Laenake valgust!
Laenake valgust!
Eelseisva Rakke 24h võistlusega seoses on soovin laenata valgussüsteemi, mis aitaks liikuda sumedas suveöös. Eelistatud on toimiv ning mõistliku kaalu ja kestvusega kiivri külge kinnitatav süsteem. Kompensatsioon kokkuleppel.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Sellise ürituse jaoks oleks sobilik vast orienteerujate poolt kasutamist leidev pealamp. Aku on tal kõva, valgustab ka korralikult.
Küsida võiks vast kohalikelt orienteerujatelt. Otsisin Tallinna orienteerumisklubid välja ja lausa 3 tükki teil seal.
OK Maru http://www.pinus.ee/maru/index.htm
OK Orion http://www.orion.ee/index.php?leht=11:0
OK TON http://www2.poniard.ee/ton/index.html
Ise olen laenanud üht isendit jooksmise jaoks. Tegemist oli suht kalli isendiga ning tollel lähi- ja kaugtuli. Tuli oli nii võimas, et asfaldil joostes, kui auto vastu tuli, võttis juba päris kaugelt kaugtuled maha, arvates, et ma ühe tulega auto olen.
Pähe istus hästi, aku väike ja selga käiv.
EDIT. Siinsetel clubberlastel kah asi olemas. viewtopic.php?t=2368
Küsida võiks vast kohalikelt orienteerujatelt. Otsisin Tallinna orienteerumisklubid välja ja lausa 3 tükki teil seal.
OK Maru http://www.pinus.ee/maru/index.htm
OK Orion http://www.orion.ee/index.php?leht=11:0
OK TON http://www2.poniard.ee/ton/index.html
Ise olen laenanud üht isendit jooksmise jaoks. Tegemist oli suht kalli isendiga ning tollel lähi- ja kaugtuli. Tuli oli nii võimas, et asfaldil joostes, kui auto vastu tuli, võttis juba päris kaugelt kaugtuled maha, arvates, et ma ühe tulega auto olen.

EDIT. Siinsetel clubberlastel kah asi olemas. viewtopic.php?t=2368
Re: Laenake valgust!
Seda sumedat ööd saab olema vaid ca 3,5h, mil valgustust vaja. Ja sedagi vaid sellel lõigul:Mati kirjutas:Eelseisva Rakke 24h võistlusega seoses on soovin laenata valgussüsteemi, mis aitaks liikuda sumedas suveöös.
4350m;Põlluäärne sõidukijälg, kasutusel ka maratonidel, jõutakse kontrollpunkti. Rajal aedadest S kiiruse mahavõtmiseks.
5350m; Täiesti uus lõik, seni pole seda jalgrattavõistlustel kasutatud. Aimatav sõidukijälg männinoorendikus ja heinamaal. Lõpuosas noorendikus istutusvaod, veidi tehnilisem osa. See lõik peaks kasutust leidma ka käesoleva aasta maratonil kuid vastassuunalisena.
6050m, Sõiduki jälg, kasutusel ka vastassuunalisena, eraldatud lintidega
6650m; Täiesti uus lõik, algus aimatava jäljega heinamaa järgneb veidike tehniline singel vanale suusarajale. Oru põhjas soonik, kuid ei midagi hullu. Puude vahel keerutamine, natuke tehnilisem. Nõuab tähelepanu ja veidike rattavalitsemist.
Nt Rivo arvab, et tal piisab vaid led-ist lenksul, kuna pimeda saabumisel on rada detailideni pähe õpitud/sisse sõidetud.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
No see vana Rivo sõidab solot ja tal aega rada õppida. Ma vahepeal puhkan ka ja jõuan raja ära unustadamart kirjutas:...Nt Rivo arvab, et tal piisab vaid led-ist lenksul, kuna pimeda saabumisel on rada detailideni pähe õpitud/sisse sõidetud.

velo clubbers
Tänan kõikki abivalmis pakkujaid!
Hetkeks on juba miski valik kogunenud ja kuna aega veel on, siis vaatab mis variante veel leidub. Võtan ühendust kui huvi konkreetne.

velo clubbers
Enamus nightride olen läbinud just Led lambiga, sai hakkama küll. Asi see ennem 10x läbi sõidetud ring nüüd ära ei ole.Mati kirjutas: Pole ka naitraididel osalenud, ei kujuta hästi ette et kuidas ja mis?
Pole sellel ledil häda midagi ja lisaks puudub akulaadimise higi. Endalgi plaan samat tüüpi lambiga sektorisse sahiseda.Rivo kirjutas:Enamus nightride olen läbinud just Led lambiga, sai hakkama küll. Asi see ennem 10x läbi sõidetud ring nüüd ära ei ole.
Mitmesed ledid noormeestel siis ka on? ja kas lenksule või nupu otsa?AndreK kirjutas:Pole sellel ledil häda midagi ja lisaks puudub akulaadimise higi. Endalgi plaan samat tüüpi lambiga sektorisse sahiseda.Rivo kirjutas:Enamus nightride olen läbinud just Led lambiga, sai hakkama küll. Asi see ennem 10x läbi sõidetud ring nüüd ära ei ole.
velo clubbers
Vastab noormees nr 2:
selline. Viie lediga, 4 AA patareiga kuni 20 h tööaega. Nightride?l ei ole hätta jätnud.
selline. Viie lediga, 4 AA patareiga kuni 20 h tööaega. Nightride?l ei ole hätta jätnud.
Paraku tervislikel põhjustel siis minu poolt ATBOI. Tänud veelkord abivalmitele.
velo clubbers