pasta vs supp
pasta vs supp
nonii, aastate jooksul pole mind nn supiteema kordagi seganud ja ei sega ka praegu, aga väga väga meeldiv oli makaronimaal paar võistlust tehes pärast sõitu PASTAT süüa kuuma supi asemel. Sellise tüüpilise Eesti ilmaga võistlustel on ju kuum supp päris hea lahendus, aga huvitav kui paljusid inimesi Elvas see kuum supp tõmbas? Kulu ei tohiks ka oluliselt suurem olla, ja mõne koka ka vast leiaks, kes mõne lihtsa tomatikastme valmis suudaks teha. Lisaks pakuti ühel võistlusel ka külma coca-colat, jääteed jne aga noo see selleks, coca pudelit pole liiga keeruline ise ka osta, aga samas pastat on juba natuke keerulisem leida. Ja üldiselt see supp on ka rohkem esimese nälja ületamiseks.
Katsetatud on igasuguseid asju võistlustel, keegi võiks ka siukest asja kunagi proovida
Katsetatud on igasuguseid asju võistlustel, keegi võiks ka siukest asja kunagi proovida
mul isiklikult on nii, et tavaliselt ma 1-2 tundi peale pingutust ei taha üldse süüa ja siis tekib jube praeliha isu. mida tugevam on pingutus, seda suurem on isu seepärast ma supilaudu ei külasta sisuliselt üldse.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Välismaal on kuulu järgi suuremate võistluste eel/järel nn. pasta party'd. Eelkõige ikka enne võistlust eelmisel päeval. Aga ntx Tahkos on hinna sees üks peamiselt pasta teemaline rootsi laud peale võistlust. Mitte just vahetult aga nn õhtusöögiks enne pidulikku autasustamist.
Eestis ei ole palava ilmaga ka eriline supisõber peale finshit. Paar tundi peale sõitu aga läheb traditsiooniliselt üks suur pizza sisse
Eestis ei ole palava ilmaga ka eriline supisõber peale finshit. Paar tundi peale sõitu aga läheb traditsiooniliselt üks suur pizza sisse
Eelmine aasta oli Chicago jooksumaratonile pääset ostes võimalik ka kohe juurde osta eelmisel päeval toimuv Pasta Peo pilet, kus võisid ka makarone näost sisse ajada niipalju kui jõuad.
Mul on lihtsalt kodus väike spageti õhtusöök päev enne võistlust. Siiamaani on justkui töödanud.
Seekordse Elva sõidu supilaua juures oli positiivne, et hapukoort anti normaalselt supipeale. Jahutas mõnusalt kuuma supi natukene maja ja eks taastumiseks oli ka piisavalt rammus. Väike supp peale sõitu ning hiljem siis paari tunni pärast juba kodus vaatab korralikuma toidu, kuigi tavaliselt koju jõudes peale enda ja ratta pesu tahaks vaid magada.
Mul on lihtsalt kodus väike spageti õhtusöök päev enne võistlust. Siiamaani on justkui töödanud.
Seekordse Elva sõidu supilaua juures oli positiivne, et hapukoort anti normaalselt supipeale. Jahutas mõnusalt kuuma supi natukene maja ja eks taastumiseks oli ka piisavalt rammus. Väike supp peale sõitu ning hiljem siis paari tunni pärast juba kodus vaatab korralikuma toidu, kuigi tavaliselt koju jõudes peale enda ja ratta pesu tahaks vaid magada.
- vigurivänt
- Rattur
makaronimaa näites siis just pasta party nime all need ongi ja nii palju kui ma olen aru saanud, siis kõik ikka pärast sõitu ja nii palju kui ma juhendeid vaatasin, siis tavaliselt olid kutsutud lisaks võistlejatele ka kõik inimesed, kes nendega kaasas olid. Ühel siuksel võistlusel polnud ka osavõtumaksu näiteks ja sõidu ajal käis veel korraldajate roller vett ja banaane pakkumas puntidele sõidu pealt ja kõigile anti veel ka pudel veini(mitte sõidu ajal) ja siis oli peaaegu kõigile loosiauhindu siiamaani ei saa aru, kust nad raha võtsid...UrmasL kirjutas:Välismaal on kuulu järgi suuremate võistluste eel/järel nn. pasta party'd. Eelkõige ikka enne võistlust eelmisel päeval.
Vasaloppetil sisaldas numbriga kaasaskäiv kott mitmeid eelneval päeval kasulikke jooke (loomulikult ka mustikakisselli). Neid kes suutsid finishilippu näha, ootas laia valikuga rootsi laud. Peale sellist pingutust oli supp ja vedelam kraam etem paksemast. Viimane TP enne Morat oli õllepeatus, Pripps turgutas väsinud suusatajaid.
Assar
- kristjan07
- Rattur
nõus vaikselt kopp ees hernesupist ja elvas oli see krt otse tulelt võetud vist sest see oli ikka sittakanti tuline...pastat võtaks ka hea meelega vaheldusekshunt113 kirjutas:minu jaoks isiklikult oli Haanjas paks hernesupp liig, see eest Viru maratonil pakuti värskekapsasuppi mis oli tõeliselt hea ja arvatavasti oli valminud kohapeal, mitte purgist
Mina jääksin siiski supi juurde,kuigi ka pasta vastu midagi ei oleks,aga supiga olen juba nii ära harjunud et ei oska kohe rohkem tahtagi!Olgu ta siis milline tahes !Kõige parem supp minu silmis on olnud 2004 aasta rakke maratonil!
Igaüks võib olla kõige kiirem ja osavam.
Tuleb lihtsalt natuke harjutada!
Tuleb lihtsalt natuke harjutada!