Polar ProTrainer 5

Pulsokast computrainerini
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
KaupoR
Rattur

Polar ProTrainer 5

Postitus Postitas KaupoR » 26. 08. 2007. 21:39

Õnnestus hankida täisversioon Polar ProTrainer 5-st. Palju on siin selle programmi kasutajaid? Panin selle korraks peale, kuid ei suutnud vanu Polar Precision Performance SW faile sellele ilusasti ümber tõsta. Failid läksid küll päevikusse, kuid ära olid kadunud enamus spordialadest ja nt. kõik mu uisutrennid kuvati jooksutrennidena. Ei viitsi nagu 3 aasta trenne käsitsi ümber töödelda.

Kas on keegi tegelenud failide ümber convertimise / importimise / ma-ei-tea-millega, et asi korralikult tööle hakkaks. ProTraineri alt leidsin küll mingi funktsiooni PPP 2.0 failide impordiks aga see oli ka kõik.

Ja üldse - kellel on kogemusi mõlema softiga, võiks paari sõnaga pajatada, et kuidas ProTrainer on võrreldes PPP-ga. Kas üleminek on üldse põhjendatud?
If everything's under control, you're going too slow!

Kasutaja avatar
ol
Rattur

Postitus Postitas ol » 27. 08. 2007. 09:03

Olen ka üks pool aastat seda uut versiooni kasutanud. Enne uue installimist tegin vanast installist igaks juhuks varukoopia. Installisin uue versiooni ära ning seejärel kopeerisin omanimelise trennifailide andmetekataloogi uue versiooni kataloogistruktuuri. Lisaks treeningutele oli selles minunimelises kataloogis ka vist see conf.'i fail kus olid spordialad ära kirjeldatud.

Kasutaja avatar
tõeline siga
Rattur

Postitus Postitas tõeline siga » 27. 08. 2007. 10:52

Isegi tõstsin käsitsi ümber rattasõidu jooksuks, suusa rattaks jne. Kohati on mõned funktsioonid a´la error correctioni loodud kasutajasõbralikumaks. Samas jookseb programm kuidagi aeglasemalt võrreldes vana progega. Aga mingit erilist eelist ma nüüd uue puhul küll tuua ei oskaks. Polar ise räägib treeningute planeerimisest, mis sellisel kujul nagu ta proges on küll Protrainer 5 kasuks otsustama ei pane.
BRAINDEAD AND HAPPY

Vasta

Mine “Treeningu tehnilised abivahendid”