Fox amordi käigupikkuse muutmine
Fox amordi käigupikkuse muutmine
Tegemist siis 100mm käiguga Fox F100X amordiga, mida on võimalik ehitada 80mm peale.
Manuaalis on õpetus olemas, aga minu küsimus on, et kui keeruline seda tegelt teha on või kellele võiks seda tööd usaldada?
Tundub et vaja on siiski spetsvõtmeid või vähemalt õiget õli.
Aga päris soome 100 euri eest hooldusse ka nagu ei tahaks veel saata.
Kas sellega saab ise hakkama või on eestis mingi pädev mehhaanik.
Ma tean et on inimesi kes enda fox 100rlc muutnud 80-seks, seega mingi kogemus peaks eksisteerima.
Link manuaalile
Manuaalis on õpetus olemas, aga minu küsimus on, et kui keeruline seda tegelt teha on või kellele võiks seda tööd usaldada?
Tundub et vaja on siiski spetsvõtmeid või vähemalt õiget õli.
Aga päris soome 100 euri eest hooldusse ka nagu ei tahaks veel saata.
Kas sellega saab ise hakkama või on eestis mingi pädev mehhaanik.
Ma tean et on inimesi kes enda fox 100rlc muutnud 80-seks, seega mingi kogemus peaks eksisteerima.
Link manuaalile
ErikT nagu ei kelkinud oma amordihooldus oskustega, vaid teatas fakti. et amort saadeti soome hooldusesse.konakona kirjutas:Tammsoo kelkis kunagi et ta on ise enda kahvli kõige parem mehhaanik. Äkki oskab aidata?
Nüüd asjast - Kirsa, vt julgustuseks linki, alates punkt 31. Peaks suht lihtne toiming olema, kui käepärast on vajaliku viskoosusega õli(d). (Loodetavasti on vajaminevad tööriistad olemas)
http://www.enduroforkseals.com/id28.html
Siin pdf-na 40 lk, kuidas FOX F100X lahti võtta ja hooldada
http://www.enduroforkseals.com/id10.html
Viimati muutis mart, 18. 09. 2007. 10:01, muudetud 1 kord.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Mind ajab ärevusse ainult see lause:
#
#
Pull the air-shaft assembly from the fork. Refer to the drawings below and add or remove the appropriate spacer to achieve the desired travel.
-------------
Kust ma need appropriate spacerid võtma peaks või on need sees olemas nagu osadel foxidel.
Ratta müünud rattapood taolisi asju kaasa ei andnud. Sid-ga ntx tuleb 17mm plastpuks kaasa.
#
#
Pull the air-shaft assembly from the fork. Refer to the drawings below and add or remove the appropriate spacer to achieve the desired travel.
-------------
Kust ma need appropriate spacerid võtma peaks või on need sees olemas nagu osadel foxidel.
Ratta müünud rattapood taolisi asju kaasa ei andnud. Sid-ga ntx tuleb 17mm plastpuks kaasa.