http://engine.koduleht.net/templates/ch ... 0start.xlsveloman32 kirjutas:nonii...kuskohast te selle stardiprotokolli välja võlusite?
http://www.championchip.ee/index.php?page=117
aga palun.
http://engine.koduleht.net/templates/ch ... 0start.xlsveloman32 kirjutas:nonii...kuskohast te selle stardiprotokolli välja võlusite?
lasteaed.... ilusate numbritega ja triigitud sokkidega... ja pulgad reas. minupoolest raami oma number ära ja riputa voodi kohale.tsainik kirjutas: sellised rõõmsad ja reipad pulgad reas...
nüüd peab rohkem trenni ka tegema ja lootma, et fotograaf ikka teab, kui ma oma kollase ratta ja ilusa numbriga tulen
ahjaa, et mis sokiga keegi peale läheb? ikkagi selline raskem sõit. kas kollase-valgega NW-sokk on tegija Haanjas?
täna on terve päeva sadanud, rada on väga kehvas seisus.Eiffel kirjutas:Haanjamehed andke teada, kas Haanjas ka täna vihma tuli ja kui tuli, siis kui palju tuli?
I love this guyAndreK kirjutas:täna on terve päeva sadanud, rada on väga kehvas seisus.Eiffel kirjutas:Haanjamehed andke teada, kas Haanjas ka täna vihma tuli ja kui tuli, siis kui palju tuli?
alla mud maxi ei ole mõttet üldse pöia peale venitada. tohutud muda voolud, üle mõistuse...
ma ise vist ei lähe üldse laupäeval, lausa kohutav....
sa oled ise tugevamaks saanudveloman32 kirjutas:ei tea kas on asi minus aga ei tundunud see rada midagi nii teistsugust ja oluliselt raskem kui mulgi, elva, otepää omad. Natuke ehk oli tõuse rohkem kui mujal.
Mulgi ja Otepääga tõesti väga olulist erinevust pole, aga Elva on küll natuke teistsugune. Sulle võiks ju Elva meeldida - on nagu maanteesõit kruusal ja siledatel põlluteedel;).veloman32 kirjutas:ei tea kas on asi minus aga ei tundunud see rada midagi nii teistsugust ja oluliselt raskem kui mulgi, elva, otepää omad. Natuke ehk oli tõuse rohkem kui mujal.
jaa oli aru saada, tõusul raja lõpu poole tulid selg ees vastu ja rahulikult väntasid, raske ta oli jah endalgi ei olnud sellist minekut nagu oleks soovinudRivo kirjutas:Ei kommentaari. Tundub, et sain oma elu esimese kangi või haamri. Ilmselt mõlemad. Ilm oli kah, minu jaoks täiesti vastukarva.
edasi minek tõesti hea sul aga krt klubi kaaslane oli kuskil 409 kohal ja siis sõitis kuni 30 km turistidega veelgi taga pool kui lõpuks oli tema kohaks 152Green_Day kirjutas:Kohad paranesid kogu trassi ulatuses pidevalt. Alustasin ~370'ndalt, loendati 275, 255 ja lõpuks 222. Ainult mai tea, kuhu see koer maetud oli, millest selline edasiminek.
ühinen selle arvamusega . läbi häda õnnestus kohalikust poest ka mõned külmad õlled saada ja seejärel vedasin end vällamäele, kus lamasin nagu surnu ja tõotasin, et võtan kaalus kõvasti alla.... enne oma võimalikku järgmist startiVihmamees kirjutas: Aga nii sigahead hernesuppi pole ma veel kunagi saanud!
väga tore on et sa nii kirjutad ja tee seda veel sest ega kirjavahemärke pole raisataRein321 kirjutas:...
Erki millele vihjad??? kas sellele et osadel nii head kohad kuna palju esiotsa mehi on seal tuuril??? sry aga tõesti ei saanud postitusest aru ja kuidas teie meestel täna lätis maratonil läks?SL kirjutas:Regarding "kõigil head kohad" - kahjuks sellist teemat siin nähagi pole, kuid juhuslikult saaremaa velotuur käimas on.
Ei ole ma jah keegi Erki. Ning ma ei vihja millelegi vaid ütlen otse, et kusagilt maalt alates on kõikidel Haanjas osalenutel paremad kohad, kuna paljud esiotsamehed tuuril on. Samas ütlen seda kui fakti ja ei mitte midagi enamat, tublid on kõik, kes Haanjas head kohad said.kristjan07 kirjutas:Erki millele vihjad??? kas sellele et osadel nii head kohad kuna palju esiotsa mehi on seal tuuril??? sry aga tõesti ei saanud postitusest aru ja kuidas teie meestel täna lätis maratonil läks?SL kirjutas:Regarding "kõigil head kohad" - kahjuks sellist teemat siin nähagi pole, kuid juhuslikult saaremaa velotuur käimas on.
ma arvan, et ta tahtis öelda, et Sina olid parim!metslane kirjutas:sa tahad öelda et ka mina olin tubli? või teed minule väikese erandi
Grigori millele vihjad???metslane kirjutas:sa tahad öelda et ka mina olin tubli? või teed minule väikese erandi
Meil laskumistel keegi väga võpsarisse ei pannud, aga kahel korral jäädi lihtsalt tõusu lõpus seisma, ronis maha ning seisis ja jõijõijõi. Palavus vist oli oma töö teinud.m6mm kirjutas:Hästi tähistatud rada, hea supp ja esimest korda 200 sisse. Paaril korral sai rajal kino ka vaadata, kui mehed laskumistel või niisama järsemates kurvides väliskurvis liiva eest leidsid ja siis sahinaga võpsikusse kadusid. Tõusud väntasin visaduse piiril ära ja kui enam ei vändanud, siis kobisin kohe eest. Mööda väga ei mindudki. Vett kulus kaasa võetult ja punktidest üle 2,5 liitri, hirm tühjaks saada oli suur ja nagu lugeda, siis mõnel kahjuks nii ka läks. Head Jaani kõigile!
Mul kulus kah tavaline taks ehk 0,5+0,7 l pudel. Geeli unustasin kodust kaasa osta, kohapeal imekombel kah ei müüdud.Alvaro kirjutas: Ma vist tegin selles osas ka suht müstilise tulemuse - sõidu ajal jõin oma jooki liitri jagu pluss kaks poolikut topsi vett joogipunktist=1,2L. Söögiks oli ainult geel, kuid sedagi ei saanud ühte pakki otsa, sest lõpus polnud lihtsalt enam aega süüa.
XTRace kirjutas:Kust te neid tulemusi nägite , ma pole veel kuskilt leidnud
Palun.veloman32 kirjutas:TULEMUSED
Pigem vast see, et siin nimekrijas on ka need, kes on ennast ette ära reganud, aga kohale ei ilmunud. Stardis oli reaalselt ~850 selli.mart kirjutas:Vaatan tulemustest, et ca 1000 alustas ja vaid 738 löpetas. Kas niitis kuumus või raja raskus?
Enam-vähem sain jah 60.algaja kirjutas:Kas kõik said raja pikkuseks ca 60 km? Minul näitas 57... Vahetult enne võistlust tegin spidokaga mingeid trikke, nii et see 57 võib täitsa vabalt ka vale nr olla. Küsima ärgitas see, et eelmisel aastal oli mul umbes sama aeg.
Müüdi küll. Mingi osa lõppes küll otsa,aga kõik said midagiGreen_Day kirjutas:Mul kulus kah tavaline taks ehk 0,5+0,7 l pudel. Geeli unustasin kodust kaasa osta, kohapeal imekombel kah ei müüdud.Alvaro kirjutas: Ma vist tegin selles osas ka suht müstilise tulemuse - sõidu ajal jõin oma jooki liitri jagu pluss kaks poolikut topsi vett joogipunktist=1,2L. Söögiks oli ainult geel, kuid sedagi ei saanud ühte pakki otsa, sest lõpus polnud lihtsalt enam aega süüa.
Mäs asi see on? Stardi kõrval oli püsti nii Maximi kui Hawaii letid, kaupa igale maitsele. Kui need ei kõlvanud, siis ma küll ei kujuta ette, mis kraami sa vajasid.....Green_Day kirjutas:Keegi näitas mulle jah mingit "katseklaasi-geeli". Tänan, ei.