H100 läbimine CX rattaga ning mis sellega kaasneb

Infot ja muljeid võistluste kohta
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Vasta
Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 01. 11. 2007. 11:05

riho kirjutas:
margus v kirjutas:Tere,ida division!
Kas sõidate MNT või MTB ga?
Põikame ka võsa vahele. ... Mati käis muidugi Haanjas veksli välja et premeerib (ma ei mäleta millega) kodanikku kes läbib H100 mnt/tsüklo rattaga. Kui soovid selleks ettevalmistusi teha siis võid mnt rattaga tulla.
No ma pakkusin jah, et panen Kubija hotelli minibaarist ühe IrishCream'i välja. Ei olnud vist piisavalt ahvatlev, kuigi Talumaa väitis, et sai liiga hilja teada (eks vabanduse ikka leiab :wink: ). Seega tehke jah trenni, järgmine aasta panen kaks pudelit ja "kolme musketäri" sviidist ühe vahvelriidest hommikumantli kah.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 01. 11. 2007. 11:18

Mati kirjutas:Seega tehke jah trenni, järgmine aasta panen kaks pudelit ja "kolme musketäri" sviidist ühe vahvelriidest hommikumantli kah.
Teeme siis sellise diili, et mina tulen cx rattaga, aga sina sõidad oma vahvelriidest hommikumantliga, musketäri kübar peas ja stardis, finishis ning igas toidupunktis jood 1 minipudeli irish creami. sobib? minule ei pea sa midagi lubama.:)

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 01. 11. 2007. 19:23

tarmo kirjutas:
Mati kirjutas:Seega tehke jah trenni, järgmine aasta panen kaks pudelit ja "kolme musketäri" sviidist ühe vahvelriidest hommikumantli kah.
Teeme siis sellise diili, et mina tulen cx rattaga, aga sina sõidad oma vahvelriidest hommikumantliga, musketäri kübar peas ja stardis, finishis ning igas toidupunktis jood 1 minipudeli irish creami. sobib? minule ei pea sa midagi lubama.:)
Ei sobi. Erinevalt kohalikest harrastajate poolprofidest on ilma kübaratagi raske :). Ma võin kõike seda pärast pika laua taga teha.

Ma muuseas mõtlesin selle peale täna ja ei krt ikka ei taha minna SELLELE sõidule cyclokaga. Mõne teise kohaliku "maratoni" teeks küll sellega läbi.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 01. 11. 2007. 22:08

Mati kirjutas:
Ma muuseas mõtlesin selle peale täna ja ei krt ikka ei taha minna SELLELE sõidule cyclokaga.
ega sina ei lähegi cyclokaga, mina lähen. sina lähed mantli, mütsi ja kärkunniga. 8)

margus v
Rattur

Postitus Postitas margus v » 01. 11. 2007. 23:15

Mati kirjutas:
riho kirjutas:
margus v kirjutas:Tere,ida division!
Kas sõidate MNT või MTB ga?
Põikame ka võsa vahele. ... Mati käis muidugi Haanjas veksli välja et premeerib (ma ei mäleta millega) kodanikku kes läbib H100 mnt/tsüklo rattaga. Kui soovid selleks ettevalmistusi teha siis võid mnt rattaga tulla.
No ma pakkusin jah, et panen Kubija hotelli minibaarist ühe IrishCream'i välja. Ei olnud vist piisavalt ahvatlev, kuigi Talumaa väitis, et sai liiga hilja teada (eks vabanduse ikka leiab :wink: ). Seega tehke jah trenni, järgmine aasta panen kaks pudelit ja "kolme musketäri" sviidist ühe vahvelriidest hommikumantli kah.
Nüüd ma just tulengi cyclokaga!2008 a.siis.Haanja 100+
Tegelikult ma ei tea kas see isend ongi päris cyclokas või hoopis MNT?
Raamipeal on kiri SPORT ja pärineb aastast 1982.

Vasta

Mine “Eesti võistlused”