![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tean et see suhteliselt ruttu laguneb jne, kuid äkki keegi teeks vähe sügavama ülevaate ja annaks oma hinnangu selle viguri suhtes.
mis gripi hind see 900 on? SRAM 7.0 on Nõmme poes 780 kr.paar.Ja eks kaubelda saab igas poes...Mul paar nädalat peal ja töötab tõesti hästi.Kui Rapid ei tööta kulunud ketiga,siis gripid vahetavad ka kulunud ketiga hästi.veloman32 kirjutas:ka minu oli varem eelarvamus gripshifti suhtes. Kellel on (odavatel ratastel odavad gripid) laitsin maha,ei vaheta täpselt,käivad raskelt jne.Kui aga endale nyyd SRAM 7.0 käiguvahetuse oscin olin sunnitud ka gripi ostma. Ja te ei kujuta ette kui hea see on. Plex uskunudki et yx grpishift võib nii hea olla. käib kergelt ja ahetab isegi paremini kui Deore või LX. Samas oli ka hind gripi kohta soolane (900 paar) aga see tasub ennast ära. Soovitan käigile gripshifti. Kõige soodsam on Velospetsis ja sõitjatel annab seal ka alla kaubelda. Mina kauplesin 600 peale.
Gripshifti eeliseks on minu arust töökindlus. Rapid on idee poolest ju keerulisem ja seega õrnem.veloman32 kirjutas:ka minu oli varem eelarvamus gripshifti suhtes. Kellel on (odavatel ratastel odavad gripid) laitsin maha,ei vaheta täpselt,käivad raskelt jne.Kui aga endale nyyd SRAM 7.0 käiguvahetuse oscin olin sunnitud ka gripi ostma. Ja te ei kujuta ette kui hea see on. Plex uskunudki et yx grpishift võib nii hea olla. käib kergelt ja ahetab isegi paremini kui Deore või LX. Samas oli ka hind gripi kohta soolane (900 paar) aga see tasub ennast ära. Soovitan käigile gripshifti. Kõige soodsam on Velospetsis ja sõitjatel annab seal ka alla kaubelda. Mina kauplesin 600 peale.
minule see nüüd küll erilist muret ei tekita, et ei saa sõidu ajal korraga mitut asja teha. Vahepeal linnavahel sõites ja sellele mõeldes on küll natukene kripeldama hakanudN kirjutas: Mulle meeldib õudsalt gripi meeste käest küsida, et kuidas siis käiguvahetus ja pidurdamine üheaegselt õnnestub.
no aga tule siis järgmisele kolmapäevakule. Ära pelga, saad jala valgeks . Rajad pole ülejõukäivad, küll-aga saad 7-8 etapi jooksul ülevaate väga mitmekesistest radadest ja oskad hiljem spetsialiseeruda - kas hakkad käima mynthon cup ja Merrida cup laadsetel üritustel, või sobivad sulle TEC-sarja sõidud rohkem.cowrider kirjutas: Võistelnud pole, seega seda poolt ei oska kommenteerida.
.
mõtled vast 9.0sl pika toruga grippiwww kirjutas:Sõitsin enne xtr rapidiga, uuele rattale ladusin peale x.o. ja 9.0sl pika toruga rapidi...
Olen ka täheldanud seda, et metsas ei ole kõik kivid, puud ja kännud pehmete materjalidega polsterdatud. Muld ja liiv on kah kuidagi karedad. Ühesõnaga kukkudes on tugev oht ennast ja ratast kriimustada. Ei teagi kellele kurta või kahjutasu nõuda, kes neid metsi ja parke valitseb?Corrosion kirjutas:Millest see XTR tagakäikar tehtud on? Võtab ka igast kriime peale metsas sõites
kivivalvur RopkaMati kirjutas:Olen ka täheldanud seda, et metsas ei ole kõik kivid, puud ja kännud pehmete materjalidega polsterdatud. Muld ja liiv on kah kuidagi karedad. Ühesõnaga kukkudes on tugev oht ennast ja ratast kriimustada. Ei teagi kellele kurta või kahjutasu nõuda, kes neid metsi ja parke valitseb?Corrosion kirjutas:Millest see XTR tagakäikar tehtud on? Võtab ka igast kriime peale metsas sõites