Ma ei leidnud seda "Prohvide rattada ja jubinad" teemat üles, võib vabalt sinna tõsta..
Vahelduseks kopipeistimisele cyclingnewsist väike kopipeist bikeradarist:
Leipheimer’s Trek Equinox
Seoses Aerobike karika lähenemisega on siit hea shnitti võtta - laagrite tihendid maha, poorsed pinnad kleepsuga kinni jne..
Kuidas võita konkurente ja kaotada sekundeid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Kuidas võita konkurente ja kaotada sekundeid
Kleepsud ja tihendite näppimine on pisiasi antud raami kõrval. Sellest rattast teeb kiire eelkõige raam.
OT/
PS! Sinu rõõm vahelduse pakkumise osas BikeRadar'ile viidates on enneaegne, sest see lugu on paraku koopia päev varem Cyclingnews'is ilmunud loost . Kui tahta tõsisemat alternatiivi Cyclingnews'ile, siis võib kiigata nt VeloNews'i. Samas ei ole ma kohanud veel teist nii head proffide tehnika esitlust ja käsitlust kui seda on Cyclingnews'is.
/OT
OT/
PS! Sinu rõõm vahelduse pakkumise osas BikeRadar'ile viidates on enneaegne, sest see lugu on paraku koopia päev varem Cyclingnews'is ilmunud loost . Kui tahta tõsisemat alternatiivi Cyclingnews'ile, siis võib kiigata nt VeloNews'i. Samas ei ole ma kohanud veel teist nii head proffide tehnika esitlust ja käsitlust kui seda on Cyclingnews'is.
/OT
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Nojaa, aga X'000 euri ei pruugi igaühel olla, näpitsad on kõigil.
OT
Mulle meeldib bikeradar miskipärast rohkem, ilmselt ema/tütar teema. Seal on seda laktaadivaba rattasporti ka justkui rohkem.
/OT
OT
Mulle meeldib bikeradar miskipärast rohkem, ilmselt ema/tütar teema. Seal on seda laktaadivaba rattasporti ka justkui rohkem.
/OT
Kui nüüd teema juurde tagasi tulla ja ratast silmitseda, siis pole pidurite ärapeitmisega üldse vaeva nähtud. Võiks ju esipiduri kahvli taha toppida ja siis saaks ka voolujoonelisemaks muuta.
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....
Siin ka lihtsaid kiiruse upgradimise nippe:
http://www.damonrinard.com/aero/aerodynamics.htm
http://www.damonrinard.com/aero/aerodynamics.htm
Lapsepõlvest on meeles nagu oleks aerodünaamikas väljumise osa olulisem kui sisenemise. Et endale seljataha vaakumit ei tekita.Olts kirjutas:Kui nüüd teema juurde tagasi tulla ja ratast silmitseda, siis pole pidurite ärapeitmisega üldse vaeva nähtud. Võiks ju esipiduri kahvli taha toppida ja siis saaks ka voolujoonelisemaks muuta.