Madu kirjutas:Ise leidsin ka ühe sellise koha. Vist enne Andsumäge kus tee tuli metsast, keeras paremale asfaldile ja varsti vasakule metsavahele. Ilmselt enne asfalti oli nool paremale mille maha magasin ja sõitsin juba üle tee otse kui nägin silmanurgast paremal suure tee peal valgeid linte. Suunajat seal küll ei olnud. Peaaegu pidin jägmisele suunajale mainima aga vist ei viitsinud suud lahti teha
Ainus selline koht kogu 105 km jooksul, kus rada tuleks metsast ja pööraks paremale asfaldile ning seejärel vasakule metsavahele, on raja 3-ndal kilomeetril, aga siis tuleb rada metsast piki asfalti
Kuldar kirjutas:
Kuule Ivar,
polnd see mingi niu-niu alateema tekitamine. Ma oleks isegi siis kohal kui ühtki TP-d ega turvajat ega kuuskantvõtit rajal poleks. Peaasi et pulli saab.
erikr kirjutas:selsamal Kuldari viidatud teeületusel oli seis mingi väiksema kastiautoga minu ees lõpetanud tegelasel.
Näedsa, kui juba kaks probleemi on samas kohas, siis peab sinna järgmisel korral turva panema, no nii kas või igaks juhukski - scorpade ja kastikate pidurdamiseks.
Olts kirjutas:Kurat, see oli mul toruluksepp ja tuli just mul maja pealt.
Kurat, öelnd siis talle, et oleks kojusõidul ettevaatlikum