Hommikust
Oksab keegi öelda kas rattakinga ehitus (just kinnitusrihmad pealtpoolt ja lõige) lubab nendega ka jalgpalli mängida. Tald on ju täiesti putsa sarnane
Jalgratta kingadega jalgpalli mängimine ?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Olen mänginud Pirita velotreki väljakul. Kingaks oli Specialized Sport (vist, ega ma täpset nime ei tea ... igatahes on pealt kolme takjapaelaga ja plastiktallaga). Saab mängida küll. Samas ma kujutan ette, et carbon-tallaga king jääb liiga jäigaks.
If everything's under control, you're going too slow!
Re: Jalgratta kingadega jalgpalli mängimine ?
Miks selline idee üldse? Kaldun arvama et pikas perspektiivis midagi head see ei tee, rattakingad löökidele pole mõeldud, kui plastrihmad olemas siis oma kujuga mõjutavad löökide täpsusele. Võib olla eksin ja midagi ei juhtu, aga miks mitte soetada butsad kui jalgpalli mängida vaja?mulkago kirjutas:Hommikust
Oksab keegi öelda kas rattakinga ehitus (just kinnitusrihmad pealtpoolt ja lõige) lubab nendega ka jalgpalli mängida. Tald on ju täiesti putsa sarnane