Jotain 15 euroaa, ehka kauppa käy, jos luovuttaat 200 kruunua!Mati kirjutas:Mitää maksaa?
Tarkistamme viellä lähiaikana!
Teemaks on Tahko MTB 120 ja üheselt mõistetav oli ka Haanja 100.KaupoR kirjutas:Kuulge mehed-polüglotit, rääkige arusaadavas keeles :) Sain aru vaid sõnadest "DVD", "maksa" ja "15 euroa" ..
Kui otsida viitsid, siis leiad midagi siit!tarmo kirjutas:Kas keegi tegi sel aastal Tahko finishis või rajal pilte? Oleks huvitatud piltidest, kus Porteri klubi liikmed peal.
1.nädal läks alla 5k kõik kokku, st õlu ja söök ka, aga neljapäevast pühapäevani läheb 3 k kantimakaak2 kirjutas:tere,
on endalgi tekkinud plaan sellest tahko üritusest osavõtta ja tekkisid mõned küsimused. 1) kui kalliks reis läheb (olen lugenud et haanja mehed vist nädal aega seal kohapeal laagris on)
2) kas ketaspidurid on asendamatu variant või kannatab ka v-piduritega läbi sõita
3) treeningu tase? kas harrastajale nagu ma ennast pean (1500...2500 km aastas) ka ikka jõukohane on kasvõi yhe ringi läbimine
4) majutus
1)Läheb nii palju kui kulutad:-). Täpset arvet ei ole pidanud aga laias laastus: stardiraha 1000, transa (laev, auto) 1500, söök 1000, majutus 1000. Ma usun et kui sellise summaga arvestad siis tuled ilusti välja, oskuslikul majandamisel jääb ülegi.makaak2 kirjutas:tere,
on endalgi tekkinud plaan sellest tahko üritusest osavõtta ja tekkisid mõned küsimused. 1) kui kalliks reis läheb (olen lugenud et haanja mehed vist nädal aega seal kohapeal laagris on)
2) kas ketaspidurid on asendamatu variant või kannatab ka v-piduritega läbi sõita
3) treeningu tase? kas harrastajale nagu ma ennast pean (1500...2500 km aastas) ka ikka jõukohane on kasvõi yhe ringi läbimine
4) majutus
UrmasL kirjutas:............kui magada telgis nagu mina sel aastal. Telgi sai rahulikult üles panna muude eestlaste kämpingmajakese hoovile.
Sel aastal oli meie poolt renditud möki platsi peal autosuvila ja telk. Autisuvila omanik igaljuhul küsis selleks mökkide rendile andja käest ka luba, et kas tohib. Vastus oli - no probleemo, anna minna. Telgi püstitaja pidas meiega nõu.tp kirjutas:lisaks veel seda et alati ei pruugi mökkide haldaja sellesse spontaansesse telklaagrisse hästi suhtuda.
Mölisesite seal ületee oma laagriga ainult liiga palju, ei lasknud päris sportlastel magada ja keskenduda. Sardellid olid head tegelt.Rivo kirjutas:...Piltlikult öeldes, nägi elu välja nagu mustlas-laagris