Ratturite kehakaal
mul kehakaal 87 ja 6 kordusega seeriaid sai tehtud viimati 240-ga, seda juba väsimuse foonil, see oli umbes kaheksas seeria, enne seda sai iga seeriaga 20-25-ne ketas juurde. ehk siis algraskus kuskil 100 kg. eelmised seeriad tegin kõik 8-12 kordusega. Eks see 260 oleks ka üles läinud:) Aga see alfonse 410 on ikka jube värk...indrek kirjutas:küsiks parem et, kes jõuab 3xomakeharaskusega jalapresspingil(või mis iganes see oli) seeriaid teha? Kirjanduses ikka tihti mainitakse seda näitajat. Isiklikult kevadel vist kaks korda surusin ära
oot-oot. Maratoni maailmarekord on ju 2h kopikatega. Piinlik et ei tea, aga 3-4 min vistpriidik kirjutas: Nii kõrge näit võib olla jooksjatel kes jooksevad maratoni 1:52-ga. Võib ise arvutada ja mõelda kuidas selle näitajaga ikka lood on?
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
:)
Andrus K kirjutas:indrek kirjutas:...küsiks parem et, kes jõuab 3xomakeharaskusega jalapresspingil(või mis iganes see oli) seeriaid teha? Kirjanduses ikka tihti mainitakse seda näitajat. Isiklikult kevadel vist kaks korda surusin ära
Kas see 3korda ei käi mitte kükki kohta ja poolteist oma kehakaalu(või 2oma kehakaalu). Sest jalapress seal on palju lihtsam raskusi üles suruda kui kükkides. Minu kükkimise rekord on 115 aga pressi peal tegin seeriaid 100kg ja 110kg.
MINU need nrid on 18/193/78
Re: :)
see 3x tähendasi ikka, et kolme kordse oma kaaluga pressida seeriaid. Sinupuhul siis 78x3=234kgKonflict kirjutas: Kas see 3korda ei käi mitte kükki kohta ja poolteist oma kehakaalu(või 2oma kehakaalu). Sest jalapress seal on palju lihtsam raskusi üles suruda kui kükkides. Minu kükkimise rekord on 115 aga pressi peal tegin seeriaid 100kg ja 110kg.
MINU need nrid on 18/193/78
Minu kaal on 77 kg, ehk siis 231. Peale panin 230 kg ja teen seda 3 x 10.Märt kirjutas:mul kehakaal 87 ja 6 kordusega seeriaid sai tehtud viimati 240-ga, seda juba väsimuse foonil, see oli umbes kaheksas seeria, enne seda sai iga seeriaga 20-25-ne ketas juurde. ehk siis algraskus kuskil 100 kg. eelmised seeriad tegin kõik 8-12 kordusega. Eks see 260 oleks ka üles läinud:) Aga see alfonse 410 on ikka jube värk...indrek kirjutas:küsiks parem et, kes jõuab 3xomakeharaskusega jalapresspingil(või mis iganes see oli) seeriaid teha? Kirjanduses ikka tihti mainitakse seda näitajat. Isiklikult kevadel vist kaks korda surusin ära
Tavaliselt seda raami kaalu ei arvestada, aga eks ta mingi kuni 25 kg on vast ikka. Ise käin Flexeris - seal on mingi hiidvana Fortiuse pink krt seda teab palju seal midagi kaalubtarmo kirjutas:ei tea mis panduura ise kaaalub, mille otsa kettad riputatakse? tegelt surud ju seda raami, mis on paras kolakas ja siis veel 3x keharaskusega kettad?AndreK kirjutas: Minu kaal on 77 kg, ehk siis 231. Peale panin 230 kg ja teen seda 3 x 10.
lähen proovin novembris.
Ma kah suht väike mees 32/173/71. Viimane(ja esimene ) number võiks jah olla 3-4 ühikut väiksem, aga arvestades, et 1,5 aastat tagasi oli see nr. kasvanud juba 78-79-ni, olen enam vähem rahul .Ruve kirjutas:Tuleb välja,et ma nii pikkuses kui laiuses siin kõige väiksem...25/172/69...mõni kg võiks vähem küll olla
kohtusin eile ühe vana tuttavaga, kes aataid kuulus eesti kulturistide eliiti. ta ütles, et tegi treeningul jalapressiga 3 x 7 seeriaid 570 kg-ga. ma ei osanud midagi kosta selle peale....AndreK kirjutas:Tavaliselt seda raami kaalu ei arvestada, aga eks ta mingi kuni 25 kg on vast ikka. Ise käin Flexeris - seal on mingi hiidvana Fortiuse pink krt seda teab palju seal midagi kaalubtarmo kirjutas:ei tea mis panduura ise kaaalub, mille otsa kettad riputatakse? tegelt surud ju seda raami, mis on paras kolakas ja siis veel 3x keharaskusega kettad?AndreK kirjutas: Minu kaal on 77 kg, ehk siis 231. Peale panin 230 kg ja teen seda 3 x 10.
lähen proovin novembris.
mnjah, kalmus pidi 650ga tegema, ma ei oska 8elda kas seeriaid aga igatahes hullud numbrid, oleks j6usaalis kettaid veel saaks oma maksimumi ka teada, arvan et kuskil seal 450-475 vahepeal aga see muidugi 1x.tarmo kirjutas:kohtusin eile ühe vana tuttavaga, kes aataid kuulus eesti kulturistide eliiti. ta ütles, et tegi treeningul jalapressiga 3 x 7 seeriaid 570 kg-ga. ma ei osanud midagi kosta selle peale....AndreK kirjutas:Tavaliselt seda raami kaalu ei arvestada, aga eks ta mingi kuni 25 kg on vast ikka. Ise käin Flexeris - seal on mingi hiidvana Fortiuse pink krt seda teab palju seal midagi kaalubtarmo kirjutas: ei tea mis panduura ise kaaalub, mille otsa kettad riputatakse? tegelt surud ju seda raami, mis on paras kolakas ja siis veel 3x keharaskusega kettad?
lähen proovin novembris.
........hästi elad siisrainer kirjutas: ja söön kõike mida hing ihkab
krt......ma küll kõike ei jõuaks süüa mida hing ihkab,
esiteks........peale palgapäeva kah vaja elada
teiseks.........noo see sada kilo on minu isu juures mõne kuuga saavutatav(ei ole küll proovinud
kolmandaks........nägin hiljuti tegelast, vanus nii 25-30 ja tüübil oli selline kõht nagu rasedal naisel
kui naisterahvas on oma olekult vahest ümmargune siis on see arusaadav ja isegi kena,
kuid see vaatepilt ajas mul sõna otseses mõttes südame pahaks.
raseda naise kõht on ilus ümmargune ja trimmis. Selline näeb välja ka klassikaline õllekõht. Küll aga on kole vaatepilt, kui inimene on lihtsalt pekine - liigsöömise ja vaegliikumise tagajärjel.Rom kirjutas:kolmandaks........nägin hiljuti tegelast, vanus nii 25-30 ja tüübil oli selline kõht nagu rasedal naisel
kui naisterahvas on oma olekult vahest ümmargune siis on see arusaadav ja isegi kena,
kuid see vaatepilt ajas mul sõna otseses mõttes südame pahaks.
Äkki oli too nähtud 25-30 aastane mees mõni rattur . Kunagi ei tea. mnt. teadupärast kõhukese kaasaskandmist eriti ei sega
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Toon teile ka teistpidise näite, ise olen 32/180/64.
Söön mõnuga suht kõike. Enne võistlusi muidugi valin mida suhu pistan. Aegajalt läheb õllekest ka mõnuga. Sõltumata trenni tegemisest ei ole palju üle +-1 kg oma kaalu kõigutada õnnestunud. Varasematel aastatel, kui palju ei sportinud venitas 66 ka välja. Vahel pidulauas nöögitakse et mis ma sellest toidust raiskan kui juurde ei võta. Ühtegi olulist terviseviga ei tea endal ka küljes olevat.
Söön mõnuga suht kõike. Enne võistlusi muidugi valin mida suhu pistan. Aegajalt läheb õllekest ka mõnuga. Sõltumata trenni tegemisest ei ole palju üle +-1 kg oma kaalu kõigutada õnnestunud. Varasematel aastatel, kui palju ei sportinud venitas 66 ka välja. Vahel pidulauas nöögitakse et mis ma sellest toidust raiskan kui juurde ei võta. Ühtegi olulist terviseviga ei tea endal ka küljes olevat.
Oddo
jeb, been there, done that. aga mingil hetkel aeglustus ainevahetus või algasid mingid vananemisega seotud protsessid ning kaalu hakks juurde tulema päris uhkesti. auto btw mõjutab ka päris hästi.oddo kirjutas:Toon teile ka teistpidise näite, ise olen 32/180/64.