Ühistransport TRMile.

Kõikvõimalikud mõtted, mis tulevad pähe kui pole ammu sadulasse saanud või oled sinna liiga kauaks jäänud.
Vasta
kaarelk
Rattur

Ühistransport TRMile.

Postitus Postitas kaarelk » 09. 09. 2006. 10:29

on keegi kasutanud eelmistel aatatel TRMile jõudmiseks/koju saamiseks korraldajate poolt pakutavat ühistranspordi varianti buss+rattad veoautokastis ?
juhul kui kogemused on olnud negatiivsed oleks veel aega autojuht värvata.

edit: samas kui kellelgi oleks pakkuda kahte kohta hommikul tartust otepääle
võiks endast pmiga märku anda.

Kasutaja avatar
marion
Rattur

Re: Ühistransport TRMile.

Postitus Postitas marion » 11. 09. 2006. 08:44

kaarelk kirjutas:on keegi kasutanud eelmistel aatatel TRMile jõudmiseks/koju saamiseks korraldajate poolt pakutavat ühistranspordi varianti buss+rattad veoautokastis ?
Olen päris mitmel aastal läinud tartust bussiga ja pärast elvast tagasi tartusse, aga rattad on alati bussis, mingit veoautot pole veel olnud :shock:

indrekk
Rattur

Postitus Postitas indrekk » 11. 09. 2006. 08:50

marion kirjutas:
kaarelk kirjutas:on keegi kasutanud eelmistel aatatel TRMile jõudmiseks/koju saamiseks korraldajate poolt pakutavat ühistranspordi varianti buss+rattad veoautokastis ?
Olen päris mitmel aastal läinud tartust bussiga ja pärast elvast tagasi tartusse, aga rattad on alati bussis, mingit veoautot pole veel olnud :shock:
http://www.tartumaraton.ee/index.php?si ... 8&lang=est

Kasutaja avatar
marion
Rattur

Postitus Postitas marion » 11. 09. 2006. 08:54

See nali jääb küll ära, mina oma ratast (olgu ta nii vokk, kui tahes) kuskile veoauto kasti teiste rataste alla tallamiseks ei paneks. Senine süsteem ratas+inimene bussis oli täitsa talutav, paras rabelemine oli, aga ratas oli vähemalt enda käe ja südametunnistuse järgi ära pandud.
Kogemusi saab uurida roheliste rattaretkel käinutelt, seal oli ka nii.

Vasta

Mine “Üldfoorum”