Midagi huvitavat...
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Re: Midagi huvitavat...
Asi alles väga värske ja toores. Touri asemele tehtud üritus MTB Fännidele suure tähega. Keegi UrmasL jõudis juba eile vihjata toimumise kohta. Pidi suht kitsale ringile olema, sest kergete killast sõit ei tule.Ereliukas kirjutas:http://www.esport.ee/index_comp.php?por ... on=season5
Teab keegi rohkemat?[/code]
Kuidas täpselt programm välja näeb, veel ei tea. Kõllake Grishale?!
Mingi hetk oli juttu, et VooreTuuri surrogaat peaks kuskil Kõrve kandis toimuma? Ons see nüüd kindel, et too on see asemik
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Re: Midagi huvitavat...
programm on ju ilusti kirjas juhendi all. tõotab huvitav võistlus tulla. tec-i fännidel läheb keeruliseks muidugi, sest alla 50 osavõtja laupäeval suppi ei saaAlvaro kirjutas: Kuidas täpselt programm välja näeb, veel ei tea. Kõllake Grishale?!
Krt kui asi nüüd väga ekstreemseks pole tehtud, siis võiks ju isegi. Teadjad-tundjad, kas on kitsa ringkonna friigiüritus või omab ka rahvaspordi elemente
velo clubbers
Võibolla ma siis erinen massist, aga ma arvan, et see üritus on nö friikidele. Aga kas te siis ei ole MTB friigid? Enamus siin aktiivsematest kodanikest seda on.
Ürituse organiseerija on ise üks suuremaid MTB friike siin eestimaal ja ta on seda ette valmistades kindlasti mõelnud nii, et "vot see mulle endale meeldiks" ja "kui keegi teine nii head üritust ei tee, siis teen ise!".
Kindlasti ei ole sinna minejatel (2 päeva) peaeesmärk nina punktitabelis oma tulemusi uurida vaid lahedat seltskonda nautida, õllet libistada ja Offi määrida!
Ürituse organiseerija on ise üks suuremaid MTB friike siin eestimaal ja ta on seda ette valmistades kindlasti mõelnud nii, et "vot see mulle endale meeldiks" ja "kui keegi teine nii head üritust ei tee, siis teen ise!".
Kindlasti ei ole sinna minejatel (2 päeva) peaeesmärk nina punktitabelis oma tulemusi uurida vaid lahedat seltskonda nautida, õllet libistada ja Offi määrida!
No ja mõne tugitoolisportlasest sõbra jaoks olen ma tõeline friik, aga kui võtta ntx kasvõi enamus antud teemas sõnavõtjad, siis omab "friik" juba teise tähenduse. point mul seega selles, et ega värk liiga friik ehk raske pole, annan endale aru, et piinelda pole mõtet. huvi muidugi tekkis kõva ja ega kedagi teist mitteosalemises süüdistada saa kui ennast . peab mõne lahjema friigi siis veel kaasa meelitama, et ennast üksikuna ei tunneks , noh et lihtsalt ootaks ka keegi minu rajalt ära, enne kui vorsti-õlle programmiga alustabAlvaro kirjutas:Võibolla ma siis erinen massist, aga ma arvan, et see üritus on nö friikidele. Aga kas te siis ei ole MTB friigid? Enamus siin aktiivsematest kodanikest seda on.
...
velo clubbers
OK, sain täitsa aru. Aga siin Sa pead eelkõige iseendas selgusele jõudma, mida tahad. Sa ju ei lange depressiooni, kui tulemustes tagant nt viies oled. Ja kui tahad uusi tutvusi luua, siis sellest juba piisab, et sinna üritusele osa võtma minna. On kindlasti raskemaid sõite olnud see aasta, nt Karksi Maraton või Viru Maraton. Kolgakülas ei ole ajalised kestused nii pikad, rajad samas on megad. Singlifännide pärusmaa. Natuke suusarada ka sekka.Mati kirjutas: No ja mõne tugitoolisportlasest sõbra jaoks olen ma tõeline friik, aga kui võtta ntx kasvõi enamus antud teemas sõnavõtjad, siis omab "friik" juba teise tähenduse. point mul seega selles, et ega värk liiga friik ehk raske pole, annan endale aru, et piinelda pole mõtet. huvi muidugi tekkis kõva ja ega kedagi teist mitteosalemises süüdistada saa kui ennast . peab mõne lahjema friigi siis veel kaasa meelitama, et ennast üksikuna ei tunneks , noh et lihtsalt ootaks ka keegi minu rajalt ära, enne kui vorsti-õlle programmiga alustab
Ühest asjast ei saand aru - kui kell 10 start on, siis mis lampe siin vaja on, väljas ju veel päris valge. Ja osa rajast ka veel valgustatud. Pool tundi peaks hilisemaks lükkama, oleks extreme`im.