kuidas teete teie?
kuidas teete teie?
Kuhu panete näiteks võistluse ajal oma asjad? Pean nimelt silmas autovõtmeid jne. Kui näiteks publiku hulgas tuttavat pole kellelele hoiule anda, mis siis soovitaks teha?
Ees ootab Elioni Tallinna maraton, vaevan pead...
Re: kuidas teete teie?
kõik mida rajal vaja pole on autos. autovõti on sõidusärgi taskus rajal kaasas. ja nii juba 5 aastat.esca kirjutas:Kuhu panete näiteks võistluse ajal oma asjad? Pean nimelt silmas autovõtmeid jne. Kui näiteks publiku hulgas tuttavat pole kellelele hoiule anda, mis siis soovitaks teha?
Soovitan nt sadula alla kinnituvat väikest rattakotti - sinna mahuvad tavaliselt varukumm, heeblid, ketivõti ja miks mitte ka siis autovõti
Kahjuks pole näind kobasid sõrmi neid kotte kinnitamas.erikr kirjutas:nähtud küllalt neid rattakotte rajal tolmus või mudas.
Mis kinni ei jää, saab kinni löödud (teibitud, liimitud, kruvitud, seotud jne)
Lisavõimaluseks (kui kott kukub mutta või juhul kui äkki hüppab võti sõidu ajal taskust välja) on kaelapaelaga kaela ja särgi alla. Kindel variant
1 kord tõmbasin rakveres 2004 koos geelipakiga välja. juhtus asfaldil ja kolin oli kuulda. rohkem jamasid pole olnud. aga kui hirm on, võta haaknõel abiks.esca kirjutas:Kas võti sealt tagant siis välja ei lenda?abuser kirjutas:Kui ei julge taskusse niisama jätta võib ju kleeplindiga tasku kinni tõmmata.
panipaigad
Praegu kasutan sadulakotti, millele olen igaks juhuks ühe vana pedaalikorvi rihma ümber tõmmanud. Tundub kõige turvalisem ja mugavam.
Varem kasutasin vöökotti, aga see ei olnud eriti mugav. Autovõtmeid olen hoidnud ka prillikotis (see õhuke ja pehme), sellele igaks juhuks sulgurkummi peale ja prillikoti nööri pidi ühe väikese klambriga seljatasku serva külge kinni.
Telefonitasku (Trek) läheb krõpsudega stemi külge ja telefon kilekotti ning sinna sisse. Samas võiks sellist telefonikotti kasutada ka võtmete hoidmiseks.
Igal juhul hoidke võtmeid ilusti, sest kui auto ära varastatakse ja teil võtmeid ei ole kindlustusele näidata, siis on olukord täbar .
Varem kasutasin vöökotti, aga see ei olnud eriti mugav. Autovõtmeid olen hoidnud ka prillikotis (see õhuke ja pehme), sellele igaks juhuks sulgurkummi peale ja prillikoti nööri pidi ühe väikese klambriga seljatasku serva külge kinni.
Telefonitasku (Trek) läheb krõpsudega stemi külge ja telefon kilekotti ning sinna sisse. Samas võiks sellist telefonikotti kasutada ka võtmete hoidmiseks.
Igal juhul hoidke võtmeid ilusti, sest kui auto ära varastatakse ja teil võtmeid ei ole kindlustusele näidata, siis on olukord täbar .
Kui väntan, siis jõuan.
Olen taskut või sõpra usaldanud, seni OK. Kõige parem on kellegi teise autoga tulla
Burgeen on võlusõna! Pane kirja AndreAndreK kirjutas:Mõnikord teen ka nii, et panen võtme kondoomi sisse ja neelan selle enne starti alla...Lisaks peab muidugi peale finishit nats ootama, enne kui jälle autorooli keerama saab asuda.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Siuke kena neiu võib tutvust teha minuga - mul on lukuga tasku!:)esca kirjutas:Kuhu panete näiteks võistluse ajal oma asjad? Pean nimelt silmas autovõtmeid jne. Kui näiteks publiku hulgas tuttavat pole kellelele hoiule anda, mis siis soovitaks teha?
Ehh usud ka kõike, mida sulle näidatakseMärt kirjutas:
Siuke kena neiu võib tutvust teha minuga - mul on lukuga tasku!:)
tahad rohkem naistepilte näha no vaata aga logi enne sisse (loo konto)
noh aga ma ju ütlesin et siuke kena neiu võib tutvust teha... kui ei ole kena ja pole ka neiju, siis mitte...tarts kirjutas:Ehh usud ka kõike, mida sulle näidatakseMärt kirjutas:
Siuke kena neiu võib tutvust teha minuga - mul on lukuga tasku!:)
- vigurivänt
- Rattur
Võin antud kotti julgelt soovitada,sest kinnitus on tal tõesti lollikindel.Tugev rihm mis on õmmeldud koti külge teeb sadula alt läbi käies veel kotile tiiru peale.Sellega peaks kadumine välistatud olema.holden kirjutas:Soovitan nt sadula alla kinnituvat väikest rattakotti - sinna mahuvad tavaliselt varukumm, heeblid, ketivõti ja miks mitte ka siis autovõti
Tark ei torma!