õige suurus?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
-
- Rattur
õige suurus?
kavatsen endale osta rattariided foorumist! nii ise olen pikk 185 ja kaalun 65kg. et kas M jääb väikseks ? või ikka tuleks osta korraga XL äkki keegi teab on olnud kogemusi!
ETTE TÄNADES!
ETTE TÄNADES!
-
- Rattur
Kui tõsiselt rääkida siis XL on Sulle ilmselt väga suur. Olen enamvähem sama pikk, kuid +10kg. Kasutan L suurusega tooteid. Läheb selga ka M suurusega särk, kuid reeglina kipuvad need lühikeseks jääma. Vali M või L suuruste vahel. Üldiselt ei saa riideid osta tellimise peale. Neid peab ikka proovima. Seda me ennist püüdsime Sulle öelda
-
- Rattur
Pikkust 178-180 ja kaalu ~85 ( ). Sai just erinevaid riideid soetatud (hooaja lõpus odavam) ja pean soovitama kindlasti proovimist. Mõni L osutus suureks ja samas teise firma XL paras. Uuri kindlasti et kas on "supportive" - sel juhul ongi kohe ettenähtud tihedam selga istumine (aga pikal sõidul on mõnus! ).
Ah-jaa : proovisin Decathlon, Agu, Biemme ja Santini.
Ah-jaa : proovisin Decathlon, Agu, Biemme ja Santini.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Olen täiesti nõus sellega. Ise ostsin kevadel Nalini riideid ja võtsin esimese korra proovimiseks L (tavaliselt kannan L riideid) - väike, täielik nabakas. Siis XL - ikka väike. XXL oli paras!! Itaallasedmart2 kirjutas:... pean soovitama kindlasti proovimist. Mõni L osutus suureks ja samas teise firma XL paras.
If everything's under control, you're going too slow!
-
- Rattur
riided ongi Nalini firma oma http://www.kiire.ee/?a=2&b=5556 sellised aga nüüd ma olen küll segaduses kas M jääb väikseks w ??
ei oska kuidagi valida.
ei oska kuidagi valida.
no aga mine ja proovi kuskil poes Nalini riideid XB3 kaupluses (Kohila tn) on neid kindlalt. Võrus võib muidugi raskeks minna, aga äkki kuskil poes müüakse? Silja Tartus vähemalt XB3 pakutavaid rattaid müüb. äkki ka Võrus ja riideid kah.biker speed kirjutas:riided ongi Nalini firma oma http://www.kiire.ee/?a=2&b=5556 sellised aga nüüd ma olen küll segaduses kas M jääb väikseks w ??
ei oska kuidagi valida.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
-
- Rattur
-
- Rattur
-
- Rattur