Tartu mnt remont
Tartu mnt remont
Sõitsin täna autoga Tartu mnt remonditud jupil ja tuli meelde nagu oleks keegi (hr Ratas?) maininud, et sinna on teretulnud jalakäijad, autod ja jalgrattad. Rooli tagant vaadates vähemalt ei suutnud küll tuvastada, kuhu need ratturid mahtuma peaks? Eraldi rida (isegi sellist kui Pärnu mnt-l) küll ei paistnud.
Tartu mnt. uuendatud lõigul on jalgratturid suunatud koos jalakäijatega kesklinna suunas sõites parempoolsele kõnniteele, vähemalt seda ma järeldan valgusfooridest.
Arvestama peab ka sellega, et autojuhtidele meeldib nt. Laulupeo tänaval rohelist tuld oodates sõita trammiteeni, ehk ratturid-jalakäijad peavad mööduma neist kas mööda trammiteed või autode vahelt ukerdades.
Arvestama peab ka sellega, et autojuhtidele meeldib nt. Laulupeo tänaval rohelist tuld oodates sõita trammiteeni, ehk ratturid-jalakäijad peavad mööduma neist kas mööda trammiteed või autode vahelt ukerdades.
Pean tööle sõitmisel kasutama osaliselt Tartu mnt-d ja mina sõidan just trammiteel oleneb kust poolt tramm parasjagu tuleb, selle järgi valin ma endale ka trammiraja
kui huvi on, miks mitte
www.westlineteam.com
www.westlineteam.com