Otsin tiimikaaslast Rõuge tuuriks.
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Otsin tiimikaaslast Rõuge tuuriks.
[edit] Paariline leitud!
Mida võrdsem paariline seda parem, siiski tase võiks jääda Elioni esimese 250 sisse.
Tulemused:
Espordi andmebaas
Sportinfo andmebaas
sub1@hot.ee
või pm
Mida võrdsem paariline seda parem, siiski tase võiks jääda Elioni esimese 250 sisse.
Tulemused:
Espordi andmebaas
Sportinfo andmebaas
sub1@hot.ee
või pm
Viimati muutis banzai, 04. 06. 2007. 23:06, kokku muudetud 4 korda .
Re: Otsin tiimikaaslast Rõuge tuuriks.
Võibolla natuke palju tahetud.banzai kirjutas:Mida võrdsem paariline seda parem, siiski tase võiks jääda Elioni esimese 250 sisse.
Mulgi etapil mahtus 250 parema sisse 2 naist ning näiteks 500 hulka 11 tüdrukut, seega valik pole just lai.
Minu teada sõna "paariline" ei tähenda ilmtingimata naissugu.Maarek kirjutas:Võibolla natuke palju tahetud.banzai kirjutas:Mida võrdsem paariline seda parem, siiski tase võiks jääda Elioni esimese 250 sisse.
Mulgi etapil mahtus 250 parema sisse 2 naist ning näiteks 500 hulka 11 tüdrukut, seega valik pole just lai.
Njah, mäletasin, et kunagi alguses oli vist "mees + naine" teema ning sellega seoses ajasin veits sassi ja jäi mulje, et paariliseks nainebanzai kirjutas:Minu teada sõna "paariline" ei tähenda ilmtingimata naissugu.Maarek kirjutas:Võibolla natuke palju tahetud.banzai kirjutas:Mida võrdsem paariline seda parem, siiski tase võiks jääda Elioni esimese 250 sisse.
Ma ei hakka uut teemat tegema, kuid ...
Nii puht uitmõttena - kas oleks kedagi, kelle hetkevorm on elioni esimese tuhande tagumises otsas ja kellel oleks piisavalt tahtmist rõugesse minna?
Läheks paneks viimase koha kinni? Seltsimehed unetud, kirjutage ja joonistage
Nii puht uitmõttena - kas oleks kedagi, kelle hetkevorm on elioni esimese tuhande tagumises otsas ja kellel oleks piisavalt tahtmist rõugesse minna?
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Tegelikult oleksin ise ka huvitatud paarilise leidmisest, lisaks oleks vaja transporti Rakverest Rõugesse ja tagasi.
Senised tulemused:
espordis
sportinfos
Senised tulemused:
espordis
sportinfos
Antti kirjutas:Ma ei hakka uut teemat tegema, kuid ...
Minul just täpselt selline vorm hetkel ongi ja kavatsen Rõuges ka osaleda
Rõugesse minek!
Kes millega Rõugesse läheb? Praegult mul raha ei ole aga kui peaks tekkima vaba finantsi siis oleksin käpp! Vorm on täpselt tagant pool esi kolmikus võiks laineid lüüa!
Aga räägi erikr pehmeks - nägin Teid mõlemaid Mulgis kulgemas (Erikut küll veidi eespool)Antti kirjutas:Ma ei hakka uut teemat tegema, kuid ...
Tuleb välja, et ega kedagi eriti pole, kel tervis nii hää oleks, et viimase koha pärast heidelda. Kõik on mingid kähkukavennad, kes kiirelt supile tahavad jõuda
Kordan siis veelkorra - on kedagi, kes tahaks viimase koha pärast madistada? Jutt käib Rõuge tuurist, mis toimub 15-16-17 juuni.
Kordan siis veelkorra - on kedagi, kes tahaks viimase koha pärast madistada? Jutt käib Rõuge tuurist, mis toimub 15-16-17 juuni.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Einoh, paistab, et tekkimas on võistlusmoment.
Igatahes, seltsimehed, meie esmane ülesanne on leida kaaslane!
Igatahes, seltsimehed, meie esmane ülesanne on leida kaaslane!
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Mitte, et keegi oleks väga tungivalt soovi avaldanud koos minuga viimasele kohale pürgida - oh ei!
Lihtsalt täna on viimane regamise päev, kodanikud ratturid!
Soolomasohhistide klassi pole plaanis?
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Kuna sa oled nii tulihingeline asja pooldaja, siis annan sulle eritingimustel aega veel 10 päeva.Antti kirjutas:Mitte, et keegi oleks väga tungivalt soovi avaldanud koos minuga viimasele kohale pürgida - oh ei!
Otsi maa alt või maa pealt, sõprade või vaenlaste seast ....
Andmaks neile vendadele (ja ka õdedele), kes Aegviidu sõitu lihtsaks pidasid, võimalust enda Eldorado leidmiseks, upitan teemat.
Endiselt pole ma leidnud paarilist Rõuge tuurile. Kirjutage, joonistage, helistage 55 665 927.
Endiselt pole ma leidnud paarilist Rõuge tuurile. Kirjutage, joonistage, helistage 55 665 927.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor