Uued postitused
Uued postitused
Alates novembrikuisest serveri kolimisest on mul tihtipeale (mitte alati, vahest on kõik OK) mingi jant uute postituste näitamisega. Avalehele tulles näitab alati uusi postitusi sisaldavate kategooriate ees ilusti uute postituste ikooni. Teemade listis aga alati enam uusi postitusi ei näita ( asemel ). Mingil põhjusel märgitakse kogu foorumi postitused/teemad loetuteks. Sama käitumine on nii kodus Mozillaga kui tööl SeaMonkeyga. Kas teistel on sama asja esinenud või on see minu lokaalne häda?
Ehk ongi kuidagimoodi RSS-iga seotud? Tuleb meelde, et vahetult peale serverivahetust oli RSS feed foorumile teema aktiivne ja togisin minagi huvi pärast RSS nuppu ja katsetasin seda.
- vigurivänt
- Rattur
sama teema ilmneb ka siin ja nii IE kui ka Firefoxiga. Mulle tundub, et see on kuidagipidi seotud "küpsistega", kuid kuidas täpselt, seda ma ei tea, sest pole asjatundja. Vahel juhtub ka seda, et peale sisselogimist, vaatad postituse ära ja klikin lingile "velo.clubbers.ee esileht" ja leian, et ma polegi enam sisse logitud. Uuesti sisse logides ongi kõik lugemata postitused märgitud loetuks.
Sümptomi vastu leidsin käepärase rohu: kui loen postituse ära, siis ei vajuta mitte lingile, mis viib esilehele, vaid vajutab BACK nuppu. ja siis jälle loen uue postituse ja siis jälle BACK jne jne.
Sümptomi vastu leidsin käepärase rohu: kui loen postituse ära, siis ei vajuta mitte lingile, mis viib esilehele, vaid vajutab BACK nuppu. ja siis jälle loen uue postituse ja siis jälle BACK jne jne.
If everything's under control, you're going too slow!
Mul on ka täpselt sama lugu.KaupoR kirjutas:sama teema ilmneb ka siin ja nii IE kui ka Firefoxiga. Mulle tundub, et see on kuidagipidi seotud "küpsistega", kuid kuidas täpselt, seda ma ei tea, sest pole asjatundja. Vahel juhtub ka seda, et peale sisselogimist, vaatad postituse ära ja klikin lingile "velo.clubbers.ee esileht" ja leian, et ma polegi enam sisse logitud. Uuesti sisse logides ongi kõik lugemata postitused märgitud loetuks.
Ma ei tea kas see on kuidagi nende küpsistega seotud aga mingi selline anomaalia esineb: foorumi avalehele tulles avaneb kõik normaalselt. Siis aga mingil hetkel klikkides mõnel lingil, mis peaks esilehele tagasi viima, siis tuleb aadressi lõppu mingi tohutu numbrijada. Üks näide (tavaliselt peaks aadress lõppema .php-ga). Kusjuures see nubrijada muutub suht suvaliselt mu meelest. Aga kui sel pole nende küpsistega midagi pistmist, siis vabandan, et segast pillun
If everything's under control, you're going too slow!
Natuke aitab selgust luua, kui kasutada foorumisse sisenemiseks seda linki.