Lugesin juhuslikult et Campa Vento jooksud on mõeldud traadiga kummidele ...
Mure selles et vanad kummid vaja vahetada ja ostsin just paari Michelin Pro Race2 kumme (volditavad).
Vaja nüüd teadjate selgitust, et kas nende kasutamine ei ole tehniliselt või ohtlikuse tõttu võimalik?
See tähendaks muidugi uut väljaminekut poes ning lisaks jääks kaks tutikat kummi ripakile.
Vento jooksud
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vento jooksud
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Re: Vento jooksud
näita mulle ole hea seda artiklit, kus on öeldud, et kasutada vaid traadiga kumme?mart2 kirjutas:Lugesin juhuslikult et Campa Vento jooksud on mõeldud traadiga kummidele ...
Mure selles et vanad kummid vaja vahetada ja ostsin just paari Michelin Pro Race2 kumme (volditavad).
Vaja nüüd teadjate selgitust, et kas nende kasutamine ei ole tehniliselt või ohtlikuse tõttu võimalik?
See tähendaks muidugi uut väljaminekut poes ning lisaks jääks kaks tutikat kummi ripakile.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
http://www.roseversand.de/output/contro ... tail2=7200veloman32 kirjutas: näita mulle ole hea seda artiklit, kus on öeldud, et kasutada vaid traadiga kumme?
Loodan et sai link õieti pandud.
niih, kui sa leiad selle klausli ka campa kodulehelt, siis võid alles kindel olla, et see ka nii on. Tglt ma eriti ei usu, et see asi paika peab. See oleks siis esimene jooks/pöid, millel on selline kriteerium seatud.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
No kui probleeme kuulda pole, siis katsetan.
Ilmselt võis tegu olla hoiatusega, et kiiretel laskumistel ja järsul pöördel ei ole kummi veljel istumine nii kindel (nõrgema rõhuga viskab maha?).
Kuumal asfaldil ja järskudel pööretel on olnud probleeme liimitud tubularidega.
Ilmselt võis tegu olla hoiatusega, et kiiretel laskumistel ja järsul pöördel ei ole kummi veljel istumine nii kindel (nõrgema rõhuga viskab maha?).
Kuumal asfaldil ja järskudel pööretel on olnud probleeme liimitud tubularidega.
Tere! Mul o ventod ja mu trennikaaslastel osadel on ventod ja kõigil on tavalised kummid ise sõidan ka michelin pro raceidega ja ei ole probleeme!mart2 kirjutas:Lugesin juhuslikult et Campa Vento jooksud on mõeldud traadiga kummidele ...