Mitmest teemast on läbi käinud hala oskamatute sõitjate pärast (kuni eraldi teemadeni välja), äkki peaks veits hoogu maha võtma?
Kõik ei ole sündinud rattakingad jalas (ja kõik ei ole ka 20 aastat vändanud) ning pigem peaks austama nende tahet (pikki võistlusi) sõita. Kui spetsialistid peavad nende vahel nügelema, siis taff lakk, aga sõida siis välja sealt vahelt ennast (nii konkreetses sõidus kui üldarvestuses, et stardist saati omasuguste vahel sõita saaks).
Teistpidi sõidavad kolisevate porikate ja plagisevate kiledressidega vennikesed mööda nii mõnestki lükra ja klippidega varustatud kaasvõistlejast.
Iseasi paljud neist seda snoobitsemist siin foorumis loevad ja pärast mõtlevad et neil midagi häbeneda on, aga ikkagi.
Hokikeppidest ja ketsidest
Õige on, et märkused ei tohi olla stiilis - ära roni võistlustele, arene ennem - vaid trenisoovituse laadis.
Elioni sõitjatele võib soovitada, et kuskil korra nädalas tuleks ka metsa-juurika trenni teha, siis suudate ka raskemal maastikul mind enda selja taga hoida. Maanteevõistlustele ise ei kipu, aga olen kuulnud, et grupitrenn tekitab väga vajalikku küünarnukitunne.
Elioni sõitjatele võib soovitada, et kuskil korra nädalas tuleks ka metsa-juurika trenni teha, siis suudate ka raskemal maastikul mind enda selja taga hoida. Maanteevõistlustele ise ei kipu, aga olen kuulnud, et grupitrenn tekitab väga vajalikku küünarnukitunne.
Ratas on minu hobi, mitte elu

velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"