Selgitage tagakäikari mõisteid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Selgitage tagakäikari mõisteid
Low normal, top normal, rapd rise, SGS- pikk, GS- lühike. Milleks on hea pikk või lühike vahetaja?
veidi juttu eri pikkuste kohta
low normalist, top normalist ja rapidrisest
GS'i ja SGS'i põhierinevus on total capacity 33T vs 45T. Keegi võiks seletada mida see mulle ütlema peaks. Mõlemal võib olla kassett 11-34 ja esihammakate suuruse erinevus 22T. Harilikult valitakse pikem.
Rapid rise /inverse/ paradox/low normal tagakäikari ja Klassikalise/top normal/conventional tagakäikari erinevuseks on vastupidine üles ja alla vahetus.
low normalist, top normalist ja rapidrisest
GS'i ja SGS'i põhierinevus on total capacity 33T vs 45T. Keegi võiks seletada mida see mulle ütlema peaks. Mõlemal võib olla kassett 11-34 ja esihammakate suuruse erinevus 22T. Harilikult valitakse pikem.
Rapid rise /inverse/ paradox/low normal tagakäikari ja Klassikalise/top normal/conventional tagakäikari erinevuseks on vastupidine üles ja alla vahetus.
Väga paljudele küsimustele annab vastuse INTERNET.madiz kirjutas:... GS'i ja SGS'i põhierinevus on total capacity 33T vs 45T. Keegi võiks seletada mida see mulle ütlema peaks....
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"