![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
erilised tänud: haanja rattaklubi , postimees-scanpix , assa-kesoro, arctic sport club.
Aga võta heaks! Kuigi vaevalt sa minusuguseid nö. independent rattureid (loe: kelle särgil puuduvad igasugused, sealhulgas ülalmainitud kirjed) silmas peadkaarelk kirjutas:tahaks tänada kõiki inimesi kes läksid jooksma rattasärkides
Viljandi finish oli TJM-l kuskil poole maa pealVihmamees kirjutas:...Kripeldama jäi ainult see et nii mõningadki ratturid keda sai Viljandi Suurjooksul "loputatud", jäid seekord protokollis ettepoole
Erinevalt Matist suutsin mina jooksutempot lõpuni säilitada, kuigi vaevaline oli. Aeg 2:15. Pulss oli kõrgem kui mullu, aeg kehvem, enesetunne (va. jalad) oli ka parem.Mati kirjutas:Viljandi finish oli TJM-l kuskil poole maa pealMõni läks seal alles käima äkki.
Ma saaks aru kui seda juttu räägib mees, kes jäi auhinnalisest kohast ilma. Teiste osas ei saa sellisest arvamuseavaldusest muud moodi aru, kui et tegu lihtsa oma kehva vormi välja vabandamisega. Mind isiklikult ei häiri selline asi absoluutseltmoozmooz kirjutas:Ma püüan küll positiivselt mõelda,kuid ikka ei saa aru,miks just ratturid arvavad,et nende jaoks on rajal eritingimused.
Pean siin silmas kaaslaste poolt toitmist-jootmist väljaspool TP-sid .Tingimused olgu ikka kõigile võrdsed.Kui tahad lisajooki-tiri seda endaga kaasas. TJM-i juhendi punkt 2 ütleb,et võistlus viiakse läbi Kergejõustiku Liidu määruse kohaselt,mis omakorda keelab sellise tegevuse...
Mind joodeti rajal pidevalt nagu lehma laudas,peale selle sain veel geeli kamoozmooz kirjutas:Ma püüan küll positiivselt mõelda,kuid ikka ei saa aru,miks just ratturid arvavad,et nende jaoks on rajal eritingimused.
Pean siin silmas kaaslaste poolt toitmist-jootmist väljaspool TP-sid .Tingimused olgu ikka kõigile võrdsed.Kui tahad lisajooki-tiri seda endaga kaasas.
TJM-i juhendi punkt 2 ütleb,et võistlus viiakse läbi Kergejõustiku Liidu määruse kohaselt,mis omakorda keelab sellise tegevuse.
Muidu oli igati tore üritus.
Herman kirjutas:see rajaväline jootmine-söötmine on ikka enda südametunnistuse asi. Minule on ükskõik kui keegi ise kuskilt midagi juurde joob-sööb. Kui tal endal sellest hea olla on andku minna. Mina kasutan ainult TP-sid.