Alu, titaan, ja nailon poldid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Alu, titaan, ja nailon poldid
Kust on Eestis võimalik selliseid polte osta? Tarvis on neid rattajuppide teraspoltide väljavahetamisel.
Tänan, olin ise samuti hädas, kuid muud kohta peale Würthi meelde ei tulnud. Würthis samas ei olnud. Eks see kaalujälgijate mure ole. Samas on võimalus hankida kuskilt titaani ja 7075 alumiiniumit (Enimor Met?) ja lasta need kuskil metallifirmas treida.AndreK kirjutas:Uuri sealt.
Baltic Bolt kaupleb minu kogemuse järgi vaid standardsortimendiga.
Standardist erinevad pikkused, peakujud, võtmemõõdud, materjalid jne sinna hulka ei kuulu.
Titaanist polte pakutakse pidevalt saksa ebays.
Alumiiniumist ja eri plastidest poltidele ma ratta juures eriti kohta ei näegi. aga see võib olla minu kehva kujutulusvõime süü.
kohapeal treimine enimorist vmt kohast hangitud materjalist on ka lahendus, samas oleks siis vaja koopereeruda teiste huvilistega, et tükihind normaalne tuleks.
Standardist erinevad pikkused, peakujud, võtmemõõdud, materjalid jne sinna hulka ei kuulu.
Titaanist polte pakutakse pidevalt saksa ebays.
Alumiiniumist ja eri plastidest poltidele ma ratta juures eriti kohta ei näegi. aga see võib olla minu kehva kujutulusvõime süü.
kohapeal treimine enimorist vmt kohast hangitud materjalist on ka lahendus, samas oleks siis vaja koopereeruda teiste huvilistega, et tükihind normaalne tuleks.
On jah. Enamikel osadel tulebki kaalujälgijatel kasutada alumiiniumist polte, vaid sadulaposti, stemmi ja pidurite (nt ketaspiduri rootorite poldid 50/50 titaanist ja alumiiniumist) poldid on titaanist. Nailonpoldid sobivad ideaalselt pudelikorvile.erikr kirjutas:Alumiiniumist ja eri plastidest poltidele ma ratta juures eriti kohta ei näegi. aga see võib olla minu kehva kujutulusvõime süü.
http://www.bike-x-perts.com/product_inf ... _id/125369konakona kirjutas:Titaanist poldid ... Pakub keegi midagi?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.