Üks õige maastikurattur pole selline...
Üks õige maastikurattur pole selline...
Sõida, aga ära mölise .
A mis sokkidel viga on???
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
ja veel millised õudsed gripid
Maitse asi, Rota meestel arvatavasti keeled ripakilerikr kirjutas:ja veel millised õudsed gripid
velo clubbers
Sokijutud:
Kabushi puhul on puhtpragmaatilised tagamaad - mees kasutab Smiths Optics sõiduprille jm. aksessuaare, siit siis ka need popid rästikumustriga sokid (krt ütleme suisa põlvikud).
http://www.smithoptics.com/team.html?id=27
kust saame teada, et Smiths tube socks on suisa tema lemmikud;)
Kabushi puhul on puhtpragmaatilised tagamaad - mees kasutab Smiths Optics sõiduprille jm. aksessuaare, siit siis ka need popid rästikumustriga sokid (krt ütleme suisa põlvikud).
http://www.smithoptics.com/team.html?id=27
kust saame teada, et Smiths tube socks on suisa tema lemmikud;)
Gravity is a Bitch
vanasti öeld, et kui kaks rästikusokki taldapidi kokku panna, siis tekib kaarleek vahele ma arvan, et esimeses postituses oleval fotol hoiab tagasõitev Sauser meelega vahet - eurooplase jaoks on selline ameerikamaa imeloom lihtsalt harjumatu.Kuldar kirjutas: siit siis ka need popid rästikumustriga sokid (krt ütleme suisa põlvikud).
Re: Eh
Ajad muutuvad. Vene ajal peeti ainukesteks sõidusokkideks valgeid sokke:P
Nüüd kirju sokimaailm:D
Tahtsingi mainida, et kui nõuka ajala midagi muud kui valge puuvillane sokk jalas oli, siis oli asi "viltu vaatamisest" kaugel
Hea kui ei pidanud ringile palja varbaga minema.
Nüüd kirju sokimaailm:D
Tahtsingi mainida, et kui nõuka ajala midagi muud kui valge puuvillane sokk jalas oli, siis oli asi "viltu vaatamisest" kaugel
Hea kui ei pidanud ringile palja varbaga minema.
julm kui tüübid "looks like kabush" elion cupil ringi kihutama hakkavad. kas me selliseid rattureid tahtsimegi... aga meenutades veel ässasid, ega lance´i nike sokk oma kõrguselt viimasel paaril tuuril kabushi omale alla ei jäänud. aga oli vähemalt tagasihoidlikult musta värvi, mitte rästik. viskaks kivi ka kohalike harrastajate kapsaaeda - kahe triibuga kõrge froteesokiga mehi on lubamatult palju meie seas välisvõistlustel on asi hulga parem.erikr kirjutas:retro tuleb peale. selleks, et müüa peab genereerima midagi uut (vana). .
Sokitrendisoovitused: midagi CC Rota Mobilisele, steitmendiga spordisokid, roosa gripiga sobiv rästik ja rästikut kogu raha eest (kahjuks laste mudel).
If everything's under control, you're going too slow!
Kui vaadata mis Kabushi tulemused on siis ei ole vist palju köbiseda? Teemal "narri mu poodiumikohti mitte sokke". Ja mis muusikamaitsesse puutub siis seal ei olnud juttu tema top5-st vaid laulust mis teda nutma ajavad jne.
Kas laia lenksuga võib olla see teema et päeva lõpuks on (mtb) juhitavus ja stabiilsus olulisem kui aerodünaamika?
Kas laia lenksuga võib olla see teema et päeva lõpuks on (mtb) juhitavus ja stabiilsus olulisem kui aerodünaamika?
kas see, et millise soki inimene jalga paneb määrab selle, et kas tal kõlbab kuskile võistlema minna?tarmo kirjutas:julm kui tüübid "looks like kabush" elion cupil ringi kihutama hakkavad. kas me selliseid rattureid tahtsimegi... aga meenutades veel ässasid, ega lance´i nike sokk oma kõrguselt viimasel paaril tuuril kabushi omale alla ei jäänud. aga oli vähemalt tagasihoidlikult musta värvi, mitte rästik. viskaks kivi ka kohalike harrastajate kapsaaeda - kahe triibuga kõrge froteesokiga mehi on lubamatult palju meie seas välisvõistlustel on asi hulga parem.erikr kirjutas:retro tuleb peale. selleks, et müüa peab genereerima midagi uut (vana). .
Olge parem õnnelikud, et rattasport populaarsemaks muutub ja ärge ajage mingit tobedat pada sellest, et millise sokiga kõlbab sõitma minna ja millisega mitte.
Jah Tõnn, paraku on see tänapäeval nii .Tonis_T kirjutas:...kas see, et millise soki inimene jalga paneb määrab selle, et kas tal kõlbab kuskile võistlema minna?...
velo clubbers
Kõik on kena a seda, et milliste sokkidega siis sõita võib, seda siin ikka kirjas pole.Mati kirjutas:Jah Tõnn, paraku on see tänapäeval nii .Tonis_T kirjutas:...kas see, et millise soki inimene jalga paneb määrab selle, et kas tal kõlbab kuskile võistlema minna?...
Mina käisin igatahes selliste sokkidega täna sõitmas. Kas ma olen nüüd kurjategija või mitte?
Tonis_T kirjutas:Mina käisin igatahes selliste sokkidega täna sõitmas. Kas ma olen nüüd kurjategija või mitte?
sa tulid otse kinnimajast?
sellistega ei lasta küll starti, oled sa siis Bettini või Molev.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Dziisas, sul vedas siis. Olen näinud piisavalt neid, kes lihtsalt trassil keset vändapööret maha võetakse ja tahaistmele visatakse. Kuhu viiakse, ... ei teaTonis_T kirjutas:...Mina käisin igatahes selliste sokkidega täna sõitmas. Kas ma olen nüüd kurjategija või mitte?Mati kirjutas:Jah Tõnn, paraku on see tänapäeval nii .Tonis_T kirjutas:...kas see, et millise soki inimene jalga paneb määrab selle, et kas tal kõlbab kuskile võistlema minna?...
Millist sokki kanda? Parim soovitus on minna trassi äärde jälgima. Vali need, mis moodustavad enamuse, see kindla peale minek Taustinfoks niipalju, et metsasokil on lõige sutsuke erinev.
velo clubbers
Kuule su sokid on ju erinevast paarist suisa! Üks on punase, teine sinise triibuga... kohutav, kohutav. Või see seepärast nii, et sa vasaku ja parema jala soki ära tunneksid? (kallimatle jooksusokkidel on selleks lausa R ja L peale trükitud)Tonis_T kirjutas:Mina käisin igatahes selliste sokkidega täna sõitmas. Kas ma olen nüüd kurjategija või mitte?
Ühes eelmises teemas Sulle küll meeldisid "plastlärakad" kasseti taga, aga nüüd nokid sokkide kallalveloman32 kirjutas:Tonis_T kirjutas:Mina käisin igatahes selliste sokkidega täna sõitmas. Kas ma olen nüüd kurjategija või mitte?
sa tulid otse kinnimajast?
sellistega ei lasta küll starti, oled sa siis Bettini või Molev.
Aare kirjutas:Ühes eelmises teemas Sulle küll meeldisid "plastlärakad" kasseti taga, aga nüüd nokid sokkide kallal
sry et küsin aga kuidas krt puutub see "plastlärakas" sõitja välimusse ja sokkidesse? valgusta mind! äkitse leiame seost ka tagakäiguvahetaja trossiotsa ja kiivrimütsi vahel?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
Niipalju seostub teemaga, et nii plastketta mehi, pikasoki mehi, kui ka ventiillikorgi mehi vaadatakse "Elioni" tasemel pika pilguga!!!veloman32 kirjutas:Aare kirjutas:Ühes eelmises teemas Sulle küll meeldisid "plastlärakad" kasseti taga, aga nüüd nokid sokkide kallal
sry et küsin aga kuidas krt puutub see "plastlärakas" sõitja välimusse ja sokkidesse? valgusta mind! äkitse leiame seost ka tagakäiguvahetaja trossiotsa ja kiivrimütsi vahel?
Iseasi see kas selline üleolev suhtumine alati norm. on! Said pihta?
Kui sokijutuks juba läks...
Elioni selle aasta esimese Viljandi etapi ehk 7. Mulgi rattamaratoni mitteametlik võistlussokk
Elioni selle aasta esimese Viljandi etapi ehk 7. Mulgi rattamaratoni mitteametlik võistlussokk
ise plaanin mulki tulla pardi-tikandiga sokiga. või peaks jänes olema?ol kirjutas:Kui sokijutuks juba läks...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
moded juba kindlasti värisevad arvutite taga, külm higi otsaesistel, näpud kibekiirelt valmis postitusi kustutama, oodates, et millal ma siin teema all sõna võtan. võite sügavalt hingata, see hetk on käes.
mul on öelda ainult ühte, vellmann32 väide on vale - venekoondise mees lastakse alati starti ja ükskord sõitis tammsoo (vist oli kaine) isegi kilekottidega ja kohtunikud va tõprad lasid isegi tema stardikordori
mul on öelda ainult ühte, vellmann32 väide on vale - venekoondise mees lastakse alati starti ja ükskord sõitis tammsoo (vist oli kaine) isegi kilekottidega ja kohtunikud va tõprad lasid isegi tema stardikordori
Tõnis, ära asju nii sügavuti võta. sul on õigus - soki pikkus ja lenksu laius ei näita mingisugust taset. Kabush pani rästikusoki ja cruiseri lenksuga 2 viimast võistlust usas-s kinni. lance´ist pole vist vaja rääkida ja mihhail zhulanov tuli triibulise põlvini põlvikuga korduvalt eesti meistriks, mis siis et korvpallis. ärge nüüd sokkide pärast küll sõitmata jätke.Tonis_T kirjutas: kas see, et millise soki inimene jalga paneb määrab selle, et kas tal kõlbab kuskile võistlema minna?
Olge parem õnnelikud, et rattasport populaarsemaks muutub ja ärge ajage mingit tobedat pada sellest, et millise sokiga kõlbab sõitma minna ja millisega mitte.
Mees, ole mureta, anna minna kuidas tahad - peaasi, et annad. See ongi põhiline. Kasvõi vanaema kootud muhumustriga villastes sokkides.velx kirjutas:Lugedes siinseid arvamusi, tekkis kohe hirm võistlusetele minna.
Ilmselt vaadataks ka mind kui pühapäevasõitjat nagu pooletoobist.
-Jah mul on ka see plastlätakas tagurattal ja osad helkurid on ka veel küljes ning peale selle sõidan vahest ka ketsides
Olen mõned korrad ratast proovimas käinud ja märganud vastupidist- kõrgema sokiga oli ratas kiirem ja amort töötas paremini. (Kindlasti on see seotud ratta seadistusega ja vähelevinud geomeetriaga.)tarmo kirjutas:madala sokiga pidi amort paremini töötamahannesp kirjutas:Käisin just äsja õhtupimeduses uut amorti katsetamas, kõrgetes 2 triibuga sokkides
Sokiteema jätkuks... Tegin eksperimendi, mille käigus sai möödunud laupäeval eredalt tõestatud, et sokid annavad väga olulise osa sinu võistlustulemusest. Võrreldes Mulgi EEC etapiga oli mees sama, ratas sama, sõiduriided ja -kingad samad (peale sokkide), spordijook oli sama, ainus muutunud väline parameeter olid sokid. Mulgis sõitsin spets rattasokiga, Rõuges katsetasin MICKEY MOUSE sokiga:
Eksperimendi tulemus: lõpukoht paranes enam ku 100 koha võrra (teise saja keskelt esimese saja keskele). M.O.T.T. Nüüd on veel võimalus mängida soki mustritega ja sokisääre pikkusega, et leida kõige optimaalseim lahendus.
Eksperimendi tulemus: lõpukoht paranes enam ku 100 koha võrra (teise saja keskelt esimese saja keskele). M.O.T.T. Nüüd on veel võimalus mängida soki mustritega ja sokisääre pikkusega, et leida kõige optimaalseim lahendus.
Pärgel, kui saaks need rästikumustriga sokid kätte - ma arvan, et oma 200 kohta võtaks Elionil kohe ettepoole! Teaks kust ajakirja osta saab, ostaks kohe mitu tükki. Äkki on tulemus parem kui kahte paari korraga kanda?
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Re: möh
igas subkultuuris on oma käitumis- ja riietumistavad. Mida rohkem sa mingis subkultuuris toimetad, seda rohkem n.ö. kirjutamata reegleid sa avasta. Kui soovid et sind vanade olijate poolt omaks võetaks ning veidrikuks/algajaks ei peetaks, siis hakkad samamoodi käituma ja riietuma. Enamikel käitumis- ja riietumistavadel on õnneks ka loogiline ja otstarbekas põhjus. Nt. lühikese säärega sokk jätab rohkem nahapinda vabaks (jahutab). Valge sokk on aga päevitunud ratturi jalaga koos palju esteetilisem vaatepilt kui musta värvi sokk, mis vähemat mind viib paratamatult mõttele, et kodanik on kodust läbi läinud, ülikonna rattariiete vastu vahetanud, kuid Suva ülikonnasoki jalga jätnud. Rattasport pole mingi naisekandmine või mudamaadlus. Rattasport on mõne teise spordialaga võrreldes väga edev / esteetikat tähtsaks pidav alaLaser kirjutas:ja mina loll olen kogu aeg mõelnud, et rattasõidul on tähtis kiiresti edasi liikuda, aga tuleb välja, et ei olegi ... tähtis on hoopis mis sokk jalas ja kui laiad su õlad on.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Re: möh
Täitsa tore oleks, kui siit saaks alguse eesti ratturite seas uus trend ja varsti vuhiseksid kõik pedaalijad ringi mikihiiresokkides (eelpool juba tõetatud, et annavad kiirust juurde).Andrus K kirjutas: igas subkultuuris on oma käitumis- ja riietumistavad. Mida rohkem sa mingis subkultuuris toimetad, seda rohkem n.ö. kirjutamata reegleid sa avasta. Kui soovid et sind vanade olijate poolt omaks võetaks ning veidrikuks/algajaks ei peetaks, siis hakkad samamoodi käituma ja riietuma.
Rattasport on mõne teise spordialaga võrreldes väga edev / esteetikat tähtsaks pidav ala