunduvalt kasulikum tellida, kui eestist osta. Seega tahtsin kysida kas kellelgi on antud teemal kogemust, et kuidas on garantiiga jne..

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Re: POLAR pulsikell eBAY'st

Postitus Postitas erikr » 18. 05. 2006. 11:34

ristol1 kirjutas:Tere

Selline küsimus, uurisin siin erinevaid pulsikellasid ning leidisin et ebay'st oleks tunduvalt kasulikum tellida, kui eestist osta. Seega tahtsin kysida kas kellelgi on antud teemal kogemust, et kuidas on garantiiga jne..
garantiiga on täpselt nii, nagu müüja poolt kirjapandud tingimustes seisab. eraisik ei anna tavaliselt mingit garantiid, firmad annavad. lisaks arvesta, et väljastpoolt EU-d tellitud kraami puhul maksad lisaks käibeka 18% ja teatud kaubagruppide puhul ka tollimaksu.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Re: POLAR pulsikell eBAY'st

Postitus Postitas UrmasL » 18. 05. 2006. 17:54

ristol1 kirjutas:Tere

Kas ostad ebayst eraisikult või firmalt? Mina olen viimase poole aasta jooksul teinud ebay.co.uk pealt ca 15 ostu. Maksnud olen PayPal konto kaudu. Paljud müüjad saadavad ka eestisse. Mina olen kasutanud "vahelaona" Inglismaal elavat õde. Tema saadab siis mulle eestisse edasi. Samas peab arvestama, et inglismaa sisene Royal Mail service on suht kummaline. Võimalusel tasub kasutada "recorded delivery" teenust.

Vasta

Mine “Rattapoed”