esimene käiguvahetaja ei seisa raamil paigal
esimene käiguvahetaja ei seisa raamil paigal
Peale raami vahetamist olen nüüd 2 võistlust järjest kokku puutunud probleemiga, kus esivahetaja nihkub raamil. Kasutan SRAM Xgen vahetajat. Eelmise keerasime korralikult kinni, pidas vastu 2-3 kuud, siis murdusid kõrvad. Uue vahetaja paigaldamisel nii kõvasti kinni ei keeranud, 2 nädala pärast liikus ära. Panime paika tagasi ja keerasime kõvemini kinni. Rakkes liikus jälle ära. Ei taha kuulda, et keera nii kinni, et katki ei läheks ja samas ka ei liiguks.
Antud vahetaja kinnitusrõnga ja raami vahel on kummi või plastmassi taoline rõngas (alusriba), kas tuleks see millegi vastu vahetada, siis mille,või tuleks kasutusele võtta liim ja vahetaja lihtsalt kinni liimida. Kas viimsaega kaasneksid mingid üllatused.
Antud vahetaja kinnitusrõnga ja raami vahel on kummi või plastmassi taoline rõngas (alusriba), kas tuleks see millegi vastu vahetada, siis mille,või tuleks kasutusele võtta liim ja vahetaja lihtsalt kinni liimida. Kas viimsaega kaasneksid mingid üllatused.
Sõidaks kõigist kiiremini, kuid ei jõua!!!
1. Kas sadulatoru (raamitoru) ja käikari mõõdud klapivad?
2. Kas raam ja käikar (või see tihend) on puhtad?
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Oled kindel? Minu oma tuli adapteriga 31,8 torule ja ilma adapterita siis 34,9 torule (minu variant). Aga kui on peenem, nt 28,6? Sama adapter?AndreK kirjutas:X Gen on universaal. Sobib kõigile läbimõõtudele.Mati kirjutas:1. Kas sadulatoru (raamitoru) ja käikari mõõdud klapivad?
velo clubbers
Ei no ses mõttes jah universaal, aga kas sama adapter mugandab nii 31,8 kui ka 28,6 torule? Minu omaga oli vähemalt ainult üks adapter kaasas? Manual ka ei ütle ses osas midagi.AndreK kirjutas:Aga siis ongi ju universaal. Adapter vahele ja tuld.
velo clubbers
Sai puhastatud kui paigaldasime. Seda küll et mõlemad võistluse toimusid märgades tingimustes (Tallinna ja Rakke elion) Tallinna maratonil läksid kõrvad puruks, nii et võrrelda neid ei saaks. Kardan just loomajõuga kinni keerata, jõudu ju oleks, ei taha jälle uut ostma hakata.[/quote]Mati kirjutas:1. Kas sadulatoru (raamitoru) ja käikari mõõdud klapivad?
Re: esimene käiguvahetaja ei seisa raamil paigal
Kuna mainid esikäikarina X-geni, siis oletan, et jutt on sinu profiilis mainitud mtb vilier raamiga. Vilier raam pole mõeldud esikäikari kasutamiseks, nagu adibas tossud pole mõeldud käimiseks.marx 77 kirjutas:Peale raami vahetamist olen nüüd 2 võistlust järjest kokku puutunud probleemiga, kus esivahetaja nihkub raamil..
Kui sul peaks kogemata olema Wilier raam, siis nt Rosso Rubio ja Solitare töötavad x-geniga ideaalselt.
http://velomarket-cska.ru/cgi-bin/shop/ ... catid=10_1
Pikk jutt, sitt jutt - nihik kätte ja mõõda oma sadulatoru ära. Siis arutame, milline adapter sobib ja kui kõvasti kinni keerata.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: esimene käiguvahetaja ei seisa raamil paigal
[
tegin paranduse ära , ei pannud tähelegi Panin ka väikes täpsustuse raami kohapealt. Kuna ratast käepärast ei ole siis mõõta ei saa.Kuna mainid esikäikarina X-geni, siis oletan, et jutt on sinu profiilis mainitud mtb vilier raamiga. Vilier raam pole mõeldud esikäikari kasutamiseks, nagu adibas tossud pole mõeldud käimiseks.
Kui sul peaks kogemata olema Wilier raam, siis nt Rosso Rubio ja