Milline pidur on Sinu rattal?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Milline pidur on Sinu rattal?
Nüüdsest XTR rd-m970 ketaspidurid
Pigem ikka BR-M975krossA4 kirjutas: XTR rd-m970 ketaspidurid
RD on tagakäikar ja 970 on pidurite kontekstis hoopistükkis v-pidur.
mitte et see su vaimustust kuidagi kahandama pääseks, lihtsalt täpsustuseks.
Gravity is a Bitch
Shimano XTR - V pidurid.
Ühel rattal on ketaspidurid, teisel V-pidurid ja kolmandal jalgpidur. See viimane on kõige vastupidavam.
Kus sa titaanist kontsaplekke saad?lipton kirjutas:... kolmandal jalgpidur. See viimane on kõige vastupidavam.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
sinu vanuse juures peaksid ikka teadma, mismoodi rummusisese piduriga meestekad, naistekad, erekad ja skolnad pidurdavad.Mati kirjutas:Kus sa titaanist kontsaplekke saad?lipton kirjutas:... kolmandal jalgpidur. See viimane on kõige vastupidavam.
tean ja irooniameel on ka veel teraverikr kirjutas:sinu vanuse juures peaksid ikka teadma, mismoodi rummusisese piduriga meestekad, naistekad, erekad ja skolnad pidurdavad.Mati kirjutas:Kus sa titaanist kontsaplekke saad?lipton kirjutas:... kolmandal jalgpidur. See viimane on kõige vastupidavam.
rummusisepiduri vastupidavuse osas soovitan hankida ja vaadata muuvit nimega "Klunkerz". näete, mis juhtub jalgpiduriga kui korralikest laskumistest alla tulla ja pidurdada ka selle juures.
velo clubbers
Äkki valgustad natuke?Mati kirjutas:vaadata muuvit nimega "Klunkerz". näete, mis juhtub jalgpiduriga kui korralikest laskumistest alla tulla ja pidurdada ka selle juures.
Ainult tagarattale toimides ei tohiks ju koormused väga suured olla? Kuigi kogu elu on sellega 1 suur kässarikannakas.
Kui vennad mägedes MTB-algusaastatel alla tuiskasid, siis allajõudes suitsesid tagarummud ja haisesid mehiselt. Eks seetõttu see asi vaikselt pöiapiduri peale kandus ja siis ka ketta.Villem T kirjutas:Äkki valgustad natuke?Mati kirjutas:vaadata muuvit nimega "Klunkerz". näete, mis juhtub jalgpiduriga kui korralikest laskumistest alla tulla ja pidurdada ka selle juures.
Ainult tagarattale toimides ei tohiks ju koormused väga suured olla? Kuigi kogu elu on sellega 1 suur kässarikannakas.
velo clubbers
Tektro carbon eclipse v-pidurid teisel avid juicy 7
Viimati muutis q, 24. 05. 2008. 21:12, kokku muudetud 2 korda .
endal v-brake ei kurda pidurdab hästi ainult pikemad klotsid vaja osta kulub piduripinda veits vähem ja saab ehk kiiremini pidama jalakäijatel paha komme mulle ette joosta kusagilt nurga tagant siis vaja siva pidama saada
heiko kirjutas:endal v-brake ei kurda pidurdab hästi ainult pikemad klotsid vaja osta kulub piduripinda veits vähem ja saab ehk kiiremini pidama jalakäijatel paha komme mulle ette joosta kusagilt nurga tagant siis vaja siva pidama saada
Pigem ei saa sa kummi haardesse maapinnaga kui piduriklotsi pöiaga
Mul on lausa kahed pidurid: Marta SL ja Campy Record. Siiani olen alati pidama saanud.
Avid Single Digit 5 -d vahetusid Avid Juicy 5 vastu Varsti vahetuvad need Shimano XT vastu, kuna olen paadunud Dual Control linkide mees.
Avid Juicy + Sram X.9-X.0 + Matchmaker = isetehtud dualcontrolhannesp kirjutas: Varsti vahetuvad need Shimano XT vastu, kuna olen paadunud Dual Control linkide mees.
Shima XTR Disc aga ei kiida neid.Varsti uuendus plaanis.
Shimano XTR lingid ja Magura Marta sadulad. Tulemuseks hi-end õlipidur - shimagura.
Viimati muutis mart, 07. 02. 2009. 16:13, kokku muudetud 3 korda .
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Mina ise!
velo clubbers