Kuidas valida õige suurusega raami?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kuidas valida õige suurusega raami?
Kas on mingit lihtsat rusikareeglit õige raamisuuruse valimiseks? Olen 185 cm ja 80 kg meesterahvas ja hetkel olemasolev 21,5 '' raam tundub liig suurena
Re: Kuidas valida õige suurusega raami?
rusikareegel on järgmine: kui sõites tundub raamisuurus paras ja sõita on mugav, siis on raam paras, kui raam sõites suur tundub ja sõita on ebamugav, siis on raam suur, kui sõites raam väike tundub ja sõita on ebamugav, on raam väikezbiggy kirjutas:Kas on mingit lihtsat rusikareeglit õige raamisuuruse valimiseks? Olen 185 cm ja 80 kg meesterahvas ja hetkel olemasolev 21,5 '' raam tundub liig suurena
Re: Kuidas valida õige suurusega raami?
Marionil on väga õige rusikareegel. Aga kas sa seda teemat oled lugenud?marion kirjutas:rusikareegel on järgmine: kui sõites tundub raamisuurus paras ja sõita on mugav, siis on raam paras, kui raam sõites suur tundub ja sõita on ebamugav, siis on raam suur, kui sõites raam väike tundub ja sõita on ebamugav, on raam väikezbiggy kirjutas:Kas on mingit lihtsat rusikareeglit õige raamisuuruse valimiseks? Olen 185 cm ja 80 kg meesterahvas ja hetkel olemasolev 21,5 '' raam tundub liig suurena
If everything's under control, you're going too slow!