Tartu Rattaralli 2006
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Holden, ma palusin Sinu, Enno ja teiste tõsiste rattaspordihuviliste-organisaatorite ees vabandust. Teen seda siinkohal hea meelega veelkord. Kui kinda heitsin, ei pidanud teid silmas!
Loodan. et sellega sai see OT läbi.
Mis puutub torisejaid, kes kurdavad, et stardinummer tagapool kui lootnud oleks, siis mina olen veendunud, et UCI ja EJL reeglite järgi läbi viidavatel võidusõitudel, nagu TRR seda on, peabki lähtuma nendestsamadest reeglitest, kaasa arvatud stardigruppidesse jaotamisel. Ja kui keegi on kõvasti harjutanud, siis ongi tal mõistlik EJL/UCI litsents endale osta ja vastavatelt võistlustelt punkte korjata. Kui puntisaak juba piisavalt suur, siis jagatakse ka sobivaid stardigruppe :o).
Tagantstartijatele lohutuseks - Loomaaia sõidul Pärnus startisin sisuliselt tagareast, vasakul minust Jass ja paremal Tom Kirsipuu, paar kilti edasi nägin mõlemaid vendi kaugel grupi ees, mina ikka taga :)). Näite mõte lihtne - kui sõita oskad ja jalas jõudu on, pole tagareast startimine takistuseks.
Mis puutub torisejaid, kes kurdavad, et stardinummer tagapool kui lootnud oleks, siis mina olen veendunud, et UCI ja EJL reeglite järgi läbi viidavatel võidusõitudel, nagu TRR seda on, peabki lähtuma nendestsamadest reeglitest, kaasa arvatud stardigruppidesse jaotamisel. Ja kui keegi on kõvasti harjutanud, siis ongi tal mõistlik EJL/UCI litsents endale osta ja vastavatelt võistlustelt punkte korjata. Kui puntisaak juba piisavalt suur, siis jagatakse ka sobivaid stardigruppe :o).
Tagantstartijatele lohutuseks - Loomaaia sõidul Pärnus startisin sisuliselt tagareast, vasakul minust Jass ja paremal Tom Kirsipuu, paar kilti edasi nägin mõlemaid vendi kaugel grupi ees, mina ikka taga :)). Näite mõte lihtne - kui sõita oskad ja jalas jõudu on, pole tagareast startimine takistuseks.
Ma ei mõelnudki paha pärast, lihtsalt tuli üks huvitav seik meie nüüd juba 2-kordse kullamehega meelde. Põhimõte ongi ju, et erand kinnitab reeglit. Ja mõnikord lihtsalt peab erandeid tegemaAlbert kirjutas:Holden, ma palusin Sinu, Enno ja teiste tõsiste rattaspordihuviliste-organisaatorite ees vabandust. Teen seda siinkohal hea meelega veelkord. Kui kinda heitsin, ei pidanud teid silmas!
Turu tänav, Riia mägi, Riia mnt suured ja laiad. Kuni 500-nda numbrini ei peaks küll probleemi olema (terava jala olemasolul muidugi) ennast kasvõi juhtgruppi sisse tõmmata. Küsimus on ainult selles, et mida seal edasi teha.Albert kirjutas:Tagantstartijatele lohutuseks - Loomaaia sõidul Pärnus startisin sisuliselt tagareast, vasakul minust Jass ja paremal Tom Kirsipuu, paar kilti edasi nägin mõlemaid vendi kaugel grupi ees, mina ikka taga ). Näite mõte lihtne - kui sõita oskad ja jalas jõudu on, pole tagareast startimine takistuseks.
No ma ei saanud asja endale selgeks tegemata jätta.holden kirjutas: Ma ei mõelnudki paha pärast, lihtsalt tuli üks huvitav seik meie nüüd juba 2-kordse kullamehega meelde.
Toyota Estonian Cup 2002 » IV Haanja Maraton
Koht Koht v.k. Nimi Klubi Nr Aeg
1 1 Maasikmets Alges Tallinn 4 01:31:12,7
67 44 Veerpalu Andrus Otepää 658 01:43:58,2
Üle ei saa kuid stardi nr 1304 (esimene start) ja vist saan tunduvalt varem minema panna . Võta tuulde kui jõuad 10 km jõuan küll sõita kui esimene tõus ei tapa. Mis edasi saab ei tea.Raulpoiss kirjutas:minul 1311, kes pakub rohkem??? ega siin midagi, tuleb organiseerida "viimase stardigrupi kõvade meeste punt" ning laksama hakataEi ole vaja kellelgi midagi lakkuda Stardinumber 1158
Sõidaks kõigist kiiremini, kuid ei jõua!!!
Nalja teed või. Juba jutud peaks näitama, et nii madalalt KOTKAD ei lenda. See lühike maa rohkem sihuke varblaste speedwayRené kirjutas:Kas mõni kotkas siit ka lühikesele distantsile läheb?...
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Ma lähen ... suva need kotkad, parves on mõnusam siutsuda Mõnus kevadine rahvamatk kohukeste ja sportlike tibidega. ChillMati kirjutas:Nalja teed või. Juba jutud peaks näitama, et nii madalalt KOTKAD ei lenda. See lühike maa rohkem sihuke varblaste speedwayRené kirjutas:Kas mõni kotkas siit ka lühikesele distantsile läheb?...
Surevate kotkaste kõrget lendu saab vaadata Elvas
Tahad sa oma väite juurde jääda?Albert kirjutas: Niisama kintsukaapimise ja/või tutvusega saab elionis endale stardikohta kaubelda.
Ei tõnissaar, ega Co ei ole kindlasti stardikoha kauplemisel kaasa rääkinud. Peakohtuniku otsusel või siis vahel ka minu enda vigadeparandust tehes (Kui registreerunu varasem tulem on miskipärast arvestamata jäänud) on tõesti mõni mees ka suure numbriga eesgrupist startinud. Ilma põhjuseta kindlasti mitte. Usu, ma tean, mida räägin...
täpselt nii...erikr kirjutas:arvan, et ta ei tõrele sinuga vaid nendega, kelle nr 2 asemel 3-ga algab ja sellest siin nüüd maailmalõpu väärilise teema teevad.Kuldar kirjutas: minuga tõreled?
ja kui keegi mulle maksta tahab, siis ma võin ka ennast ära regida veel ja oma numbri esimeses grupis maha müüa
ja tuletaks veelkord meelde, et tegemist on maanteesõiduga, kus möödasõidu võimalusi on alguses nii et tapab, erinevalt mõnest maastikusõidust, kus stardikoht juba palju palju suurema tähtsusega on! ja nüüd kõik stardikiirendust harjutama....
Natuke huumorit ka tõsise jutu sekka.
Mullu olin 181. Nüüd number ... 1363. Milles point?
Puhtalt hooletus. Regamisel juhtus näpukas sisse, sünniaasta sattus ühe võrra suurem (kes, siis selles eas ei tahaks noorem olla!). Arvuti jaoks oled kohe uus osaleja.
Süüdistada pole küll kedagi. Vaatame siis starti ka tagant poolt.
Mullu olin 181. Nüüd number ... 1363. Milles point?
Puhtalt hooletus. Regamisel juhtus näpukas sisse, sünniaasta sattus ühe võrra suurem (kes, siis selles eas ei tahaks noorem olla!). Arvuti jaoks oled kohe uus osaleja.
Süüdistada pole küll kedagi. Vaatame siis starti ka tagant poolt.
No aga mingi paber kohtunikelt, mis lubaks sind õigemasse stardigruppi?
Muidugi ... see on jälle koht, kus tekivad jutud korraldajate kintsukraapimisest ... sest "kuidas ometi sai mingi vend _sellise_ numbriga _sellisest_ grupist startida"
Muidugi ... see on jälle koht, kus tekivad jutud korraldajate kintsukraapimisest ... sest "kuidas ometi sai mingi vend _sellise_ numbriga _sellisest_ grupist startida"
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Tartu rattamaratonil olen näinud mitmeid mehi, kellel on numbri peal markeriga märge (stardigrupp ja allkiri). Tõenäoliselt tehakse nii ka rattarallil ja uut numbrit ei olegi vaja.jaanusj kirjutas:Eks ma juba pöördusin ka. Vastus erilist optimismi ei sisaldanud, kuna kõik numbrid on järjest välja jagatud.
Minul on 1414.... paneks pead ja jõud kokku ning veaks ennast sellest karjast ettepooleTAIX11 kirjutas:Pakun üle, 1422 , st ühinen nimetatud pundiga ning olen laksuvalmidusesRaulpoiss kirjutas:minul 1311, kes pakub rohkem??? ega siin midagi, tuleb organiseerida "viimase stardigrupi kõvade meeste punt" ning laksama hakata
Hakka või seal eespool kartma. Tundub, et tagant orgunnitakse mingit grupikat.
velo clubbers
Mis seal karta, tore ju. Juhul kui ma suudan endale Riia künka otsa jõudes haamri tekitada, siis on hea pärast hinge tõmbamist asjalikult töötava pundi taga tirri lasta (Variant B et järgmine aasta vähemalt samast stardikoridorist sõitu alustada)Mati kirjutas:Hakka või seal eespool kartma. Tundub, et tagant orgunnitakse mingit grupikat.
tervisesportlastele
Kas siin ka selliseid tervisesportlasi on, kes plaanivad rahulikumat sõitu ja aega 4-5 tunni vahele? St. mõtlen, kas on põhjust punast teipi panema hakata, kui seal tagaotsas ühtegi clubbersit ei ole.
Ja igaks juhuks pange varuks valmis ka must lint - kui haamer lööb, siis heiskad musta lindi ja kõigil on kohe pilt selge. Aga see punase lindi idee on täitsa teostatav, püüan järgida.René kirjutas:clubbersid, pange endale punane teip sadulaposti külge, siis on kergem üksteist ära tunda. Sama nali tehti Mardi üleskutsel paar aastat tagasi ja toimis küll.
If everything's under control, you're going too slow!
Ai maru, pikalt saab kembelda, põnev.veiko kirjutas:Kes ees, see mees.AndreK kirjutas:Neid mehi grupis enda taha erit laste ei tahaksHanno kirjutas:Ja kellel punast teipi ei ole, see võib vabalt ka vikerkaarevärvilist ümber sadulapulga tõmmata.
velo clubbers
Re: tervisesportlastele
MTB ja plaan on alla 5h (esimene kord osa võtta siiski), alla 4:45 vaevalt jõudu jagub.press kirjutas:Kas siin ka selliseid tervisesportlasi on, kes plaanivad rahulikumat sõitu ja aega 4-5 tunni vahele? St. mõtlen, kas on põhjust punast teipi panema hakata, kui seal tagaotsas ühtegi clubbersit ei ole.
Kuna alustan esimese tuhande sees, siis saab nii mõnigi mees siit skalbi.
Lugupeetud Riia mäkke täiega laksajad. Tartu omad teavad ja on vait. Riia mnt. on alates raudteeviaduktist kuni Puusepa ristmikuni 1/4 osas üleskaevatud. Nii, et konkurendid palun hoidke "vasakule" , teised lähevad paremalt.
Ja kui nüüd tõsiselt rääkida, siis on ohtlik linna sissesõidul (ca. 125km) raudtee ületuskoht.
Ja kui nüüd tõsiselt rääkida, siis on ohtlik linna sissesõidul (ca. 125km) raudtee ületuskoht.
Viimati muutis Topsik, 25. 05. 2006. 09:06, muudetud 1 kord.
Re: tervisesportlastele
Kuna kevadine ettevalmistus rattal on jäänud kesiseks - taaskord põlveopp ja sellest tulenev rõhuasetus jõusaalile, siis ideaalplaan oleks 4.30-4.45. Muude heade asjaolude kokkulangemisele lisaks eeldab see asjalikku seltskonda. Üksi tõmmeldes on muud jutud. Loodan, et selline seltskond nn. tervisesportlaste sektsioonis ka leidub. Punase teibi otsin ka välja.press kirjutas:Kas siin ka selliseid tervisesportlasi on, kes plaanivad rahulikumat sõitu ja aega 4-5 tunni vahele? St. mõtlen, kas on põhjust punast teipi panema hakata, kui seal tagaotsas ühtegi clubbersit ei ole.
Kõigile meeldivat ja turvalist sõitu!
Jah just seesama. See on praegu nii hull, et isegi autoga veereb sealt kuidagi 2 käiguga üle. Rattaga sõites hoiduks ise võimalikult servadesse.erikr kirjutas:sellest, mille pead ületama kui võru poolt tulles mnt pealt tartu linna keerad.holden kirjutas: Nüüd ei saand täpselt aru, mis raudteeületusest jutt on
see tobe ristmik kus võru mnt läheb üle ringteeks
See nn. EMEX'i puzzlekoht on täiesti sile ja OK.
üks aasta oli sinna mingid katted peale laotatud. eks too selline pooletoobine variant oli, kuna needki nihkuma kipuvad.Topsik kirjutas:Jah just seesama. See on praegu nii hull, et isegi autoga veereb sealt kuidagi 2 käiguga üle...erikr kirjutas:...see tobe ristmik kus võru mnt läheb üle ringteeks
velo clubbers
Topsik kirjutas:Ja kui nüüd tõsiselt rääkida, siis on ohtlik linna sissesõidul (ca. 125km) raudtee ületuskoht.
Lihtsalt kuidagi ei suuda ennast uskuma panna, et sellelt ristmikult jääb fini?ini 8 km (133-ca125=ca8)erikr kirjutas:sellest, mille pead ületama kui võru poolt tulles mnt pealt tartu linna keerad.
Heaküll on vist jah umbes 6,5 km või veidi rohkem.holden kirjutas:Topsik kirjutas:Ja kui nüüd tõsiselt rääkida, siis on ohtlik linna sissesõidul (ca. 125km) raudtee ületuskoht.Lihtsalt kuidagi ei suuda ennast uskuma panna, et sellelt ristmikult jääb fini?ini 8 km (133-ca125=ca8)erikr kirjutas:sellest, mille pead ületama kui võru poolt tulles mnt pealt tartu linna keerad.
jah, see 3.49 kukkumine ei toimunud raudtee ülesõidu tõttu (sest sealt olime juba üle), vaid seetõttu, et üks mulle küljepealt lihtsalt sisse vajus
kui huvi on, miks mitte
www.westlineteam.com
www.westlineteam.com
TRR 2006 teema on vaikselt üle läinud TRR 2005. Teen ettepaneku siin arutada ka varasemaid rallisid! Näiteks TRR 2000? Ei osalenud küll seal aga nii mõnigi tüüp pani seal külje maha...
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Ma pole väitnudki, et kukkumine toimus raudtee tõttu. Lihtsalt sellel ülesõidu kohal läks tee kitsamaks (kuna vastassuund oli avatud ning aiaga piiratud ja paremal algas ka kõrge äärekiviga kõnnitee). Mina igatahes korjasin ennast asfaldilt ainult veidike peale raudteed, hüppasin üles ja sõitsin mõned-kümned meetrid mööda kõnniteed, sest tänav oli rattaid täis.Priit kirjutas:jah, see 3.49 kukkumine ei toimunud raudtee ülesõidu tõttu (sest sealt olime juba üle), vaid seetõttu, et üks mulle küljepealt lihtsalt sisse vajus
Samas ega täpselt ei mäleta ka, kiire oli ju, vaja oli spurti alustada.
pigem ülehoiatada kui vait olla.
usun, et esmaosalejatele on inff varasematest ohukohtadest igati teretulnud.
2004 pääses tsainik just tänu foorumi hoiatustele sellest suurepärasest pildiseeriast
http://www.toonuspluss.ee/?page=rattaralli
(tegu oli tavapärast erineva rajalõiguga)
usun, et esmaosalejatele on inff varasematest ohukohtadest igati teretulnud.
2004 pääses tsainik just tänu foorumi hoiatustele sellest suurepärasest pildiseeriast
http://www.toonuspluss.ee/?page=rattaralli
(tegu oli tavapärast erineva rajalõiguga)